Yahoo Nba Fantasy Game ( Gsbasket ligi )

Gerald Wallace'ın tek üçlüğü ve Anthony Randolph ile Marcin Gortat'ın 1'er top çalması ile seriyi kazandım.Finaldeyim.Rakibim Veysel.

ADIM ADIM ŞAMPİYONLUĞA...
 
Tahmin ettiğim gibi 4-5 bitti. Tebrik ederim Veysel. Geçen yazdığım gibi bu tür yenilgileri sezon içinde de alıyordum ama seride 4 yetmiyor işte. Deron'ın sakatlığı daha doğrusu yatışı yüzünden gitti bence seri. Top kaybını almış olsam Deron zarar verirdi ama onu kaybetmişken özellikle üçlük ve sayıda geride kaldım. Emeklerimize yazık oldu. :)
 
bizde 1 3pt ile veda ettik çok yazık oldu mükemmel de geri dönüş yaşamıştık ama hem sayı , rebound ve asistte üstün olmama rağmen yenildik.. Erdal'ı tebrik ederim öteki yarı final'de kazanan Veysel'ide tebrik ederim.. 1 ve 2.nin final görememiş olması da garip oldu :)

final'de başarılar dilerim 2 takıma da..
 
Ben bunun altında kalmam Levent, önümüzdeki sezon için draft planlarına şimdiden başlayacağım. :)

Erdal'ı da tebrik ederim. Çok konuştu sene boyunca, finali alırsa seneye susturamayız. Veysel alsın. :)
 
Emre abi hiç yardımını göremedim valla sezon içinde, sen hiç konuşma. :) Yalnız şu 12 takım içinde NBA ile en az ilgilenen de benim unutmayın. Acemi şansı. :)
 
Emre abi hiç yardımını göremedim valla sezon içinde, sen hiç konuşma. :) Yalnız şu 12 takım içinde NBA ile en az ilgilenen de benim unutmayın. Acemi şansı. :)

arkadaşım ne yardımı.. a.morrow'u alayım mı dedin, ben de al dedim.. : ))
hepsi bu..

takip için zaman ayırmak lazım.. zaman ayırabilen arkadaşlar nitekim başarılı oldular..
tebrik ederiz.. erdal ve veysel'i daha çok tebrik ederiz.

oyunu kazanmak için her yolu mubah sayıp, her türlü baskıyı yapan, tehdit eden ve sonunda kevin love'u yuvasından koparan deniz baskın'ı da kınıyorum : ) adamı kaçırıp zorla imza attırdılar..

kerem sen de " hanginizin var böyle şanlı tarihi, kim oynadı yarı finali" şarkısını söylersin..

benim durumum belli değil seneye.. şubeyi kapatabilirim, yatırımı azaltabilirim, belli olmaz..zaten bir dahaki senenin draftine fazla kalmadı kerem, 256 gün falan var..
sen oyuncu aramaya başla : )
 
Erdal'ı da tebrik ederim. Çok konuştu sene boyunca, finali alırsa seneye susturamayız. Veysel alsın.


hahahaha bencede , bende Veysel'i destekliyorum :)

benim şampiyon adayım sendin ama süpriz oldu.. darısı seneye artık.. seneye daha güzel bi lig olur..


kullanamadık valla Emre adamlar çatır çatır oynadılar kazandılar.. :)
 
Demek benim şampiyon olmamı istemiyorsunuz ha. Hepinizi kınıyorum. :p

En çok da hileyle ve baskıyla Kevin Love'ı kadrosuna katan Deniz'i kınıyorum.690 sayı ve 45 üçlükle elenince içimin yağları eridi :)
 
Hile ve cebren Kevin Love' ı alan Denizin seneye ligde bulunmamasını talep ediyorum :)

Playoffa son hafta giren Erdal ile yine playoffu son hafta garantiliyen Veyselin şampiyonluk mücadelesi..:p

Taraftar desteğinide arkama aldım :) Yalnız Ginobilide sakatlanmış ciddi midir acaba değişeyim hemen?
 
Sende Ginobili bende de Rajon Rondo sakat.Alındıkları sıra yüzünden gönderilemez bunlar.

Rondo olmadığına göre asist kafadan gitti.Top çalmayı almak da daha da zorlaştı.Ama saha içi-serbest atış ve top kaybında çok daha avantajlıyım.1. turda Rondo'yu seçen kafama ediyim.Derrick Rose-Deron Williams-Monta Ellis varken Rondo'yu seçmem bir daha.

11'e 11 futbol maçı gibi olacak bu seri.
 
Rondo döndü hemde süper döndü 22 sayı 8 asist hemde yüzde 692 ile atmış.. Bende haftaya kötü başladık ginobilinin durumu ne bilmiyorum ama riske alamam değişecem.. Yalnız JJ hicksonu ben alcaktım hemen almışsın ya :)
 
Bu oyunun Aziz Yıldırım'ıyım ben cebren ve hile ile yaktım yıktım ortalığı .
''Ben şampiyonluğun sahada kazanıldığını sanıyovdum'' der ve seneye için Federasyon başkanı Levent abiye ziyarette bulunmaya başlarım. Hee ayrıca aynı sitede villalarda oturuyoruz ve komşuyuz :p Aziz Yıldırım - Turgay Demirel :)
 
Şu dakikadan sonra sayı ve rebound'u kesin aldım diyebilirim.Serbest atış ve üçlükde de belirgin bir üstünlüğüm var.Bunları alıp üstüne blok-saha içi-top çalma'nın birini eklediğim takdirde şampiyon olurum.Bugün Rondo ve Hill'in maçı var.Üçlükde ve serbest atışda farkı açarım, top çalmada öne geçerim ama umarım saha içi farkı açılmaz.
 
Durum 5-4 ve öndeyim :) Saha içi yüzde blok top çalma asist ve top kaybı bende.. erdalın kalan maç sayısı 13 ama bir gün 11 olduğundan 12 diyelim.. Benim ise 15.. Top kaybını verebilirz bu üstünlük yüzünden ve son gün çok dikkatli olmalıyım gerekirse bazı oyuncularımı oynatmıcam.. Serbest atışı almak için Ginobiliyi tekrar aldım ki asiste de yardımı olur..

Phoneix Suns .500 .733 21 402 164 106 32 22 48 5
Brutal Rockets .463 .750 29 512 208 98 22 20 56 4
 
Son güne girdik.. 5-4 gerideyim.. Saldırın aslanlarım korkmadan usanmadan çekin ribauntları yapın blokları yapın asistleri.. Sayı atmasanızda olur.. Top kaybı yapmayın yeter..
 
Rondo asisti zorlamasa asisti ben alırım :) Top kaybıda hiç belli olmaz valla.. Serbest atış ve ribaundun da kesin değil :) Üçlük ve sayıyı aldın.. Bende yüzde top çalma ve bloğu aldım.. 2 istatisliği alırsam neden olmasın :)
 
Oooo heyecan dorukta. Oyun Aziz'i olarak 2 takıma da başayılay dileyim :)
 
Erdal geçen akşam arayıp şike teklif etti bana, açıklıyorum. :)

Şaka bir yana bu akşam şampiyon olacak arkadaşımızı şimdiden kutluyorum.
 

Üst