2023-2024 Erkek Voleybol Takımı (Galatasaray HDI Sigorta)

Arkas maçı birdi, bu maç da iki oldu. Takım kadrosu alt alta yazıldığında izahı olmayan mağlubiyetler. Epik Eurochallenge yarı finalistliği hikayesi için Arkas neredeyse düşme hattından çıkıp gelerek sezonu ilk 4'te bitirecek. Beşiktaş'ın Bakırköy'deki Eurochallenge heykeline haftada bir aile boyu kültür gezisi düzenliyor belli ki takım.

Ivana Djerisilo o sezonun dinamikleri üzerinde akılda kalır, fakat sizler unutulur gidersiniz. Şakası yok.
 
Galatasaray HDI Sigorta - Kuşgöz İzmir Vinç Akkuş Belediye
1.set : 25-20(1-0)
2.set : 30-32(1-1)
3.set : 20-25(1-2)
4.set : 21-25(2-2)
5.set : 11-15 (2-3)

Maç sonucu : 2-3 Derhal istifa et umut Çakır 👍
 
Galatasaray'ın hedefi, önceliği Avrupa'dır vurgusunu bilhassa futbol üzerinden hem yüz yüze iletişimde hem de forumda bilfiil dillendiriyorum. Bununla birlikte bu cümlenin alt metni söz gelimi erkek basketbol takımı gitsin Avrupa'nın 4. kupası olan FİBA Europe Cup'ta oynasın ve sezon Avrupa'nın 4. kupasına odaklansın demek değil. Avrupa'da 1. kupa, 4 kez 2. kupa, Süper Kupa kazanmış kulübüz biz. Müzeyi üç branş üzerinden doldurduk üstelik.

Erkek voleybolda yaşanan sezon Matt Anderson'ı, Nimir'i, Ngapeth'i, branşın derbi tarihinde üstün olduğumuz Fenerbahçe'yi bırakıp gezi blogu yazıyoruz noktasına gitmemeli. Bugün 5. sette 10-8'den dönerek lige dair alenen direkten döndük.

Panjabi MC remixi ile müstehzi şekilde gülümseten Bursa'lı DJ'e ise saygılar elbette. :)
 
Halkbank'ın 2023-2024 kadrosu Türkiye'de gördüğümüz en ileri erkek voleybol kadroları arasında. Dün gece itibariyle Şampiyonlar Ligi'nde Zaksa futbol üzerinden Galatasaray'a göz kırpar mı, Halkbank'ın mevcut kadrosu Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finali dahi göremeyebilir mi sorusu doğdu. 2022-2023 itibariyle Hadrava Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu finalde 5. sette kaybeden as pasör çaprazıydı. Kujundzic baya voleybolcu. Kariyerli bir yabancı pasörümüz var. Yerli oyuncular ligdeki mevcut seçenekler gözetildiğinde eleğin üstünde kalır. Umut Çakır da Nedim Özbey döneminde teknik kadronun hemen her işini üstlenen, oyuncular arasında memnuniyetsiz zamanlarda dahi kredisi yüksek olan bir isimdi.

Eurochallenge ilk turda noktalansaydı da neden, niçin diye sormazdım. Vurguladığım gibi Ivana Djerisilo dışında kupanın Galatasaray adına anlam kazanabilmesi bana mümkün gelmiyor. Bununla birlikte bu kadro ligde üç ekstra mağlubiyet alacak, Arkas az da olsa kafayı kaldırdığında iç sahada net şekilde kaybedecek, ilk 4 için Alanya Belediyespor'un her hedef maçta mağlubiyet almasını bekleyecek bir kadro değil. Performans kadronun çok ama çok altında kalır halde, hali hazırda hem bilindik adıyla Türkiye Kupası hem de ligde kaybedilmiş herhangi bir şey olmamasına karşın.
 
Son düzenleme:

Üst