Yeni Sezon Formalarımız

GS ve EL armalarını neden bu kadar yukarıya yerleştirdik? EL'nin yeni forma kuralı mı diye düşündüm, ama bizden önce Kızılyıldız'ın medya günü vardı. Onların formasında böyle bir durum yok.


luka-mitrovic-stefan-jovic-and-marko-simonovic-crvena-zvezda-mts-belgrade-media-day-2016-eb16.jpg
 
Formalar pek güzel olmamış bence,yaka kısmını hiç beğenmedim,armalar sanki alelacele,gelişigüzel konmuş gibi ve bence armaların yeri bişekilde değiştirilebilirse çok iyi olur.
ezcümle benim için hayal kırıklığı oldu formalar,sadece renk tonu fena olmamış diyebilirim.

GSstore'un yaptığı formaların bence bundan pek bir eksiği yoktu,niye böyle bir karar alındı bilmiyorum.Bir de bu forma işinde açıkçası nike ya da adidastan birinin tercih edilmesi bana daha mantıklı geliyor
 
Ya formalar geç gelir ya armalar yukarıda basılır böyle şeylerde hep bizi buluyor :D Hummel yetkililerinin konuya duyarlı olması sevindirici .

Ben açıkcası Nike ve Adidas la anlaşma olmaması durumunda GSstore la devam edilmesi görüşündeydim kaldı ki GSstore da hiç de kötü tasarımlar yapmıyordu Ama işin birde ekonomik boyutu var Armaların yukarı da basılması durumunu herkes dile getirmiş zaten Formaların yaka kısmı hariç tasarım fena değil yazı ve numara fontları çok güzel olmuş
 
Yeni sezon formalarımızı storelardan veya hummel mağazalarından satın alabilecekmiyiz?? Bilgisi olan varmı bilgilendirirseniz sevinirim kırmızı formayı çok beğendim arma hatası da düzelince efsane olur bence biran önce almak istiyorum
 
Yeni sezon formalarımızı storelardan veya hummel mağazalarından satın alabilecekmiyiz?? Bilgisi olan varmı bilgilendirirseniz sevinirim kırmızı formayı çok beğendim arma hatası da düzelince efsane olur bence biran önce almak istiyorum
Yazıştığım yetkilinin söylediğine göre formalar ve antrenman ürünleri GSStore'da satılacak, ama Hummel mağazalarında satılıp satılmayacağı konusunda kesin bir bilgi yok. Ben geçen ay bir Hummel mağazasına uğrayıp sordum, çalışanlar "Bize bilgi verilmedi" dedi. Ama soran çok taraftar varmış.

İKinci formamızı gören yada duyan var mı ?
Medya günündeki düz kırmızı forma ikinci formamız zaten. Birinci formamız da parçalı... Muhtemelen üçüncü bir forma daha olur.


mediaday.jpg
 
Parçalı formamızın resimleri geldi. Sırtı düz kırmızı...


GELENEKLER_OLAN_B_R_KUL_PTEY_M_NTVSpor_net_f.jpg



GELENEKLER_OLAN_B_R_KUL_PTEY_M_NTVSpor_net_f.jpg

Parçalı da logolar normal yerlerine koyulunca çok daha güzel durmuş..Parçalıyı çok beğendim adeta ateş ediyor :) Fontlarda sanki Miami Heat formasındaki fontlara benzettim..Keşke yakaları da değişik tarzda olsaymış.. Neyse umarım diğer kırmızı formada da hatalar kısa zamanda düzeltilir..

-2247292220270221476.jpg
 
Bu Hummel'ın arma ve logo yerleştirme konusunda sıkıntıları var gerçekten. Formanın sağında üstte galatasaray arması altında hummel logosu sol tarafında da sadece basketbol süper ligi logosu olsa daha şık dururdu. Bu haliyle sol tarafa gs arması üzerine lig logosunu sığdıramamışlar gibi sanki çok çirkin görünüyor bence. Euroleague için de yine sağ tarafta gs arması altında hummel logosu solda yalnızca euroleague logosu olması lazım.
 

Üst