• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
Yazdıklarım neden siliniyor acaba? Daha öncede saçma sapan bir ceza aldım bilen biliyor. Burası forum mu yoksa kişilerin keyfiyetine göre yönetilen bir yer mi ? Siz Galatasaraylısınız da biz değilmiyiz nedir yani ? Yoksa bir takım sahte duyumcular gibi davranmadım diye mi siliniyor yorumum? direkt isim verdim diye mi siliniyor? Ben diyorum ki Jordan Crawford ile anlaşıldı hatta alacağı ücret 1.8 ve bunu ilk ben söyledim. hatta ben söyledikten sonra twitter da bir çok kişi dillendirmeye başladı. Ben kaynağıma güveniyorum ve bekliyorum. Takımımız için hayırlı olsun.

Bugüne kadar ikili tartışmaya girmişliğim nerdeyse hiç olmadı. Tarzım da değil, lakin insanlara umut satan tacirlerden nefret ederim. Sözüm size değil duyumcunuza. Bence bi daha o kaynağınızla görüşmeyin!
Lance la görüşüp olmamış ve Crawfordla anlamışız ya kim söyledi ise size, bence ilk önce size çok büyük ayıp etmiş. Bildiğinizi bizle paylaşmanız iyi ama transfer olmadan açıklamak da doğru değil çünkü o zaman transfer olmayabiliyor.
Sevgiler.

Toney Douglas isminin dolaşmasının sebebi haberin sızmış olması değil de tahmin de olabilir. NBA'den kontrat bekleyen bi gard denilince otomatikman nba free agent>view available>gard yazıyorsunuz karşınıza bi liste çıkıyor. O listedeki oyunculara bakınca tahmin edilecek çok da fazla oyuncu yok zaten.

Bunun yanında bi kaç gündür gereksiz tavır yapan arkadaşları görüyorum ve bu foruma hiç yakışmadığını düşünüyorum. Mahallenin yavuz hırsızı gibi tavırlar falan...

Bu forumun sezon önceleri en kıymetli başlığı bu olduğu açık. Bu tarz davranışların engellenmesi için bu başlığa günde 1 mesajdan fazla yazılamaması gibi bi kural konulabilir. Böylece ortalığı bulandırmak, insanları rahatsız etmek isteyenlerin de tek atımlık barutu olur, o da çok önemli değil zaten. Geri kalan üyeler içinse daha dikkatli, daha dolu mesaj yazmak için bi gereklilik olmuş olur.
Acizane :)

Ben soylenen isimlerden en çok Toney Douglas'a ihtimal veriyordum. En çok istediğim de oydu açıkçası. Gou, jordan crawford gibi oyunculari kacirmak da biraz uzer ama bizim takimi tam anlamiyla tamamlayacak parça Toney idi, yazık olmus.

Şu kadroda elinde bu kadar top isteyen varken Gou veya Crawford gibi biri gelse Krstic'deki gibi duygusal olarak heyecanlansam da, mantiken içime sinmeyen bir yan da olacaktı.

Gittigi her takimda az sure alsa bile takimi hem oynatan, ceki duzen veren, topu illa elinde istemeyen ama gerektiginde sorumluluk almaktan da kacinmayan bir profile sahipti.

Umarim alternatif oyuncu da bu kadar olmasa bile insallah benzer ozelliklere sahip olur.

Kızdığım kişi Tanju abi değil. Abi foruma oldukça yardımcı oluyor sağolsun ama kendini adam sanan bir grup forumla dalga geçiyor twitter'da, adam mısın yazıyorum anında blokluyor. Kendine güvenmiyorsan ne yazıyorsun aslanım ? İsmin hoca veya yöneticilerden açıklanmasını beklerdim zaten son güne geldik kızgınlığım ondan. Valla kim gelirse gelsin katkı yapacak.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Douglas açık ara alınabilecek en iyi oyuncu. Keşke olabilseydi. Ancak geçen yılki performansına da bakıldığında hala nba şansı olduğu da gerçek. Gelseydi EL'de de BSL'de de taşlar yerinden oynardı. Bu bir gerçek.

Arkadaşlar isteyen istediği ismi yazmakta özgürdür, hayallerin bir sınırı yok. Ben Lebron'u takımda görmek istiyorum diyebilirim bu kimseyi ilgilendirmez, okur geçersiniz.

Benim anlamadığım herkeste bir önce öğrenme hastalığı var. Futbolda da böyle bu, Yeni oyuncuyu 1 gün geç yada erken öğrenseniz ne olacak?

İnşallah Nba'dan kontrat bulamazsın da Yeşil Çorap Giresun'da oynarsın Toney. Kusursuz bir hamle yapacaktık, o da olmadı :(

Vander Blue olacakmış deniliyor bazı yerlerde eğer ki olursa tabiki Lance'i beklemiyorduk TY Lawson'u beklemiyorduk ama Toney ule Tanju Beyin dediğine göre gerçekten ilgilenmişsek Toney'den Varder Blue gibi birisine düşmek çok ilginç.. Yöneticilerin yaptığı açıklamalar ilki olursa mükemmel olur fakat ikincisi olursa da seviye atlatır diyordu. İlki Toney sanırım fakat ikincisi Varder olmamalı yani şuan bu takıma Russ , Vander , Krstic tamamıyla kumar. Krstic tutmasa bile biz zaten rotasyondan az çekmedik Tyus olur Deon olur oraya el atarlar ama aldığımız iki guardda öyle seviyr atalatacak isim değil şahsen. Ha eğer bir anda patlama yaşatıp Avrupa'yı kasıp kavurabilirler ama geçmiştr bunu yapcaklarına dahil bir ergüman yok. Bence Toney'den sonra en azından Jordan'a yüklenebilirdik. Gerçekleşirse bu transfer benim beklentilerimi karşılamaz malesef.

Ekran Alıntısı.JPG

[video=youtube;Qwn2sz0gWO0]https://www.youtube.com/watch?time_continue=12&v=Qwn2sz0gWO0[/video]

[video=youtube;RxICkOBbw6Y]https://www.youtube.com/watch?v=RxICkOBbw6Y&ab_channel=nbadleague[/video]

[video=youtube;TJJcNcZeeVc]https://www.youtube.com/watch?v=TJJcNcZeeVc&ab_channel=nbadleague[/video]

Transferimizin Vander Blue olacağını sanmıyorum. Bildiğim kadarıyla deliciğiyle ve atletizmiyle öne çıkan bi işim. Şutu da çok iyi değil. Ergin hoca olsa olsa russ smith yerine düşünmüştür.

Bugüne kadar ikili tartışmaya girmişliğim nerdeyse hiç olmadı. Tarzım da değil, lakin insanlara umut satan tacirlerden nefret ederim. Sözüm size değil duyumcunuza. Bence bi daha o kaynağınızla görüşmeyin!
Lance la görüşüp olmamış ve Crawfordla anlamışız ya kim söyledi ise size, bence ilk önce size çok büyük ayıp etmiş. Bildiğinizi bizle paylaşmanız iyi ama transfer olmadan açıklamak da doğru değil çünkü o zaman transfer olmayabiliyor.
Sevgiler.

Arkadaşlar bana söylenen bu ve bugün açıklanan ismin crawford olmasını bekliyorum. yok eğer yanılırsamda bir daha yönetimden dahi duysam burada paylaşmam. Amacımın kötü olmadığını biliniz. teşekkür ederim.

O kadar yazılıp,çizilenden, verilen demeçlerden sonra Vander Blue gelirse ciddi hayal kırıklığı olur benim için.

Takıma ciddi anlamda seviye atlatacak bir isimdi Toney Douglas, 500 bin için bu fırsatı kaçırıyorsak çok yazık zaten gelecek yıl için Euroleaguede yokuz bu fark bir yerlerden bulunup buluşturulması lazımdı.

Crawford izledigim videolarda en iyi si bu adam inşlh gelir 1-2 oynar atletik şutu iyi savunmada sırıtmaz fıyatıda uygun umarım gelir.

Bryce Cotton veya Markel Brown olacak diye içime doğuyor. Vander Blue'dan daha çok katkı verir Cotton.

Yine transfer dedikoduları başlamış . İsim, Kalite, Tecrübe bunlar hepsi çok önemli umarım bunlara sahip bir oyuncu gelir. Ama geçen sene Dorsey geldiğinde buradaki konuşmaları hepimiz hatırlıyoruz " kimsen bizden ribaunt alamaz, var mı içeriye girmeye cesaret eden vb " bende dahil olmak üzere bir sürü laf söyledik. Bu yüzden bu saatten sonra artık ben isme değil takıma ve hocanın taktiğine nasıl uyum gösterecek ona bakmalıyız.

Fersu Yahyabeyoğlu â€￾@fersudeniz:
"Henüz bir duyum ya da bilgi alamadım ama içimden bir "ses" Galatasaray'ın yeni transferi Jordan Crawford diyor." yazdı biraz önce.
Sanırım hepimizin içindeki iyimser ses bugun bir sürpriz bekliyor.

Vander Blue'nun ismini ilk ortaya atan sanirim bendim. Cok cok isterim gelmesini ama sanmiyorum.
Öbür yandan öyle atlet ve scorer bir ismin simdiye kadar nasil kontrat bulamadigina sasiriyorum.

Fersu Yahyabeyoğlu ‏@fersudeniz:
"Henüz bir duyum ya da bilgi alamadım ama içimden bir "ses" Galatasaray'ın yeni transferi Jordan Crawford diyor." yazdı biraz önce.
Sanırım hepimizin içindeki iyimser ses bugun bir sürpriz bekliyor.

nbadraft.net sitesinin içindeki ses kadar olamaz kendisinin "içindeki ses" . Adamların içine söz konusu şahsın 7 yıl sonra yazacağı analiz doğmuş

Earl Clark | NBADraft.net

Haklısın :)
Umarım bu ses de biryerlerden duydugu/okuduğu bir haber falandır da doğru çıkar.

Bence boşuna beklenti içine giriyoruz, sonra büyük hayal kırıklığı oluyor. Ben toney in yatmasından sonra baya karamsarım açıkçası. :(

Geri