TEKBİR !
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
Hayır iyi isimler ama Toney ayrı bir oyuncuydu ondan hayal kırıklığım kendi adıma. 2m dolar civarı versek gelirdi benim varsayımım, öyle bir istekleri olmadı biz verebileceğimiz maksimum paraları söyledik ve hayır bu para olmaz şu kadar verin diye bir istekleri olmadı, Nba bekleyeceğiz dediler sürekli, yüksek parayı versek belki vazgeçerdi o sevdasından sonuçta 2 sene önce Çin'de 1 sezon geçiren bir isim. Geçen sene özellikle Mart-Nisan dönemi Nba'de oynadığı oyuna bakarsanız niye o kadar heyecanlandığımı anlayabilirsinizBen New York döneminden beri severim kendisini epey.
Douglas umudu tamamen bitti mi acaba ? Yançınkaya'nın gecenin birinde yarın belki bir transfer duyurabiliriz açıklaması yapması ilginç geldi bana. Oğlum sana söylüyorum gelinim sen anla meselesi olmasın
Douglas umudu tamamen bitti mi acaba ? Yançınkaya'nın gecenin birinde yarın belki bir transfer duyurabiliriz açıklaması yapması ilginç geldi bana. Oğlum sana söylüyorum gelinim sen anla meselesi olmasın
Jason Terry bu yaşından sonra bi Avrupa macerası aramaz diye düşünüyorum. Şahsi tahminim Markel BrownNedense bende bir Jason Terry hissiyatı var. Son hali nasıldır? Olabilitesi var mı? Hiç bilmiyorum sadece maliyeti bize uygun gelir, aradığımız bazı özellikleride karşılıyor.