ZTK Grup 1. Maç | Galatasaray - Denizlispor

Açıkcası güzel kelimeler dönmüş maçla ilgili. Benim maç yorumu. Berbat bir GS vardı sahada. Denizli ile oynuyorsun kendi sahana gömüldün rakip nerdeyse bizim cezaalanımızda top oynayacaktı. Ayıptır yazıktır yahu. Hagi GS'ı biliyor ama 2005 den gram farksız oynatıyor GS'ı. Tamam bu takım kalitesiz bunda hem fikirim ama denizliye karşıda böyle oynanmazki birader. Emre Çolak ve Elano biraz kımıldadı o kadar. maç 2-1 oldu takım gene geri çekildi. Nasıl bir özgüvensizliktir bu anlamıyorum. Rijkaard'ı sabote ettiler dmeiştim. Tüm laflarımı yutuyorum. bunlar gömlek satamaz. Bildiğin kalitesiz topçular ve onlara ayak uyduran kaliteliler.
 
Hagi hiç değişmemiş hiç.

2005'de Necati Hakan Ribery atardı gerisi tutardı şimdi de farklı değil.

Hagi bu sezon sonunu göremeyebilir.
 
[youtube:39cve5ic]http://www.youtube.com/watch?v=S9yxGGuwSc0[/youtube:39cve5ic]

Maç esnası TRT spikeri Haigden daha iyi pas atacağını iddia etmiş. Forum üyelerimizden Mustafa Yalçın paylaşmış Twitter'da.
 
Mehmet Batdal gercekten cok teknik bir forvet..Bilek hareketleri super.Trabzon macinda Kewell yerine Mehmet Batdal girseydi mac asil o zaman donerdi..

Gecen medyada Mehmet Batdal'in Hagi tarafindan gonderilecegi yaziyordu devre arasinda..Ama haberin gercek disi oldugunu suradan anladim.. Haberde Mehmet Batdal,Serdar Ozkan,Ali Turan vs..diyordu ama iclerinde Mustafa Sarp,Servet,Hakan,Baris yoktu....Demek oluyor ki medyanin sallama haberlerinden biri daha....

Manisa macinda solda Kewell ortada misi sagda elano ileride pino-m.batdal olurda bunlara on liberoda ayhan yardim ederse! en azindan cana-neill defansi ile bir olumlu sonuca imza atmamiz mumkun...
 
Doğan Sağlam' Alıntı:
Emre Çolak kesinlikle güç antrenmanı yapmaya başlamış.Bugün kısa sürede 3 kez omuz omuza girip pozisyondan topla birlikte çıkmayı başardı.Açıkçası biraz daha güçlendiği taktirde Hagı Emre'yi gözüne kestirdi yeni Emre yapacaktır onu.

Pinooooo diyorum başka bir şey demiyorum.Bugün çalıştı 2 kez çok çok önemli poziyonu değerlendiremedi onun için moral bozabilirdi o ama attığı iki gol çok iyi oldu.hem bizim hem onun için.

Elano'da kendine güvenildiğinde ne olacağını gösteriyor.Kendine gelmeye başladı.Hagı'nın en büyük katkısı Elano üzerinde oldu.

İnsua'yı çok beğendim.Ama gel gitte biraz sıkıntı var gibi.

Son olarak bunu söylerkende çok içtenim.Barış Özbek böyle oynayacaksa Mustafa'yı bir daha görmeyelim mümkünse.Barış'ı eskiye kıyasla baya beğendim.Yer yer hatalar yaptı ama Sarp'la kıyaslanamaz.Hagı'nin gelişi,forma alabilme ihtimali onuda baya sarsmış görünüyor.

Genel olarak ciddiyetle ama durağan oynadık.Bunda Aydın ve Kewell'ın hiç bir şey üretememesinin etkisi büyüktü.Son aksayan Kewell'da oyundan çıkıp bugün çok iyi bir performans otrtaya koyan Emre Çolak girince oyuna ikinci yarının o anına kadar sergilediğimiz iğrenç oyun 180 derece döndü.

Ben Aydın'ı da beğendim. Ama bir türlü kendini sakınarak oynamayı beceremiyor. Yine sakatlandı galiba. Dikine oyun oynayan ender oyuncularımızdan.
 
Batdal girdikten sonra yere kapanınca çok korktum. Neyse ki ciddi bir şey olmadı. Futbolu gerçekten biliyor,tekniği sağlam, ayaklarınada hakim. E kule gibi de adam. Daha nolsun :) Çok başarılı olacak inşallah. :)
Bir de Emre'yi çok beğendim bu akşam. Hele golden önceki bir pozisyonda ceza sahasına girişi vardı. Rakiple omuz omuza gitmeye başladılar. Ben yıkıldı, yıkılacak derken sıyrıldı çıktı ordan en az gol kadar sevindim o pozisyonda.
Yalnız çok sıkıntılı maçlar geçireceğiz. Takım halinde topun gerindesindeyiz hep. 1-0 a yatan bir takım... Lucescu'dan gördüklerinden devam ediyor Hagi.
 
Galatasaray'ın genç futbolcusu Emre Çolak, teknik direktörleri Gheorghe Hagi'nin kendisini küçüklüğünden beri tanıdığını ifade ederek, ''Bana güvendiğini her idmanda söylüyor. Bunu boşa çıkarmamak için daha çok çalışıyorum. Taraftara teşekkür ediyorum. Biraz daha iyi oynadığım için bana tezahüratta bulundular. Fiziksiz olduğumu biliyorum. Bunun da çalışınca düzeleceğini biliyorum. İnşallah ben de yakın zamanda kuvvetleneceğim. Oynadıkça kendime güvenim geliyor. Şuan ilk 11'de oynayacak kadar hazır değilim'' ifadelerini kullandı.
 
Pino'nun son golü nasıl bir goldü arkadaş, iyi oturdu ayağına.. :) Bir de tribünde iyiyidi, Erdoğan Arıkan 10000 civarında taraftar olduğunu söyledi o kadar var mıydı bilmiyorum ama iyiydi. Tabii Beşiktaş'a küfür kısımları hariç..
 
Ya Pino'nun golü harikaydı gerçekten ama bir iki yerde duydum EMre müthiş orta çıkarmış çok güldüm. Yahu bizde top oynadık adam ortaya vurmak içi geriye doğru ufak çaplı depar attı resmen.

İyi orta gol getirir bu çok doğru ama kötü orta muhteşem gol getirebiliyor böyle zaman zaman.
 
Katılıyorum Şamil'e. İşte böyle gerçekleri görmeden yorum yapıldığında adamalrda bu ülkede kendini oldum ben sanıyor. Emre bomboş pozisyona çıakrdı kendini. Ki itiraf etmek gerekirse oraya çok güzel geldi. Ama yaptığı orta evlere şenlik idi. Pino o vuruşu ile Emre'yi kral etti. Ki Pino'da sol ayağı ile vurdu topa.
 
Ali Erdem Güntepe' Alıntı:
Eğer gol atamayıp 1-1 bitseydi şuan Hagi baya eleştiriliyor olacaktı haklı olarak.

Nedir bu Emre Çolak takıntısı anlamadım Misimovic varken.

Devre arasinda Wolfsburg'da sorunlar yasayan Diego'yu Misimovic yerine takas etme dusuncesi varmis Almanlarin..Boyle bir olasilik varsa,hemen degerlendirilmeli derim. Diego tam bir virtuoz.Aranilan gercek 10 numara.

Misimovic'te Wolfsburg'a donerse hic uzulmem sahsen bu tarz haberler uzerine.
 
GS'ın öncelikle homojen kadro oluşumuna gitmesi lazım. Eğer 4-3-3 oynayacaksa oyun kurucu nitelikli Misimoviç Lincoln Diego gibi adamlara ihtiyacı yok. Gaha çok Hamit, Rosicky, Elano tarzı adamlara ihtiyacı var. Eğer 4-2-3-1 oynayacaksa o zaman Misi de olur Diegoda olur ama slo kanatta Arda sağ kanatta Arda gibi Hasan Şaş gibi biri gerekir takıma. O zamanda B2B ye gerek yok 2 tane adam yiyen savunma yönlü orta saha alınmalı. Yönetimin Diegolarla uğraşacağına yapacağı ilk iş takıma 2 hatta 3 tane forvet alması olmalı. Takım 4-3-1-2 oynayacak gibi bir takım kadrosuna sahip ama ileride oynayacak o 2 yi sağlayacak forvetimiz yok. Baros ve yanında (şimdilik) Pino oynasa arkalarında Misimoviç ile iyi bir hücum hattı yaratılır Tabii orta sahayı ahzırlayacak oyuncular Arda ve Elano olması lazım Arda o orta saha yükünü kaldıramaz bu seferde. Neyse uzun bir yazı konusu bu aslında. Sonuç olarak Ha Diego ha Misimoviç. Forvetin yoksa bu adamalrı etkin hale getiremezsin. Bakın Diego en iyi topunu oynadığı takımda önünde kimler oynuyormuş. Ya da misimoviç veya olmadı Lincoln?
 
Enes Kömürcü' Alıntı:
"Sami Yen yıkılacağı için son kez burada oynasın diye Serdar'ı (Eylik) oyuna soktum"

Maç sonu, Denizlispor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu.
Yanlış hatırlamıyorsam bizden İstanbulspor´a giderken sorunlu ayrılmamıştı Hamza Hamzaoğlu. Ha bizde görev alacak kadar kendini geliştiremedi ama haysiyetsizlerin kol gezdiği antrenör camiasında kişiliğini koruyabilmiş en azından.

Teşekkürler Hamza Hoca.
 

Üst