2023-2024 Erkek Voleybol Takımı (Galatasaray HDI Sigorta)

İç sahada alınacak Alanya Belediyespor galibiyeti, takım sonrasında olumsuz anlamda büyük bir bomba patlatmadığı takdirde ligde yarı finale taşıyacak. Halkbank Şampiyonlar Ligi'ne veda ettiği takdirde ligi kuvvetle muhtemel lider bitirir. Yarı finalde tek günlüğüne temiz, beyaz bir sayfa açarız.
 
Cumartesi Burhan Felek'te Alanya Belediyespor'u yendiğimiz takdirde play-off yarı final serisini oynamayı garantiliyoruz.

Takım o anlamda ışık vermese de Ziraat Bankkart'ın her hücresiyle Şampiyonlar Ligi'nde final oynamaya odaklanacağı haftalarda kendilerini geçip normal sezonu 3. bitirerek yarı finalde Halkbank yerine Fenerbahçe'yle eşleşme ihtimalimiz de söz konusu. Şampiyonlar Ligi'ne veda sonrası Halkbank lig liderliğini kolay kolay vermeyecektir.

Alanya Belediyespor maçıyla Fenerbahçe kadın futbol takımının maçı aynı saatte. Sabah 7'de uyanan, spor yapan, portakal suyuyla kahvaltıya başlayan Galatasaraylılara iyi seyirler.
 
Son iki maçımız ligin en güçlü iki takımıyla Alanya da zor takımlarla oynuyor son 2 maçı da kazanırsa Alanya lig bitiminde İlk 4 dışı kalma riskimiz var.En azından son 2 maçtan birini alıp garantilememiz lazım 4. sırayı.
 
Jean Patry transferi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Arslan-Patry ikilisi şampiyonluk getirir mi?
Normal şartlar altında şampiyonluk getirebilecek bir ikili ama seneye Ziraat de bütçe artırıyor o yüzden yanlarını hangi oyuncularla doldurduğumuz önemli.Eğer seviye düşmez her bölge de bu kadar yıldız oyuncular gelirse en büyük favori biz oluruz.Cev Cup da yarışıcaz gibi duruyor eğer bir takım çok süpriz oyuncular getirmezse muhtemelen Cev Cup getirir bu ikili.
 
Bir taraftan takım böyle kolayı zor göstererek, Wilfried Zaha vari yüz ifadeleriyle; üstelik onun Old Trafford'da yaptığı işin yanına yaklaşamadan devam edecekse çok daha dengeli takım hüviyetindeki Fenerbahçe'yle 3. sıra için potansiyel bir play-off serisi oynamasın diyorum. Diğer taraftan da bu sezonki Challenge Cup deplasman yolculuklarının bahane-popo benzetmesi üzerinden kullanıldığını düşünerek gelecek sezonki takımı benimseyecek olan insanlar yine aynı yakınmayla yüz yüze gelmesin ve sezonun yarı finalde noktalanmasıyla CEV Cup'ta sezona başlansın düşüncesi baskın geliyor.
 
Son düzenleme:

Üst