2022-2023 Galatasaray Kadın Voleybol Takımı

neden yillardir Ataman Güneyligil bu takimin basinda ya, Yeni bi degisim yeni bi kan degisikligi gerek artik bunu sube yöneticileri nasil göremiyor
 
İlkin Vakıf Eczacı rahat yapar diyordu bazıları. Görüyoruz!!

Sorun sadece Ilkin de degil bence. Hoca daha büyük sorun. Ataman Hocanin simdiye kadar bi oyuncuya dokundugunu veya bi oyuncunun gelisiminde seviye atlattigini göremedim. Hele bizim gibi az bütceyle dönen takimlar icin ilk secenek oyunculara dokunabilen onlarin seviyesini yükselten Hocalarla calismak olmasi lazim
 
Sene başında Dehrican Hoca gelince ben şahsen baş antrenör olarak olacak sanmıştım ama Ataman Hocanın yardımcısı oldu bence Antrenör değişikliği olmaz gibi ama acilen bir takviye şart biraz mali olarak yönetimin taşın altına elini sokmaları gerek aksi takdirde 5-8 kovalayan bir takım olarak kalırız
 
Fenerbahçe maçı sonrası görünenleri yazmıştık. Bu takımın voleybol sorumlusu olduğunu söyleyenler, takım menajeri takımın antrenörleri başlarını önüne eğip düşünüyorlar mı bilmem ki sanmıyorum dostlar alışverişte görsün misali bir takım kuruluyor ve gidiyor.

Sahada oynanan bir şey var da bunun adı voleybol değil, sevgili Ataman ve Dehri Can Beyler buna voleybol diyebiliyorlar mı bugün Twitter'dan taraftara laf yetiştiren ağzımla kuş mu tutayım diyen saygı değer kaptanımız bugün manşet almayı becerebilseydi de manşette saklamak zorunda kalmasaydık.
Bu takım çapraz 4 köşe smaçör 2'de kaldığı anda ilk top ölmezse geçmiş olsun halbuki bu ikili yer değişebilir bunu bile yapmıyoruz yapılmıyor.

İlkin için zaten geçmişte söyleyeceklerimizi söylemiştik. Yüksek bir oyuncu değil, patlayıcı bir sıçrama yeteneği yok çabuk bir kolu yok pasaportu yerli olmasa Galatasaray'da değil tepe dörtlüde hiç bir takım smaçör mevkini ilkin'e teslim etmez bunu daha önce de söyledik yine söylüyoruz.
 
Zamanında Boskovic için dediklerimizi ileride de Akimova için diyeceğiz sanırım. Eğer bütçe onayı gelseydi bildiğim kadarıyla bu sene bizim formamızı giyiyor olacaktı. İlk şampiyonlar ligi maçında 43 sayıyla müthiş bir merhaba demiş. Bir tane daha kaçan balina :)
 
Zamanında Boskovic için dediklerimizi ileride de Akimova için diyeceğiz sanırım. Eğer bütçe onayı gelseydi bildiğim kadarıyla bu sene bizim formamızı giyiyor olacaktı. İlk şampiyonlar ligi maçında 43 sayıyla müthiş bir merhaba demiş. Bir tane daha kaçan balina :)

aynen öyle. Orkun Darnel anlasmisti galiba.
benim anlamadigim mesela Orkun Darnelle neden devam edilmedi. Voleyboldan cok iyi anlayan yöneticilerimiz var sanki :) Birak Orkun Darnele bu isi yapsin bütün planlamayi
 
Sultanlar Ligi takımlarından Galatasaray HDI Sigorta’nın, son olarak Aydın Büyükşehir Belediyespor’da forma giyen orta oyuncu Emine Arıcı ile prensipte anlaşmaya vardığı, yakın zamanda resmi imzaların atılacağı öğrenildi.

▶️ Voleybolmagazin | ÖZEL HABER
 

Üst