2023-2024 Erkek Voleybol Takımı (Galatasaray HDI Sigorta)

Anlaşılan bu sene de voleybolda heyecan yaşatacak bir başarı hikayesi olmayacak. Kadın voleybol takımından zaten başarılı olmasını beklemiyordum ama erkek voleybol takımı en azından play-off yapmalı diye düşünüyorum.
 
Dünkü Manchester United maçını tüm benliğiyle yaşayıp da muhtelif fiziksel rahatsızlıklar, eklem ağrıları çekmeyen Galatasaraylı niceliği yok denecek kadar azken oynanan kupa da gözetildiğinde Burhan Felek'teki hem taraftar niceliği hem de Avrupa salonu tipi ses çıkarma aparatları ilgi çekici noktada.
 
İki takımın da beyaz formayla çıkmış olması Pazartesi 16:00 maçına yakışır, yaraşır bir tabloydu. Voleybolda rakip alana müdahale yasak olsa da neyse ki rakip alan çevresine düşen top olmadı. :)
 
Onat Kutlar'ın doğumuyla 20. yüzyılın büyük kazanımlarından birinin yaşandığı, yakın geçmişteki turizm yüklemesiyle ise ülkenin en yoz ve lümpen mekansal bağlamına dönüşen ilçede kazanmak hayli sevindirici. Taraftar anlam yüklediğinde veya saha içi gerildiğinde takım maçın sonunu getiremiyordu. Bugünse Alanya antrenörü son kozunu etkin şekilde oynadığı halde hem ilk 4 adına altın adım oldu hem de zurnanın zırt dediği anlara dair derin kaygı kırıldı.

Salondaki Galatasaraylılar adına ayrıca mutlu oldum.
 
UEFA Kupası'nı kazanmış olduğumuz stadda; rakibin çiğ ve yoz kalecisine, takdir görmeyi fetiş haline getiren azimli teknik direktörüne karşı süper kahraman görünümlü alüminyum folyoyla kaplanmış denyolar görüntüsünün ardından futbolsuz bir hafta sonu Burhan Felek'e baya yaradı.

Eş dostla, tanıdık simalarla karşılaşma üzerinden başlayan günde ilk setin sonlarında Anadolu Yakası'nın tribüne adım atmasıyla senfoniye dönüştü salon. Galatasaray voleybolunun önde gelen yüzlerinden Sercan Abi'nin vurguladığı üzere aradaki finansal fark sonucu da şekillendirdi. Servislerde Kujundzic'e Ahmet'in eşlik etmesi beklenirdi, gerçekleşmedi.

Hadrava şayet zurnanın zırt dediği yerde 180 derece değişmezse iyi hatırlanmayacak. Maske takan Batı Slavı figür sezonun şu dönemi itibariyle Galatasaraylının tahammül edemediği bir imge halini aldı.
 

Üst