Yahoo Nba Fantasy League 2013-2014

Bu hafta kim kazansa maç sayısından dolayı kurbanlık koyun olarak gidecekti yarı finale abi. Kurbanlık koyun görevimi yapıp yan şezlongda yerimi alırım haftasonuna doğru :D He bir de pek hakettiğime inanmıyorum bu haftayı. Top çalma ve blok baya bir bal oldu bana.

Bu arada sabah dikkat ettim de elendiğim seride sezonun asist ve turnover rekorunu kırıp, senin 3pt rekorunu egale etmişim :) Ayrıca benim gibi consolation mücadelesindeki arkadaşlar fa/waiver piyasasına girmeyelim ilk 4 kullansın havuzu.
 
Geldik final haftasına.. 2 sene önceki gibi rakibim Erdal 2 sene önce Erdal Brutal Rockets ile 5-4 almıştı finali. Haftaya güzel giremedik ama Dwayne Wade Blake Griffin ve Danny Green sakat gibi hepsi oynayabilirde belli değil özellik Griffin yapma :( Maç sayıları Erdalın fazla ama oynatabileceği falan la aynı yada +- 1 galiba. Güzel bir seri olur inşallah.
 
2 sakatım vardı ama bütün sene kadromda olan oyunculardı ve değiştirmeye kıyamadım. Çünkü değiştirsem de 4 olurdum en fazla. Böyle kalsın istedim. Bu hafta da 3.lük maçında değişiklik yapmayacağım. Finalde 2 takıma da başarılar :)
 
Geldik son güne. 4-5 geride giriyorum ama sayıyı alırım bence. Geri kalan istatisliklerde atış yüzdesi ribaunt ve top çalmadan birini alırsam şampiyon olurum ki en olası atış yüzdesi. 3 sene önce de Brutal-Rockets- VBK Suns finalinde Erdala son gün 5-4 yenilmiştim finalde. Bugün bakalım nolcak
 
Tebrikler Veysel 1.liğin için. Açıkcası haketmiştin sezon boyu.
Erdal'ın takım playoffa doğru düşüşe geçse de tam yerinde yükseldi ve 2. liği aldı.
Benim takım türlü hıyarlıklarla işi zora sokup son haftalarda Bold Pilot gibi geldi dış kulvardan ve üçüncü oldu.
Seneye katılan herkesin takip edeceği ve salmayacağı bir lig olması dileğiyle. Bu arada 2 lig kurup düşme çıkma işine girebiliriz.
 
Sağolasın Deniz sanada tebrikler tabiki sene içi yaşadığın sakatlıklar ve Deron dengesizliği olmasa çok daha iyi olurdun. Diğer bir tebrikde Erdal'a playofflarda çok güzel form tuttu final haftasında da Melo formsuzdu ve onu yerine JR Smith gereksiz formdaydı bende. 3 maçta 27 üçlük attı mesela o derece :)

Son 2 hafta üçlükte üst üste 2 rekor kırdım birde yarı finalde 74 ile finalde 81 ile güzek rakamlar yakaladık.
 
Tebrik ederim Veysel. Sezon boyu senin hakkındı zaten..
Benim için tam bir hayal kırıklığı oldu bu sezon. Geçen sezonki gibi hem ligi hem de playoffu' ilk ikide bitireceğim yanılgısı vardı bende. Holiday'in sakatlandığı güne kadar seninle finali kafa kafaya yaparız diye görüyordum. Ancak o günden sonra takım paraşütsüz düşmeye başladı.

Seneye için haftalık oyuncu sınırlamasını biraz esnetmeyi öneryorum. Yıllardır katıldığım bir çok ligde ve kendi yönettiğim ligde de sınırsız oyuncu değişikliği hakkı mevcut. Bu özellikle kötü draft geçiren veya yıldızları patlayan kişilerin sezon içerisinde ümidi kesip oyundan kopmasını engelliyor. Böylece daha fazla aktif katılımcı içeren bir lig olmasını sağlıyor.
 

Üst