2023-2024 Erkek Voleybol Takımı (Galatasaray HDI Sigorta)

Mehmetcan Şamlı ve Umut Hoca’ya çok güveniyorum. Bir liste ile geldiler; onlara da ‘İstediğiniz gibi yapabilirsiniz; bütçeyi iki misline çıkarabilirsiniz. Yeter ki önümüzdeki sene ilk dört değil direkt zirveye oynayacak bir takım yaratın.’ dedim.”

💭 Mehmet Cibara - Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı
 
Mehmet Cibara : Galatasaray Erkek Voleybolu'nun ilk 4'e girmesi çok büyük olasılık. İyi gidiyor orası. Avrupa'da Challenge Cup'ta mücadele ediyor. Sizin değerlendirmeniz ne olur?
Orada çok başarılı takım menajerimiz var. Geçen sene Umut hoca ile yeni bir yolculuğa çıktı. Arkas maçında 4 tane hastamız oynasaydı 4.'lük garantiydi. Seneye daha iyi olacak. Oraya da takviye yapacağız.
 
Mehmet Cibara : Erkekler şu anda nerddeler bilmiyorum. Çıka çıka Avrupa'nın en uzağı çıktı. Mesela Azur deplasmanı Lizbon'da gece kalınıyor. Oradan dönüp Cizre'ye gidecek. Sonrasında Türkiye Kupası maçı var. Bir Azur deplasmanın maliyeti 20 bin euro. Bu maçtan sonra inşallah yarı finale çıkacağız. Ödül parası 5 bin euro. Yarı final 10 bin final 20 bin ödül parası. Yani bizim bir deplasman ücreti ancak şampiyon olursak karşılanıyor.
 
Takım Avrupa'nın 3. kupası Challenge'ı ligin önüne yerleştiriyor, yönetici de Challenge'daki masraflardan şikayet ediyor. Kupa Volley'deki Arkas maçıysa 13 Şubat'ta oynanacak.

Böyle kim kime dum duma üzerinden bir sezon tamamlanabiliyor demek ki.
 
Arkas Ziraat Bankkart'ı 3-0 yenerek ilk 4 için halen adayız dedi. Alanya Belediyespor da deplasmanda Akkuş Belediyespor'u 2-0, 23-22'den dönerek yendi. Bu hesapların doğmuş olması ruh temelli bakacak olursak hayli tatsız.
 
Son düzenleme:

Üst