Yahoo Nba Fantasy League 2013-2014

2 takımında 4 oyuncusu sakat bu hafta oynamadı zaten az maç sayısı olan haftada iyice azaldı. Şuan 3-5 gerideyim ama Kevin Durant ve Steve Blake toplamda 46 sayı 15 ribaunt 10 asiist 1 blok ve yüzde 480 490 la falan atsalar ve 9 top kaybı yapmazsa 8-1 alıyorum. Steve Adamsı alacaktım bu sabah ribaunt blok sayı için falan ama böyle kalsın nolacaksa bu takımla olsun dedim :)
 
7-2 biter herhalde. Hayır Westbrook'un oynamaması zaten bir vuruyor, o da yetmedi şimdi Kevin Durant o yok diye efsane oynuyor o da ikinci vuruş. Haliyle nakavt oluyoruz. Bu hafta kafa kafaya bitirseydim bir şansım vardı ama sanırım playoff şansım kalmadı artık. Kötü de kadro değildi ama birlikte iyi iş çıkaramadılar. :)
 
5-4 yada Blake yüzdesine göre 6-3 biter bence Abi. Bu arada haftaya oynayacağım Sercan çok şanslı 6 maçı fazla görünüyor(Bledsoe hariç sakatlarım iyileşirse) ve Durant sadece 2 maçı var Youngın da2 :)
 
Bu hafta 6-3 kaybettim. Son haftalarda sakat oyuncular yüzünden istediğim sonuçları alamıyorum ama All-star arasından sonra herkes dönmüş olacak. Tekrar üstlere tırmanırım ama asıl önemli olan Play Off lara sağlıklı biçimde girebilmek.
 
Nİhayet birine patladı takım ve 8-1 ile potaya girdim. Takım o kadar güzel yerde rayına oturdu ki , umarım böyle devam eder. Nihayet Algridgespor kimliğinden de kurtulduk. Şimdi amacım 7. sırada kalıp Veysel'den kaçmak. Çünkü hakikaten adamı bir türlü yenemiyorum.
Bu arada top çalmaya yüklenmek isteyen varsa Chalmers takasa açıktır. Ben iyi olduğum noktalarda biraz daha keskinleşebileceğim birini arıyorum Chalmers yerine.
Yine skor arayanlar için skorer Chris Bosh takasa açıktır. Bosh yerine ribaundu çok iyi olan uzun arıyorum DeAndre Jordan tarzı. Blok filan istemiyorum. Bill Russell gelse benim takımı blokta kurtaramaz zaten.
All Star arası şu işi halletmek iyi olur benim için. Teklifleri bekliyorum.
 
Tanju takas teklifi yapmışsın ama Noah elimde kalan tek iyi adamım nerdeyse onu veremem kusura bakma,zaten Deandre Jordan var elimde Drummond'u da alırsam FT yi banko veririm her hafta.
 
FT'yi zaten 1 kere almışsın, 13 haftada ise kaybetmişsin diye sana geldim Drummond'un tek negatif yönü FT'si, onu gözden çıkardığını düşündüm :) Butler da İgoudala'nın üzerinde diye dengelemeye çalışmıştım öyle, tamamdır Noah'ı verirsen Drummond yanında başka oyuncuyla teklif getirebilirsin, hiç veremiyorum dersen de anlarım seni çünkü en iyi adamın şu an.
 
Turner-Granger takası Sarper'e epey darbe vururken, Kaan için de piyango oldu, Granger adam kalmayan Philly'de önemli skor katkısı yapacaktır.
 
Steve Blake takası da bana epeyce darbe vurdu bu gece belki oynarmış Blake GS adına bakalım süre alırsa nasıl katkı verecek ? Turner-Granger takasında bende karlı çıkmış olabilirim aslında Thaddeus Young a çok daha fazla top gelcek ribaunt gelcek gibi.

Mustafa Abinin kadrosu iyice güçlendi Shumpert sakatlandı Tim Hardaway Jr ı aldı takaslardan sonra M.Carter Williams ve Tony Wroten iyi sayı asist katkısı verirler. Tanju Abi sende hemen Lavoy Allen ı aldın ama onuda takasladılar Indiana da havlu sallıcak :)
 
Favor, sürekli sakatlanmaya başladı, Hayward sakatlıktan döndüğünden beri istikrarlı değil, ligin en iyi üçlükçülerinden Klay Thompson üçlük sokamaz hala geldi, çok şey beklediğim Beverley istikrarsız, Harrison Barnes da Iguodala'nın yedeği olmaktan kurtulamadı bir türlü, üstüne bir de istikrarsız da olsa ara sıra katkı veren Evan Turner da gitti.

İş yoğunluğundan dolayı oyuncuları da fazla takip edemiyorum, sonradan performansı artan oyucuarı da yakalayamadım bu yüzden. Çok can sıkıcı bir sene oldu benim için.
 
Spencer Hawes takasi da benim icin kotu oldu. Varejao'nun suresi azalir simdi. Ama 6-7 ribaund ceker yine de diye umit ediyorum. :)

Blake takasi ise isime yaradi. Nash de sakat oldugu icin Farmar ilk 5 cikar herhalde. Sixers'ta da uzun kalmadigindan Mullens kumarina girdim ya tutarsa hesabi.
 
Durum şuan 4-4 ama 6-3 bitebilir her iki taraf içinde. Sakatlıklarla dolu bir haftada fena sonuç değil ama alttan rakiplerde geliyor ve sonra ki 3 mücadelem sırasıyla çok formda Erdal- formsuz olsada Sarper - Kaan Abi yani playoff potasındaki 3 takım. O yuzden 6-3 alırsam şahane olur :)

Şu an takımda sadece Plumlee den memnun değilim son 1 aydır düşük performans sergiliyor umarım düzelir :) Bledsoe da 1e 1 antremanlara başlamış Mart başı gibi döner ki bence Sarperle serimizde son maçında oynar gibi. Birde Steve Blake takası hiç olmadı ya herşey yerli yerindeydi yerine aldığım Mo azcık üçlük katkısı verse yeter gözüm çok yüksekte değil.

Erdalla mücadelemizde Bledsoe nun maçlarını çıkarırsak 47-46 Erdalın maçı fazla ama pek önemli değil 1 maç da benim şansım ise Al Jefferson ve Kemba Walker sadece 2 maç oynayacaklar ikiside çok formdaydı :) Ama Carmelo dehşet geliyor.. Erdal bu hafta atabileceği tüm sayıları atsın da haftaya bana bıraksın sayı işini :)
 
Algridge yok ancak rakipte de baya oynamayan oldu. Bu dengeyi lehimize çevirdik gibi gözüküyor ve kritik kısımlarda katkı verecek daha çok oyuncum var gibi gözüküyor. Veysel'den kaçmam için 7. olmam lazım çünkü maximum oynayan takımım Veysel'in kadrosuna yetmemişti. Şu anda garanti olan 3-3 ancak kalan 3 kısım çok dikkat çekici olacak bu gece. Chris Andersen gibi Ty Zeller gibi günü kurtarmalık kalaslarımızı karşılıklı olarak aldık . Kalas'ı daha kalas olan kazansın Tanju :p
 

Üst