• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
Bugün transfer aciklamasi beklemeyin blof cekiliyor Toney e geçen sene Huertas meselesini hatırlayın adama suan verilmek istenen mesaj su Euroleague'de guard arayan kalmadi ya gelirsin yada Nbaden teklif almazsan ortada kalirsin 2-3 daha bekleyeceğiz

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhabalar. Kristiçle ilgili bir sorun mu var ? Ayrılması gündemde mi ?

Ben de Jordan Crawford'u istiyorum ama ücret konusunda anlaşmamızın zor olduğunu düşünüyorum. İnşallah olur.

Ben Gordon ve Farmar'ı veto etmiş koç.

NBA'de 7 yılda 350'nin üzerinde maça çıkmış birisi. Daha önce de parlak performansla sergilemiş. Geçen sene ilk değil
Ben ilk demedim zaten geçen yıl zorunluluktan oynadıgını söyledim .Geçen yıl acayip derecede sakatlik ve ya sorunlar yaşamasaydı süre alamazdı.

Ben ilk demedim zaten geçen yıl zorunluluktan oynadıgını söyledim .Geçen yıl acayip derecede sakatlik ve ya sorunlar yaşamasaydı süre alamazdı.

'' Sakatlıklar olmasa maçın gidişatı belli olduktan sonra 3-5 dakika süre alacak bir adamdı. '' demişsin. Bu adam kariyeri boyunca 15 dakika civarı süre almış birisi. Yani senin dediğin gibi 3-5 dakika süre aldığı bir yıl yok.

Sakatlıklar olmasa da o kadar kısıtlı süre alacağını sanmam. Velev ki dediğin doğru olsun, şans eseri o süreleri almış olsun, şansını da iyi kullanmış

Ergin Ataman, Ben Gordon ve Jordan Farmar'ı veto etti. Çok daha yararlı olacak 2 isimle görüşüyoruz dedi. (GAMASPOR)

Toneyin olmaması inanılmaz üzdü. Acaip beklentiye girmiştim. Kadromuzu tamamlayacak, takımı kurmaya başlarken yaptığımız hataları örtecek hamleydi.
Ball handling eksikliğini, ön alan savunmamızı bir tık yukarı çekebilirdi. Sürekli topu elinde istememesi bizim takım için çok önemli idi. Onun gibisini bulamayız, açıkçası çok üzgünüm. Ben gouyu istemiyordum, ama sonuçta Goudelack, Goudelacktır. Crawford da büyük oyuncu ama o da takımın net ihtiyacımı tartışılır.

Bizim kesinlikle savunması iyi, topu yönlendirebilecek birine ihtiyacımız var. Bu sene de geçen sene gibi Guardsız başlamak çok can sıkıcı. İlk yapmamız gereken hamleleri sona bırakıyoruz, bunlar hep parasızlıktan.
Lanet olsun ismimize yakışır bir sponsor bulamıyoruz. İkinci isim beni kesmeyecek çünkü piyasada bize uyacak guard kalmadı. :(

bunlar hep parasızlıktan.

Parasızlıktan değil kardeş plansızlıktan,önce takımın kimyasını oluşturmak adına hem oynatıp hem takımı oynatan guard'lardan transfer etmeye başlanacakken en önemli oyuncuyu en sona bırakıyorlar,Krstic olayı dahi elimize fırsat olarak geçmişken gidiyor adeta yalvarıyor gel diye,sezon içinde Dorsey gibi sorunlar çıkarmaya başlarsa bu sefer ağlamaya bahaneler üretmeye kalkışır çok kızıyorum çok.

Colton Iverson 500 bin dolar karşılığında Karşıyaka'da kalmış.650 bin Krstic'e verileceğine 500 bin civarına Iverson alınabilirdi kısa transferi için bütçe konusunda elimiz daha da güçlü olabilirdi.Tabii Schilb ve Diebler'ın önceki senelere göre zamlı kontrat alması olayı da var.

VANDER BLUE DEĞİL....

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vander Blue benim bildiğim isimler arasında yok, şu an ilk 2'de değil yani, Ben Gordon da şaşırtıcı bir şekilde gelmek çok istiyordu ama bitik durumdaydı en son Nba'de, hocanın vetolamasına sevindiğim isimlerden şahsen, Farmar'ı bilmiyordum, gelmesini ister miydim emin olamıyorum, kariyeri düşüşteydi baya.

Toney douglas işi kesin olarak yatti, Toney gelmeyecek.. Crawford ile kesin olarak ilgilenmiyoruz..Vander Blue ya da koç un ilgisinin olduğunu biliyorum, bugün açıklanan kişi VANDER BLUE olursa hiç şaşırmayalım...

Vander Blue değil galiba

Jared Cunningham olabilir diye dusunuyodum fakat saniyorum Cleveland'in yaz kampina katilacakmis

Vander Blue benim bildiğim isimler arasında yok, şu an ilk 2'de değil yani, Ben Gordon da şaşırtıcı bir şekilde gelmek çok istiyordu ama bitik durumdaydı en son Nba'de, hocanın vetolamasına sevindiğim isimlerden şahsen, Farmar'ı bilmiyordum, gelmesini ister miydim emin olamıyorum, kariyeri düşüşteydi baya.

2.ismini de açıklayabilirsin bence Tanju abi

'' Sakatlıklar olmasa maçın gidişatı belli olduktan sonra 3-5 dakika süre alacak bir adamdı. '' demişsin. Bu adam kariyeri boyunca 15 dakika civarı süre almış birisi. Yani senin dediğin gibi 3-5 dakika süre aldığı bir yıl yok.

Sakatlıklar olmasa da o kadar kısıtlı süre alacağını sanmam. Velev ki dediğin doğru olsun, şans eseri o süreleri almış olsun, şansını da iyi kullanmış
Ben geçmiş kariyerinden bahsetmiyorum geçen yıl üzerinden konuşuyorum Holiday-Evans-Gordon-Cole 4'lüsü sağlıklı olsaydı 15 dk falan oynayamazdı o rotasyona giremezdi. Şansını iyi kullandı doğrudur ama ne birazda kullandırıldı sorunlu bir takım olduğu için New Orleans'ın durumundan dolayı çoğu takım önemsemeyerek oynuyordu .
Toney Douglas keşke gelse beğeniyorum da kendisini ama geçen yıl ki performansını abartmamak gerek .

Toney transferinin gündeme gelmesi kadar Farmar ve Ben Gordon'un veto edilmesi de beklentimi yükseltti.
EL'de Vesely veya De Colo'nun yaptığı etkiyi yapacak bir oyuncu gelecek herhalde.
F4 yaptırır yaptırmaz noktasına çok takılmamak lazım. İmajımız ve marka değerimizin düzelmesi için de çok iyi olur bu tarz bir transfer.
Sonuçta F4 olayı bir sürü değişkene bağlı.

Vander blue üçüncü isim iki numaranın Toney kadar oldugunu söylemişler

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri