• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
Lance Stephanson ile ilgimiz yoktur.

Şimdi kim gelirse gelsin beğenilmez :)

İki gün foruma girmedim Nba'deki en sevdiğim oyuncunun adı geçer olmuş. Stephenson İndiana'dan sonra yanlış bir organizasyon seçti hepsi bu. Yetenekleri, gücü ve atletizmi ile Lebron'la eşleşebilecek bir adamı sırf iki sezon vasat geçirdi diye Gou ile falan karşılaştırmışsınız. Ha illa gelecekse Beasley'i de alsın öyle gelsin. :D:D

Lance Stephenson'u CSKA bile zor getirir bu dönemde. Kaldı ki site yönetimi de noktayı koymuş :) İmkanı yok böyle bir transferin.

Krstic'in durumu bu hafta belli olur diye düşünüyorum. "Gelmiyorum" derse NBA ve NBDL piyasasını epey karıştırmamız gerekecek.

Stephenson degilse Chalmers veya Crawford o halde. :D

Birkaç yerde Toney Douglas ismi geçmiş ilgilenilen isim olarak, bana da mantıklı geldi. Temmuz ayında serbest bırakılmış ve hiçbir NBA takımının ilgisine dair haber çıkmamış. Önceki sene de Çin'de oynamış, NBA dışına çıkmaya soğuk değil diyebiliriz. Getirilebilirse baya memnun eder.

Herkese hayırlı forumlar. Okumayı yazmaya tercih ettiğim için şu ana kadar yazdığım bir mesajım yok ama şu son pg-sg transferinden ve Galatasaray Basketbol'u için en önemli senelerden biri olduğu için yazmak istedim. En başta Abdi İpekçi'de unutulmaz -belki de hayatımda mutlu olduğum ilk 5 andan biri- geceyi yaşattığı için Koç'tan malzemecisine oyuncusundan staff'ına kadar herkese teşekkür ederim ama Eurocup geride kaldı artık, o gece kupa ellerimizde kalktı ve müzeye gitti.
Eğer biz Galatasaray isek her zaman yeni hedefler yeni kazanımlar olmak zorunda. Basketbol şubesi de -birkaç yönetici hariç- Galatasaray adının verdiği sorumluluğu taşıyor ve o adı ileri götürmek için çalışıyor. Buradaki çoğu arkadaş, abi, kardeş çok fazla birikime sahip ve bunu yine şubedekiler gibi Galatasaray adını ileri götürmek için kullanıyorlar. Bunun için kendi adıma teşekkür ederim herkese, ortak gayemiz Galatasaray Basketbol'unu büyütmek, ilerletmek. Bu senenin anlamı çok büyük tabi, şubenin her zaman olması gerektiği yerdeyiz ve burda kalıcı olmak için planlar yapıyoruz. Buradaki çoğu arkadaşımızda o planları ilerletmek için fikirler sunuyor ama benim tarzım o şekilde değil. Ben daha çok teknik-taktik kısmı ilgililere bırakıp salona giderek, kombine alarak taraftarlık görevimi yerine getiriyorum ve tabi bu bana göre doğru olan.
Gelelim pg-sg transferine. İsmi bu kadar saklanan, duyduğunu söyleyen herkesin onayını alan bir oyuncu bu ismi saklı basketbolcu. Transfer işleri her zaman heyecanlı olmuştur ama ben kim gelirse gelsin Ergin Hoca'nın planı dahilinde olacağı için olumlu yaklaşacağım.
Uzun bir giriş oldu ama bundan sonra daha sık deneyeceğim yazmayı ve umarım bu kadar uzun olmaz, forumu boş yere işgal etmeyelim :)

Biz ihtiyac halinde 1 numara oynayabilen bir SG mi ariyoruz yoksa ihtiyac halinde 2 numara oynayabilen bir PG mi ariyoruz buda onemli.

Buradan bakinca yeter ki ust duzey olsun hangisi denk gelirse durumu var gibi gozukuyor.

Seversiniz sevmezsiniz tartışırsını Krstic giderse ben Perkinsin gelmesin yanayım öneridir ilgilenecegimizide zannetmiyorum

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İki gün foruma girmedim Nba'deki en sevdiğim oyuncunun adı geçer olmuş. Stephenson İndiana'dan sonra yanlış bir organizasyon seçti hepsi bu. Yetenekleri, gücü ve atletizmi ile Lebron'la eşleşebilecek bir adamı sırf iki sezon vasat geçirdi diye Gou ile falan karşılaştırmışsınız. Ha illa gelecekse Beasley'i de alsın öyle gelsin. :D:D

Lebron biraz abartı oldu kabul et :)

Biz ihtiyac halinde 1 numara oynayabilen bir SG mi ariyoruz yoksa ihtiyac halinde 2 numara oynayabilen bir PG mi ariyoruz buda onemli.

Buradan bakinca yeter ki ust duzey olsun hangisi denk gelirse durumu var gibi gozukuyor.
Bence ikisini de oynayabilen undersize kalmayacak ve şutu olan birini arıyor olmamız lazım.

Sayın üyeler,

Lance Stephenson ile ilgilenmediğimiz çok açıkça belliyken, ayrıca bütçemiz 8 milyon dolarken hala aynı oyuncu üzerinden beklentiyi yükseltmenin hatta argo tabirle forumu "gaza getirmenin" hiç kimseye faydası yok. Bu yüzden ilgili mesajları sildim. Lütfen daha yapıcı konular üstünden ilerleyelim.

LAnce stephenson efsane olurdu be..

Bunun hayal kurmayla alakası yok. 2 gündür olmayacak oyuncular yazılıp çiziliyor ve insanları gereksiz yere heyecanlandiriyorsunuz. Forum yönetiminin bu duruma açıklık getirmesi çok iyi oldu. Bu tür beklentiler gelecek oyuncu için hayal kırıklığı yaşatacaktır ve beğenilmemeye başlanacaktır ki buna hiç gerek yok.

Her ne kadar mantığım kabul etmese de bir an için Abdi İpekçi'de vesely'nin üzerinden smacı vurup enteresan hareketler yaptığını hayal ettim Lance'in ne yalan söyleyim :)

Toney Douglas yada Crawford olduğunu düşünüyorum uğraşılan ismin, ikisi de takıma seviye atlatacaktır. Tercihim crawford olurdu ama

çıtayı öyle yerlere koyuyoruz ki avrupa için iyi bir oyuncu gelse bile beğenilmeyecek. lance gelme ihtimali bence hiç yok. her türlü kontrat bulur. bulamasada konuşulan paralara bizden büyük bütçeli takımlar alır.

Beklenti şuan zaten çok üst düzey ama bunun Lance ile bir alakası olduğunu düşünmüyorum.Dün Ergin Ataman ve yöneticilerin yaptıkları açıklamalardan sonra zaten beklentilerin yükselmesi gayet normaldi ve çoğu kişiyi ekstra isimler arayışına soktu yoksa Lance Stephanson eğer Avrupa'ya gelirse bize gelmeyeceği çok aşikar gelse Barca zaten üstüne atlar onun .Veya para babası Cska devreye girer .Transfer bir an önce açıklansa da bizde rahatlasak yorulduk şu gardı beklerken .

Nasıl bi yaygara kopardıysanız 4 5 yıllık üyelik tarihimde ilk kez gsbasket sayfasının "ilgimiz yoktur" diye mesaj attığını gördüm.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri