• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
Yazdıklarım neden siliniyor acaba? Daha öncede saçma sapan bir ceza aldım bilen biliyor. Burası forum mu yoksa kişilerin keyfiyetine göre yönetilen bir yer mi ? Siz Galatasaraylısınız da biz değilmiyiz nedir yani ? Yoksa bir takım sahte duyumcular gibi davranmadım diye mi siliniyor yorumum? direkt isim verdim diye mi siliniyor? Ben diyorum ki Jordan Crawford ile anlaşıldı hatta alacağı ücret 1.8 ve bunu ilk ben söyledim. hatta ben söyledikten sonra twitter da bir çok kişi dillendirmeye başladı. Ben kaynağıma güveniyorum ve bekliyorum. Takımımız için hayırlı olsun.

Valla ben sakin olmak istemiyorum. Neden beklentileri düşürelim ki, koskoca Galatasaray klubu beklenti düşürmez, zirveye oynar.. Şimdi dursun ve yönetimine birşey dicem ama neyse..

Gökhan Bey, Jordan Crawford ile anlaşma falan yok. Israrla dile getiriyor, transfer bitti diyorsunuz. Forumda böyle birşeye müsade edemeyiz. Bunun Galatasaraylılıkla veya başka birşeyle ilgisi yok, burası bir Galatasaray Basketbol forumu ve bu tip yanlış haberlerle üyelerimizin meşgul edilmesini önlemek gayet doğal olsa gerek.

Hep söyledim. Yine söyleyim. Duyumu olan isim verir, bilgisi olan vermez. Herkese iyi forumlar.

Eyüp yıldızın twitter dan verdiği bilgiye göre isim bu gün yada yarın açıklanacak. Çok önemli bi isim olacak gibi. Şu an herkes Crawford diyor ama bence hiç duymadığımız bi isim olacak.

Peki Crawfod açıklanırsa bugün ne diyeceksiniz evet açıklanmayadabilir son anda başka şeylerde olabilir ama ben sadece güvendiğim birinden aldığım son dakika haberini sizlerle paylaştım kimseyi üzmek veya germek için değil ben sevindim siz de sevinin diye bakalım hayırlısı olsun.

Artik konuyu biraz degistirelim arkdaslar, ne dersiniz?

Kadro'da su an 5 tane yerli oyuncu var.
Can, Sinan , Göksenin, Orhan ve Ege. Bunlara ek sizce hani pozisyona bir yerli daha getirilmeli?

Ergin Ataman son demecınde gelecek oyuncu için "oyun kurucu" ifadesini kullandı ve 3 adayın olduğunu söyledi yani en azından ilk aday topa hakimiyeti iyi 2 numaradan ziyade 2 numarada da oynayabilecek bir pg olmalı tabi saf pg değilse

Peki Crawfod açıklanırsa bugün ne diyeceksiniz evet açıklanmayadabilir son anda başka şeylerde olabilir ama ben sadece güvendiğim birinden aldığım son dakika haberini sizlerle paylaştım kimseyi üzmek veya germek için değil ben sevindim siz de sevinin diye bakalım hayırlısı olsun.

Açıklanmayabilir ya da baska seyler de olabilirse neden seviniyoruz anlamadım ki
............

Modern dünyada sonuç x de olsa x üzeri eksi bir de olsa asla yanılmayan ve kaybetmeyen iki süper güç var biri ABD ikincisi Türkiye'deki basketbol duyumcuları

Can, Sinan , Göksenin, Orhan ve Ege. Bunlara ek sizce hani pozisyona bir yerli daha getirilmeli?

2-3 numara. Keith Simmons diyeyim hatta direkt.

Senin yaptıgını fotomaç yapmaz :D az önce anlaştık dedin şimdi açıklanmayabilir ..

Jordan Crawford'u bilen, izleyen arkadaşlar neleri yapar/yapamaz oyun görüşü nasıldır yazabilirler mi?

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence Can yerine Kenan Sipahi , Orhan Hacıyeva yerine K.Simmons u alsaydık daha mantıklı hamleler olurdu

Bence Can yerine Kenan Sipahi , Orhan Hacıyeva yerine K.Simmons u alsaydık daha mantıklı hamleler olurdu

Orhan'da bi sorun yok bence Ege'nin fiziği 4 değil biraz daha 5'e doğru kaymaya başlamışken Orhan'ı da 4'te kullanmak mantıklı hamleydi Oğuz'a falan para dökmektense.

Ah şu takımda bir de Lasme yi izleyebilseydik harika olacaktı :((

Ama daha pahalı hamleler olurdu. Bu da alacağımız son yabancının kalitesini düşürürdü.

bence Ege nin daha 2 - 3 yılı var takımda yer bulması için .

Bence altıncı yerlimizin kim olacağı lig de kullanmayacağımız 9 yabancı ya göre değişir. Peki bu 9. yabancı kim olmalı?

Geri