• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
Krstic in eşi ciddi ciddi gelmek istemiyor galiba heryerde yazıyor . İnşallah gelmez bir an önce karar verse iyi olur bizde Ada'm bakarız Oray'a .

Hadi inşallah..

Eyüp yıldızın twitter dan verdiği bilgiye göre isim bu gün yada yarın açıklanacak. Çok önemli bi isim olacak gibi. Şu an herkes Crawford diyor ama bence hiç duymadığımız bi isim olacak.

Sozlesmeleri yollamisiz demek ki :D

6. Yerli herhalde alt yapıdan gelir bütçemiz sg harici kalmadı gibi

Krstic in eşi ciddi ciddi gelmek istemiyor galiba heryerde yazıyor . İnşallah gelmez bir an önce karar verse iyi olur bizde Ada'm bakarız Oray'a .
Yalnız şuan uzun piyasası ciddi anlamda sıkıntı. Nba de bile uzun sıkıntısı varken biz istediğimiz kalibrede zor adam buluruz.

2-3 numara. Keith Simmons diyeyim hatta direkt.

Ben de transfer sezonu başından beri istiyorum Simmons'u ama ücreti fazlaydı galiba, yanlış mı biliyorum?
Bütçeye uygunsa süper hamle olur.
Hatta bu efsane guard - Simmons ve Krstic değişikliği (tabi uzun kaldı mı) ile birlikte çok farklı seviyeye evriliriz.

Simmons geçen sezon 900K ya oynadı Banvit'te.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Neyse,şunun şurasında cumaya ne kaldı :)

Bu kadar beklemeye daha aşağısı kurtarmazdı zaten. Futbol forması giymiş ama farketmez. Vatana millete hayırlı olsun :D

565c656918c77321d0eb2005.jpg

Hocam bunu bu başlığa 10. defa falan yazdın ya :D
Biliyorum ama hala soran ya da yazdığımı görmesine rağmen "çok paraya oynuyordu heralde" diyen var ? Varsın 11 olsun gocunmam ?

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Simmons için kaynak var mı?Toplam bütçesi 2,5-3 milyon dolar olan bir takımın Simmons'a 900 verdiğini sanmıyorum,yabancı kuralı değişmeden önce sözleşme imzalamışlarsa belki olabilir.
Ama şimdi 300-500'e zor takım bulur geçen sene pek verimli değildi.

Jordan + Lasme Olursa nasıl bir takım olur sizce ? (Kristicin gittiğini varsayıyorum.)

Jordan + Lasme Olursa nasıl bir takım olur sizce ? (Kristicin gittiğini varsayıyorum.)

Valla Lasme 3 ayla yırtamayacak gibi duruyor maalesef. Jordan Crawford + Lasme ile takımın atletizmi epey toparlanır, gayet güzel olurdu. Ama Lasme için 6 aylık ceza dedikoduları var.

Bence uzun olarak en iyisi C. Iverson olur ki boston almayacaktır onu kadroları baya şişkin.

Yalnız şuan uzun piyasası ciddi anlamda sıkıntı. Nba de bile uzun sıkıntısı varken biz istediğimiz kalibrede zor adam buluruz.

Haklısın ama mesela lasme cezası belli degil . C . İverson aynı şekilde . Semih var Türk olarak hala o bile düşünebilir makul rakamlara . Yeterki gidecem desin elbet Ada'm buluruz :)

Simmons için kaynak var mı?Toplam bütçesi 2,5-3 milyon dolar olan bir takımın Simmons'a 900 verdiğini sanmıyorum,yabancı kuralı değişmeden önce sözleşme imzalamışlarsa belki olabilir.
Ama şimdi 300-500'e zor takım bulur geçen sene pek verimli değildi.

Simmons ın alabileceği en yüksek kontrat maksimum 400-500 arasıdır şuan .Kimse ona 900 falan vermez Türkiye dışına gitse o 400 ü de bulamaz buda bir gercek .

son gelişmeler ne yönde arkadaslar isim bellimi?

Son hamleyi heyecanla bekliyoruz. İsim sır gibi saklandığına göre bilenler yada duyanlar memnun eder dediğine göre çok da kurcalamak istemiyorum. İnşallah ilk tercihimiz gelir. Seviye atlatacak, taraftarı coşturacak bir isim başka şeyler düşündürür elbette. Beklentiye çok girip hayal kırıklığı yaşamamak lazım. Umuyoruz ki aksilik olmaz. İsmiyle herkesi memnun eden performansı ile de memnun edecek bir oyuncu alırız inşallah.

Geri