Yahoo Nba Fantasy Game ( Gsbasket ligi )

Kerem abi kusura bakma özel mesajlarına şimdi bakabildim.Yeni forumda böyle maalesef , mesaj olup olmadığına ancak 1 hafta arayla bakabiliyorum.Msn'den yazarsan daha kolay olur Kerem abi.

Şu ana kadar 3-3'le oynayan Rondo gözlerimi kamaştırıyor :)
 
Yüzdeyi verdik galiba.. ,512 lere geriledim Kerem Abi halen .547 lerde.. Serbest atışta gitti.. Top kaybınıda verirsek 3 mağlubiyet garanti.. Kalan 6 istatislikte bende şu an ama asisti de vereceğimi tahmin ediyorum.. Kerem Abinin Teague hamlesi seriyi ona getirebilir hem asist hem üçlük top çalma bakımından..

Yalnız Dwayne Wade büyüksün.. 39 sayı 11 ribaunt 8 asist 3 top çalma 5 blok 2 top kaybı 1 de üçlük 16-25 saha içi..
 
Stephen Jackson da oynamadı dün. Yüzde ve top çalma için iyi olsa da diğerleri iyi oynarken etkilemezdi fazla ama diğer istatistiklere çok darbe vurdu. Hem Deron, hem de Stephen oynamıyorken üçlük, asist, ribaund, top çalma her şeye darbe vuruldu.

Yalnız bu Play-Off döneminin NBA'in ölü zamanına denk gelmesi iyi olmamış. Canı istemeyen oynamıyor alt sıradaki takımlarda. Yerini garantileyenlerde de iyi oyuncuların süreleri azalıyor.
 
Bu arada Wade gerçekten coşmuş Veysel. Tek başına seriyi bile getiriyor neredeyse şu maç ile.
 
Stephen Jackson da oynamadı dün. Yüzde ve top çalma için iyi olsa da diğerleri iyi oynarken etkilemezdi fazla ama diğer istatistiklere çok darbe vurdu. Hem Deron, hem de Stephen oynamıyorken üçlük, asist, ribaund, top çalma her şeye darbe vuruldu.

Yalnız bu Play-Off döneminin NBA'in ölü zamanına denk gelmesi iyi olmamış. Canı istemeyen oynamıyor alt sıradaki takımlarda. Yerini garantileyenlerde de iyi oyuncuların süreleri azalıyor.

Abi belki küfredeceksin ama S-Jax'in de sezonu kapatma ihtimali varmış. Yani abi sen kısaca salabiliyorsan sal adamı da en azzından katkı alırsın bi yerden.
 
Bu oyun çok güzel bi oyun olsa da saçma yönü playofflara yakın dinlendirmelerin ve yatanların bolluğu nedeniyle adam gibi oyuncuların maç kaçırması , sakatım rolleri filan. Sonuç olarak rezalet durumda şu an Nba ve yarı finaller oynanıyor sonuçta. Veysel'in kadrosu çok iyi olmayan ama istikrarlı bir kadroydu. kerem abininki iyi ve istikrarlıydı ama sakata geldi. Levent abi nasıl yeniliyor halen hayret içerisindeyim ama onun da kadrosu benimki kadar istikrarsız bir kadro. Seneye genel yüzde ve top kaybını kafadan vermeyeceğim bir takım kurma kararı aldım. Bizim elemanlar 20şer gönderiyor ama Ryan Anderson 9 sayı atıp 3 tane 3lükle buna ulaştığında bir işe yaramıyordu. Artık ona göre bi takım kuracağım. İnşallah biraz kalabalık oynarız da steal olayı devreye girer. Bu arada açık arttırmalı şeklinde bi draft isteyen olur mu ???
 
Açık artırmalı nasıl?

Yalnız bu oyunda drafttaki sıralamanın hiç bir önemi yok.. Mesela benim 5. seçimim Rudy Gay 2 3 ay 1 numarada kaldı.. 6. seçimim Millsap müthiş oynadı bu sezon.. Sezon sonuna doğru ikiside sakatlandı ve 4 hafta üst üste yenilgi aldım galiba.. Rudy Gay sezonu kapatmasıyla değiştirdik ama Millsapun tek maçlık dönüşü bile Sühan Abiyi yenmeme neden oldu.. (Bu paragrafı niye yazdım bende anlamadım :) )

Bide seneye 16 24 takımlı bir lig olursa konferans falan çok daha güzel olabilir :)
 
açık arttırmalı nasıl olcakki Deniz ? öyle bir options yokki.. tek olay katılan sayısını arttırmak olabilir.. 18 takım çok güzel olur.. bu sezon 12 takımın en az 10 tanesi az çok öğrendiler zaten seneye bu sayıya 7-8 kişi daha ekliyip yaparız.. çiçek gibi sezon oldu buda ama..

öteki seri de Kerem'in geri düşmesini beklemiyordum ama.. rahat geçer diyordum ben gerçi o bekliyodu böyle düşüş.. bütün sezonu 1-2 götürüp final oyniyamassak yazık olur.. :)
 
Açık arttırma diyorum çünkü asıl ismi bilmiyorum. Mesela ben 1den seçiyorum ve adama değer biçiyorum. Sonra teklifler başlıyor fiyat için. Yani bildiğin stern'den transfer yapıyoruz. 200 birim bütçe var ve buna göre yapıyoruz takımı. Hatırladıklarım bunlar ama oynamadığım için çok bilgi sahibi değilim. Ama çok eşit bir sistem olur bu eğer olursa.
 
Deniz güzel olabilir de 18 kişiyi (olursa eğer) bu işe yönlendirmemiz çok zor olur. Hatırlarsan draft'i bile zor yapmıştık. :)

Bu tarz seçimde en güzel olan herkesin araştırıp draft yapması. Geçen sefer bir anda yaptığımız için, oyunu da tam anlamadığımız için verimli bir draft geçiremedik ama seneye süper olur bence. Herkes ne seçeceğini iyi bilir.
 
Aynen öyle Kerem. Bu draftlarda daha tecrübeli oalcağız. Benim takımım mesela reelde beraber oynasalar çok iyi bir takımdı. ama iş istatistiğe gelince ve takımlarında aldıkları roller düşünülünce etkisiz kaldı. Bu yüzden de çok yap boz yapmak zorunda kaldık. Seneye herkesin feda edeceği ve tutmak isteyeceği istatistikler olacaktır.

Seneye konferans sistemi de yapabiliriz sanırım. Ama oynun en iyi yanı oyununu geçtim her gün düzenli
takip edildiğindne NA ile yakın oluyorsun. Bu sene her zamankindne fazla takip ettim sanırım NBA'i. Eskiden sadece Lakers'ı takip ederdim.
 
Zurnanın zırt dediği yere geldik.Bugün son gün.Oynayacak oyuncular :
Rajon Rondo-Kevin Martin-Kyle Lowry-Gerald Wallace-Anthony Randolph-Jordan Crawford-Marcin Gortat
Levent abi de ise:
Stephen Curry-Dorrell Wright-Dirk Nowitzki-Samuel Dalembert
Saha içi yüzdesinde %20 öndeyim.Umarım vermem.[Rondo boş turnike dışında şut atma.Dellendirme beni!]
Serbest atışda %22 gerideyim ve rakipde Dalembert dışında çok kaçıracak biri de bulunmuyor.
Üçlükde 4 öndeyim bu farkı korurum gibime geliyor.
Sayı ve asist gitti yazmaya gerek yok.
Reboundda 15 gerideyim gerçekçi olmak gerekirse rebound'uda kaybettim
Top çalma berabere onuda alırım oyuncu fazlamla.
Blok zaten bende.
Top kaybı bende.

Sonuç olarak saha içi-üçlük-top çalma-blok-top kaybı ile bu seriyi 5-4 kazanırım.
 
Dalembert 13 sayı 19 ribaund ile oynadı. :) 1 tane de top çalması var Erdal, o top çalma serinin kaderini belirlerse Dalembert tarihe geçer. :)
 
4-5 kaybedeceğim sanırım.

Kazanmam için McGee'nin en çok 2 blok yapması lazım ki bu adam beni korkutuyor.

Yüzde, serbest atış ve asist bende.

Kidd 20 üstünde atmazsa (ki imkansız :)) üçlük ve sayı da Veysel'de.

Ribaund ve blok da Veysel'de dersek 3-4 oluyor.

Geriye top çalma ve top kaybı kalıyor. Kidd ve Artest top çalıp kaybeden adamlar olarak 4-5 seriyi benden alıp götürüyorlar.
 

Üst