Eyüp yıldızın twitter dan verdiği bilgiye göre isim bu gün yada yarın açıklanacak. Çok önemli bi isim olacak gibi. Şu an herkes Crawford diyor ama bence hiç duymadığımız bi isim olacak.
Yalnız şuan uzun piyasası ciddi anlamda sıkıntı. Nba de bile uzun sıkıntısı varken biz istediğimiz kalibrede zor adam buluruz.Krstic in eşi ciddi ciddi gelmek istemiyor galiba heryerde yazıyor . İnşallah gelmez bir an önce karar verse iyi olur bizde Ada'm bakarız Oray'a .
2-3 numara. Keith Simmons diyeyim hatta direkt.
Simmons geçen sezon 900K ya oynadı Banvit'te.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biliyorum ama hala soran ya da yazdığımı görmesine rağmen "çok paraya oynuyordu heralde" diyen var ? Varsın 11 olsun gocunmam ?Hocam bunu bu başlığa 10. defa falan yazdın ya![]()
Kahkaha attımNeyse,şunun şurasında cumaya ne kaldı![]()
Jordan + Lasme Olursa nasıl bir takım olur sizce ? (Kristicin gittiğini varsayıyorum.)
Yalnız şuan uzun piyasası ciddi anlamda sıkıntı. Nba de bile uzun sıkıntısı varken biz istediğimiz kalibrede zor adam buluruz.
Simmons için kaynak var mı?Toplam bütçesi 2,5-3 milyon dolar olan bir takımın Simmons'a 900 verdiğini sanmıyorum,yabancı kuralı değişmeden önce sözleşme imzalamışlarsa belki olabilir.
Ama şimdi 300-500'e zor takım bulur geçen sene pek verimli değildi.