Yeni Sezon Formalarımız

Ben de atlet tarzı formaları beğenmiyorum. NBA'de şık duruyor olabilir ama Avrupa basketbolunda bana tuhaf gözüküyor. Nike'ın tasarım dilini beğeniyorum, o ayrı... :)
 
Kesinlikle ben daha çok beğeniyorum bu tarz formaları geçen sene olimpiakosun da böyleydi çok güzel duruyor şunun gibi..Ayrıca Nike neden bizim basketbol formalarını da yapmıyor zaten futbolda ortaklığımız var garip doğrusu bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa gerçekten çok sevinirim..

Ekli dosyayı görüntüle 869


geçen sezon başı nıke ile anlaşmak istedik fakat euroleague dısındaki takımlara sponsor olamayacaklarını söylemişlerdi.bizim şimdilik euroleaguede 1 sene oynayacağımız düşünülürse bu yüzden sponsor olmamıs olabilirler.
 
geçen sezon başı nıke ile anlaşmak istedik fakat euroleague dısındaki takımlara sponsor olamayacaklarını söylemişlerdi.bizim şimdilik euroleaguede 1 sene oynayacağımız düşünülürse bu yüzden sponsor olmamıs olabilirler.
Nike Euroleague'de mücadele etmeyen takımlar ile de çalışıyor. Ancak A lisanslı takımlara özel tasarım forma hazırlanıyor. Diğer takımlara katalogdan forma veriliyor. Futboldaki elit kategori / diğerleri gibi bir ayrım var.
 
Arka taraftaki yazı fontunu falan da beğendim bence de güzel olmuş. Tam böyle başarılı geçecek bir sezonun forması havası var sanki :D

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Snapchatte euroleague sayfası medya günümüz dolayısıyla takımla ilgili snapler atıyor takip etmek isterseniz kullanıcı adı: itiseuroleague
 
Formalar kırmızı,parçalı ve beyaz şeklinde olacak sanırım. Kırmızı forma hoş duruyor, şu an snapchat'te görülebilir üstteki arkadaşın da söylediği gibi.
 
Gerçekten özellikle Daye takıma farklı bir hava getirecek gibi gözüküyor..Oyun anlamında zaten getirdi ama arkadaşlık bakımından farklı bir kişilik izleyeceğiz gibi :)
 
snapler ve facelive yayınlarından gördüğüm kadarı ile hummel güzel bir iş çıkarmış gibi, forma tanıtımı yapılacak zaten bu gün tanıtım yapıldığında daha detaylı görürüz.
 
Takım renkleri dışındaki ekstrem formaları hep sevmişimdir. Hagili dönemdeki grili siyahlı formalar örneğin.. Basketbol için de bir dış saha forması öyle olsun isterdim..
 
Deon GS TV muhabirlerinden daha iyi maşallah. Boş zamanlarında bu işi yapıp takımdan haber almamızı sağlayabilir:)

Takımdaki arkadaşlık da çok iyi gözüküyor. Yeni lise sınıfları bu kadar erken kaynaşmıyor..
 

Üst