• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Yahoo Nba Fantasy League 2013-2014

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Erdal Avcı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:33
İşler beklediğim gibi gitmezse bi adet uzun takasına girmek isteyebilirim.

Zaman ilerledikçe takasa açık oyuncularınızı da buraya eklerseniz daha iyi olur.

İşler beklediğim gibi gitmezse bi adet uzun takasına girmek isteyebilirim.

Zaman ilerledikçe takasa açık oyuncularınızı da buraya eklerseniz daha iyi olur.
uzun bol bende hocam..iyi bir pg karşılığında pazarlığa girebiliriz.

C.Paul dün 42 sayı 15 ribauntla oynamış:)) 3 guardımın sakat olduğu bir haftada onun performansı çok işime yarıyor:) İlk tercihte onu seçmekle iyi yaptım:)

Rakipte Howard ve Drummond varken serbest atışta gerideyim ve Blokda öndeyim :) Bu terste bir işlik var :) Neyse bu gece bloğu veririrm de serbest atışı biraz zor alırım Griffincim böyle kötü atarken

Cury müthişsin de 11 top kaybı nedir!!

Cury müthişsin de 11 top kaybı nedir!!

Kaan Bey yüzde 120'yle atın artık olur mu ? Malum yüzde 60 gayet az. Sizin oyuncular giren topları tipleyip bir daha mı sokuyorlar ?
Bu arada Sühan abi hariç kimle oynarsam oynayayım 8-1 değildi şu an skor istatistiklere göre. Şansın böylesi... Ama bugün büyük gün ve çok şey değişebilir.

Ibaka çok sönük başladı sezona, umarım böyle devam etmez.

Performans olarak çok ümitli olduğum ve hazırlık maçlarında da iyi istatistikler yakalayan Ed Davis, henüz yeterli etkinliği gösteremiyor kısıtlı zamanında. Uzunlarım açısından bu iki isim çok kritik.

Beverley daha ilk maçında sakatlandı, üstelik tam da ilk 5 başlamıştı, ama güzel haber 1-2 hafta içinde geri dönecek. Bir de Lin takas edilirse (tabii sağlam bir PG ile olmaz umarım) tadından yenmez.

Alt seçimlerimden Issaiah Thomas da çok iyi başladı ama duruma göre onu takasa açabilirim. Aynı şekilde iyi başlayan DeRozan'ı da ilerleyen dönemlerde takas için düşünebilirim.

Açıkçası tam istediğim gibi bir draft geçirmeme rağmen iyi gidiyorum. Bende gelecek takas tekliflerine açığım. Rondo'yu isteyene gönderebilirim. Tamam şimdi sakat ama döndüğünde büyük katkı sağlar takıma.

8-1 öndeyim ama bir gecede 8-1 geriye de düşebilirim, öyle yakın kategoriler.

Rose kumarım şimdilik tutmadı gibi duruyor ama önümüzdeki maçlara bakıcaz. :)

İlk hafta 5-4 galibiyetle kapattım. 5-4 kaybedebilirdim de ama aynı zamanda 8-1 kazanabilirdim de. Önümüzde ki maçlara bakacağız :)

Bu haftanın ilk ve son günü sadece ikişer oyuncuyla başlayıp bitirecek olmam enteresan olmuş. :)

Bu hafta ilgilenemedm cok, Carsamba ve Persembe kadro yapmamistim 2 oyuncu toplamda eksik kaldi o 2 gun 5-4 alacagima 3/6 kaybettim o yuzden, tebrikler Sercan

Bu hafta ilgilenemedm cok, Carsamba ve Persembe kadro yapmamistim 2 oyuncu toplamda eksik kaldi o 2 gun 5-4 alacagima 3/6 kaybettim o yuzden, tebrikler Sercan

Sağol, ben de tebrik ederim. İkimizin de FG eşitmiş :)

6-3 kaybettim. Kaybetmeyi bekliyordum ilk hafta ama garip bi şekilde kaybettim. Beklemediklerimi alıp ; bende dediklerimi verdim. Bu haftaki rakip oldukça sıkı. Trey Burke yok ; Deron kısıtlı oynuyor ve Bynum yok. Bunlar dönene kadar bu hafta 3 puana tavım.

Ben de bir tek Westbrook sakat kadromda diyordum tek sağlam adam Westbrook çıktı iyi mi. :)

Chalmers , LMA , Lee , D-will harici bütün oyuncularım takasa açıktır. İlgilenen varsa duyurulur.

Chandler 4-6 hafta yokmus :( Uzun eksikliğimde bir de bu çıktı :(

Chandler 4-6 hafta yokmus :( Uzun eksikliğimde bir de bu çıktı :(

Kenyon'ı almışsın ama ya Amare oynarsa :)
Bu arada 50 tane değişiklik analizi yapıp maç sayımı arttırmayı başardım. Böylece Trey Burke'ün maçlarını saymadığım taktirde bile yalnızca 1 maç eksik oynayacağım bugünden itibaren.
Dün bir de Bosh oynamadı oğlu doğduğu için. Hazır Toronto'yu yakalamışken temiz bi 20 sayısı vardı halbuki.

Nikola Vucevic korkunçlaşmaya başladı.

Geri