• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
TEKBİR !
552d762c79043b0239d4194a976fa581.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ömer Yalçınkaya yarın demiş ama sanırım bugün son oyuncumuz açıklanacak bakalım kim çok merak ediyorum.

Toney Douglas'ın özellikle takım savunmasına katacağı çok şey vardı. Russ veya Toney'i kenardan getirip devre sonlarını beraber oynayacakları şekilde bir planlama yapabilirdik. Zaten bu yıl Frazier ve Holiday ile de beraber oynarken 2'ye kayan Toney'di. Yani mücadele, savunma olarak ihtiyaçtı. Bunun yanında çok öne çıkmadan takımı kontrol edecek, topu aşırı domine etmeden zamanı geldiğinde devreye girebilecek bir oyun yapısı vardı buralar için. Hem Micov, Russ, Daye vs gibi silahlardan rol çalmayacak hem de kendi verimli olacaktı. Üzücü oldu.

Hayır iyi isimler ama Toney ayrı bir oyuncuydu ondan hayal kırıklığım kendi adıma. 2m dolar civarı versek gelirdi benim varsayımım, öyle bir istekleri olmadı biz verebileceğimiz maksimum paraları söyledik ve hayır bu para olmaz şu kadar verin diye bir istekleri olmadı, Nba bekleyeceğiz dediler sürekli, yüksek parayı versek belki vazgeçerdi o sevdasından sonuçta 2 sene önce Çin'de 1 sezon geçiren bir isim. Geçen sene özellikle Mart-Nisan dönemi Nba'de oynadığı oyuna bakarsanız niye o kadar heyecanlandığımı anlayabilirsiniz :) Ben New York döneminden beri severim kendisini epey.

Teşekkürler bilgi için. Umarım ikinci opsiyonumuz da Douglas kadar heyecan vericidir. Tamamen vazgeçmemiş olma ihtimalimiz vardır umarım Douglas'tan:) Benim de çok beğendiğim bir oyuncuydu. Sağlık olsun. O pozisyona Douglas'ı düşünen adam makası fazla açmaz. Muhtemelen 2. Opsiyonumuz da işimizi görecek heyecan katacaktır.

Douglas umudu tamamen bitti mi acaba ? Yançınkaya'nın gecenin birinde yarın belki bir transfer duyurabiliriz açıklaması yapması ilginç geldi bana. Oğlum sana söylüyorum gelinim sen anla meselesi olmasın

Aynen abi. İngilizce yazması falan garip.

Bende Douglas'ı öğrendiğimde çok heyecanlanmıştım. Olmadığına oldukça üzüldüm.

Douglas umudu tamamen bitti mi acaba ? Yançınkaya'nın gecenin birinde yarın belki bir transfer duyurabiliriz açıklaması yapması ilginç geldi bana. Oğlum sana söylüyorum gelinim sen anla meselesi olmasın

Nitekim "yabancı gelinin" anladığından emin olmak için hem Türkçe hem İngilizce yazmış Yançınkaya şöyle bir geçmişte yazdıklarına baktım da bu tarz başka bir mesajı yok son bir kaç aydır.

Evet bitti. İlginç geldi bana da İngilizce yazması.

Sızan tek oyuncu Toney olduğuna göre Crawford ve Lawson da değil ilgilendiğimiz oyuncular geriye kim kaldı ki?

Toney Douglas şu guard piyasasında savunma konsantrasyonu en iyi olan oyuncuydu şüphesiz. Gelseydi cidden çok büyük fark yaratacaktı. Ama nerde bizde o şans zaten :/ Neyse heyecanlı bekleyiş sürüyor..

Beyler Kerem Övetle twitterdan konustum biraz stephonson da Crawford da değilmiş yani beklentilerimizin altındaymış.

Toney aslında ismi aslında bi duyum yada sızma değilde tahmin şeklinde ortaya çıktı diye hatırlıyorum. Hem oyuncu profili hem de geçmiş yıllardaki kontrat bedelleri olarak çok uygun gözüküyordu.

Bahtsız Galatasaray taraftarı. .

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nedense bende bir Jason Terry hissiyatı var. Son hali nasıldır? Olabilitesi var mı? Hiç bilmiyorum sadece maliyeti bize uygun gelir, aradığımız bazı özellikleride karşılıyor.

Futbolda adam bekle baskette adam bekle yeminlen perişan oldum.

Sanki transfer döneminin en ateşli dönemi sanki herkes harıl harıl guard arıyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu kadar beklemişken 1 2 gün daha beklemenin kimseye bir zararı olmaz sanıyorum. Zira şu an bu bilgiye sahip olan kişiler bizden farklı bir takım seyretmeyecekler, biraz daha sabırlı olalım. Eldeki bütçenin gerçekten doğru bir isme yatırılması tek dileğim.

Nedense bende bir Jason Terry hissiyatı var. Son hali nasıldır? Olabilitesi var mı? Hiç bilmiyorum sadece maliyeti bize uygun gelir, aradığımız bazı özellikleride karşılıyor.
Jason Terry bu yaşından sonra bi Avrupa macerası aramaz diye düşünüyorum. Şahsi tahminim Markel Brown

Farmar işte ya diğer isim neyini merak ediyorsunuz ? Milli takıma da almak istemişti Ergin Hoca şimdi alacak.

Bencede artık Farmar hayırlı olsun diyebiliriz

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri