• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
@ Tanju Cicek

Van kedisi gibi durup durup siteyi acip yolunu gozluyorum, var mi bir gelisme kipirti birseyler yoksa hala pasamizin keyfini mi bekliyoruz? :)

Keşke 7. ve 8.yabancı Schilb ve Diebler yerine Jeferry Taylor ve Manny Harris yapsaydık. Manny ve Taylor sanırım daha ucuza mal olurdu bize

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guard için hala bekleyin diyorlar:(

Hergün foruma girip gelişme var mı diyerek bakan biz üyeleri yansıtıyor bu video
https://vimeo.com/179233380

Sent from my iPhone using Tapatalk

Xavier Munford bize nasıl olur acaba? NBA'den henüz kontrat almadı diye biliyorum.

Tanju abi transferden bir haber et bizi görüşmeler aynı devam mı yoksa ilerleme var mı ?

Fab Melo gitti mi bi yere

Fcnbasket haber yaptı. Ergin Hoca ikna etmiş Krstic kalacakmış.

FCN Blog: ÖZEL | Ataman devreye girdi, Krstic hafta sonu takıma katılıyor..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ergin hoca ne uğraşıyorsun gelmek istemiyorsa başkasını alırız :( Ada'm mı yok piyasada bu sakatla uğraşacağız . Eşi şimdi gelir 1 ay sonra patlama olur ufacık hemen gitmek ister . Boşuna risk alıyoruz eşi gidelim gidelim diyerek onun başının Eti'ni Yicek basketbola konsantre olamıcak :)

Hoca yine risklere oynuyor, sezon içinde Dorsey gibi olacak bu transfer de sonra yine sezon ortasında ararız bir uzun....

Hoca bu kadar istiyorsa vardır bir bildiği. Artık pivot sorunumuzda kalmadığına göre tek hedefimiz var. Gelsin artık şu 2 numara

Bu kadar uzaması hoş değil bence en sonunda olmayacak ve biz gidip orta seviyeli birini alcaz. Markovici almadığımıza üzülmeyiz umarım.

Ben savunması iyi ortalama 4-5 asist yapacak bi guarda razıyım şahsen. Çünkü kötü kadromuz yok. Gayet şut atabilen ya da potaya gidebilen oyuncularımız var. Hem ön alan savunmamızı bi tık ileri taşıyacak hem de uzunları işin içine daha rahat sokacak bir guardla çok iyi takım oluruz. Yıldız olmasa da olur. Gou vb tarzı oyuncu varsın olmasın ama iyi takım olalım.

Yarın dediğine göre herhalde bugünü kasetmiştir,yeterki beklediğimize değecek iyi oyuncu olsun varsın adını vermesin,bir yada iki gün daha bekleriz sabredelim.

1.tercih Toney Douglas'tı, hocadan sürekli 2 gün daha isteye isteye en sonunda bugün biraz daha Nba bekleyeceğini söyledi ve ipler koptu, gelse Avrupa'nın en iyi guardına sahip olacaktık emin olabilirsiniz, eğer direk 2m doları önüne koyabilsek bence gelirdi ama o paralara direk evet demedi, sızan tek transferimizdi sanırım o yüzden işin cılkı çıktı her kafadan bir ses çıktı, beklettiğimiz isimlere döndük ama direk yarın açıklanacağını zannetmiyorum. Jordan Crawford değil...

1.tercih Toney Douglas'tı, hocadan sürekli 2 gün daha isteye isteye en sonunda bugün biraz daha Nba bekleyeceğini söyledi ve ipler koptu, gelse Avrupa'nın en iyi guardına sahip olacaktık emin olabilirsiniz, eğer direk 2m doları önüne koyabilsek bence gelirdi ama o paralara direk evet demedi, sızan tek transferimizdi sanırım o yüzden işin cılkı çıktı her kafadan bir ses çıktı, beklettiğimiz isimlere döndük ama direk yarın açıklanacağını zannetmiyorum. Jordan Crawford değil...

Yanlış anlamadıysam 2 milyon dolar versek gelicek miydi? Son yabancı kontrat Schib'in ki diye onun üzerinden bir şey sorayım. Bu noktaya gelineceğini bilselerdi Schilb'den vaz geçerler miydi?

2. Opsiyonumuz hayal kırıklığı mı olur? Yoksa Euroleague'de işimizi fazlasıyla görür mü? Hedef küçültücü bir fark var mı 1 ve 2. Opsiyonlar arasında?

2. Opsiyonumuz hayal kırıklığı mı olur? Yoksa Euroleague'de işimizi fazlasıyla görür mü? Hedef küçültücü bir fark var mı 1 ve 2. Opsiyonlar arasında?

Hayır iyi isimler ama Toney ayrı bir oyuncuydu ondan hayal kırıklığım kendi adıma. 2m dolar civarı versek gelirdi benim varsayımım, öyle bir istekleri olmadı biz verebileceğimiz maksimum paraları söyledik ve hayır bu para olmaz şu kadar verin diye bir istekleri olmadı, Nba bekleyeceğiz dediler sürekli, yüksek parayı versek belki vazgeçerdi o sevdasından sonuçta 2 sene önce Çin'de 1 sezon geçiren bir isim. Geçen sene özellikle Mart-Nisan dönemi Nba'de oynadığı oyuna bakarsanız niye o kadar heyecanlandığımı anlayabilirsiniz :) Ben New York döneminden beri severim kendisini epey.

Jordan Crawford adı geçenlerden hem iyi hemde bize gelme olasılıgı olan birisi inşlh olur.

Douglas umudu tamamen bitti mi acaba ? Yançınkaya'nın gecenin birinde yarın belki bir transfer duyurabiliriz açıklaması yapması ilginç geldi bana. Oğlum sana söylüyorum gelinim sen anla meselesi olmasın

Geri