• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
Arkadaşlar sabredin biraz. Belki transfer olur belki olmaz. Görüşülen 3 isminde her zaman olmama ihtimali var. Ne kendinizi umutlandırın nede umutsuz olun...
Lance'in Avrupaya gelmesi zaten çok zor. Güzel bir hayal sadece. Belki piyasası biraz daha düşerse önümüzdeki yıllarda gelir...
Ben Ty Lawson'ın gelmesini çok isterim ama o da Lance'in bir altı gibi, gelmesi çok zor...
Bakalım sürpriz yumurtadan kim çıkacak...
Not : Ben burada konuşulanlar dışında isim filan bilmiyorum...

Bence hiç kimsenin açıklamasını önünüze alıp aşırı heyecanlanmayın. Russ transferinde kaçınız heyecanlandı? Ergin Ataman onu yıldız olarak nitelendiriyor sonuçta. Ha ben kötü oyuncu demiyorum tabi ki özel bi yıldız olabilir ama biz net bir şekilde tanımıyorduk. Hocanın aklında öyle biri de olabilir belli olmaz bi şey. Oyuncu açıklanmadan heyecana kapılmayalım sonra bi de sen beni gaza getirdin öyle yaptın böyle yaptın söylemleri görmeyelim. Sakin sakin bekleyeyim biri gelince hep beraber heyecanlanır, hayalleri kurarız.

Katılıyorum.

Ben burada uzun zamadır varım. Yorumların %90'ını okurum.
LG-D851 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mart 2016'da üye olmuşsunuz. Galiba misafir olarak buradaydınız.

Konuya gelirsek; hoca Kevin Martin'e burun kıvırdıysa beklentimiz arttı hakikaten. NBA yapma ihtimali sözünden anladığım NBA'de olmayan bir oyuncu oldu. Bu çerçevede Jordan Crawford olabilir gibi geldi. Jordan da Toney de tatmin eder. Neyse beklentiyi yükseltmeyelim, çarpıntı yapıyor.

Mart 2016'da üye olmuşsunuz. Galiba misafir olarak buradaydınız.

Konuya gelirsek; hoca Kevin Martin'e burun kıvırdıysa beklentimiz arttı hakikaten. NBA yapma ihtimali sözünden anladığım NBA'de olmayan bir oyuncu oldu. Bu çerçevede Jordan Crawford olabilir gibi geldi. Jordan da Toney de tatmin eder. Neyse beklentiyi yükseltmeyelim, çarpıntı yapıyor.
Hoca Kevin Martine sakatlıklarından burun kıvırdı

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sakatlık geçmişi olmasa zaten bırak Avrupa'ya önerilmeyi. NBA de bol sıfırlı kontratlar geliyordu şuanda onlar arasında bir tanesini seçiyor olacaktı ...

Önceki başlık altında yazmıştım. Ergin Hoca'nın kafasında belirli sistem ve bu sisteme uyan oyuncular bulunuyor ve hep bu tip oyuncular üzerinden ilerliyor.

BJK de başarılı olduğunda şutuna çok güvendiği Erceg vardı, Galatasaray'a da getirdi, Cenk Akyol'u en verimli kullanan yine Ergin Hocaydı. Şimdi bunların görevi için Daye ve Diebler'i aldı. Çok verimli olacak bu adamlar.

Pota altında en çok süre verdiği isimler hep atlet uzunlar oldu. İsim hafızam pek iyi değildir fakat siz anlarsınız kimlerden bahsettiğimi, BJK de iken vardı bir zenci sonra kısa süre Galatasaray'a da getirdi. Yine Galatasaray'a NBA den bir genç getirdi bu tip, şimdi OLY de, sakat olan :) Bu görev için Tyus u aldı. pota altında en çok süreyi Tyus alacaktır bu sene.

Mutlaka delici kısalar kullandı, bu sene bu işi Russ a verecek.

Ve en önemlisi, hocanın olmazsa olmazı, yaratıcı lider oyuncu oldu. Schib'in yaratıcı yönünü çok seviyor ve bu sebeple takımda tutuyor. Bu görev için Hawkins ve Arroyo yu kullandı. Şimdi ise en önemli parçayı alacak ve bu adam Hawkins, Arroyo tarzı bir adam olacaktır. Bu sebeple Kevin'i istememiştir zaten. Bence gelecek oyuncu Hawkins tarzı bir zenci olacaktır.

Lance bu tarz bir adam. Gelir gelmez bilemem ama bu doğrultuda mutlaka yoklanmıştır diye düşünüyorum ve olsaydı hocanın en mutlu olacağı transfer olurdu.

Sizce bu geçen isimlerden veya ismi geçmemiş kimler olabilir Hawkins katkısı verebilecek ?

Bu Lance Stephenson ve Kevin Martin hayallar ne zaman bitecek?
Böyle oyuncular gelmez. Nokta. Ilgilnedigimizi bile düsünmüyorum.
Tabi ortaya böyle isimler atip sonra beklentileri yükseltmek kolay.

Bizim Finansal durumda Jordan Crawford gibi bir oyuncu gelirse basari sayilir.

Nba'de olup NBA'den kontrat kovalayan biri de olamaz mı? Yeni sezon için kontrat alamayanlardan biri. Anladığım kadarıyla Teodosic gibi biriyle anlaşmak üzereyiz ama olmazsa yedekte Rice ayarında tatmin edebilecek biri duruyor.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

F4 adayı yaptıracak oyuncuları bende merak için de bekliyorum açıkçası. En büyük aday Jordan Crawford falandır herhalde. Beklemekte fayda var en geç cuma gününe kadar sonuçlanır.

Norris Cole hala boşta mı?

Toney douglas galiba...

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence isim açıklanmasın henüz kesinleşmiş bir şey yok!

Sürekli F5 yapmaktan gına geldi. Açıklansın artık.

Arkadaşlar forumda bir acelecilik var anlıyorum ama lütfen daha sakin. Bence gsbasket.org adminlerinden açıklama gelmedikçe heyecan yapmayalım. Ve mümkünse isim yazılmasın. Herkes az kalındı diyor az bekleyelim konuşuruz zaten uzun uzun.

Bu kadar kim saklanıyor gerçekten şaşırtıcı.

Yaw beklentiyi yükseltmeye de gerek yok. Sadece oyuncu alınsın isteniyor kaçarsa goudan bi tık daha üzülürüz en fazla bence.
Bu arada isimleri bilmiyorum ama henüz netleşmediğini biliyorum.

Arkadaşlar biraz sakin olalım tam kesinleşmeden isimler atmak doğru değil bence bekleyin bu hafta belli olur zaten..Ayrıca bu kadar büyük oyuncu alıyorsak madem picke kesin düşer bilgisi :)

Söz konusu ismin Ty Lawson olduğu hiç düşünmüyorum. Toney Douglas çok daha iyi bir seçim olacaktır. Jordan Crawford da çok iyi oyuncu peşinde başka takımlar var diye geçiyor. Biri pg diğeri sg bu da bir seçim Ergin Ataman'ın kararı...

valla kim doğru kim yanlış söylüyor bilemem ama gördüğüm kadarıyla Tanju Bey in yorumlarının güvenilirliği yüksek :) Ordan yola çıkacak olursak hocanın Kevin Martin i istememesi bile büyük beklentiye sokuyor insanı.
Mantık yürütmeye çalışıyorum bahsedilen paraya(1.5 m) yıldız diyebileceğimiz seviyede genç bir oyuncuyu almamız pek mümkün değil. Ancak yaşı kemale ermiş artık rol oyuncusu olmayı seçmiş kariyerli oyuncular gelebilir gibi :)
Burda bir kaç kez bahsedilen Terry gibi veya abartıyorum Vince Carter gibi. Örnek olsun maksadıyla yazdım duyumcu falan değilim. :)

Geri