#5 Vladimir Micov

Bu performansın devamı gelecektir eminim.
Dün bizi ilk yarıda maça ortak etti.
İnanılmaz bir rahatlığı var.
Böyle devam Vlado.
 
Ben bu adamı izlerken sinirlerim alt üst oluyor. Elimde ne varsa televizyona fırlatmamak için kendimi zor tutuyorum. Vücudum için zararlı Micov'u izlemek benim adıma.

Ben bu kadar ruhsuz bu kadar isteksiz oynayan bir adam görmedim. Maç eşitlikle devam ediyor hiçbir hırs hiçbir istek yok. RUH YOK RUH !!! Hele ki savunmada iyi savunuyor demişlerdi ama savunduğu adam hep faul ile çıkıyor girdiği pozisyondan. Nereden baksan zarara giriyoruz. Sırbistan koçu iyi bir hamle yapmış demek ki. Basketbol demek hırs demek. Kendi ülkesinin takımında hırs yapmayan oyuncu biz de ne yapsın. Bizim de böyle birşey beklememiz hata. Galatasaray formasını öyle herkes giyemez bu forma kıymetli bir formadır.

Ayrıca o Nikola Tesla'lığını, zeka fışkıran ellerini, büyük maçlarda görmek istiyoruz. Ve de basketbol demek üçlük demek. Buldum mu atacaksın. Onu da pek atamıyor.

Markoishvili'den özür diliyorum. Forma için savaşan, gözünü hırs bürüyen, savunmada geri adım atmayan, makineye bağladım mı rakibi delik deşik eden bir adamla eşdeğer tutmuşum.

Bir maç iyi oynar sevinirim, Fener maçını kazandırabilir sevinirim, Galatasaray için atıyor sayılarını çünkü. Ama genel olarak baktığımda zararlı olarak görüyorum takım adına. Benim düşüncem budur.

Çünkü bir Justin Carter'ın, bir Patric Young'ın, Ender-Sinan-Kerem'in, bir Pocius'un hırsına baktığımda onlarda kazanma arzusu, savaşma isteği görüyorum. Erceg'de bile çok olmasa da ucundan kıyısından bir hırs var.
 
Ben savunmada gayet beğendim. Şutları kötüydü ama elinden geleni yaptı onun dışında. Efes 3 numaradan hiç katkı alamadı bugün.
 
Gayet iyi oynadı kendisi. Bir boş üçlük kaçırdı ama bunları zamanla düzeltebileceğini düşünüyorum. Micov'u , Pocius ile bir tutmak da bir o kadar yanlış.
 
Dün ikinci yarıda öyle muazzam katkı verdi ki. Sanırım GS kariyerini bırakın, kendi kariyerinin en müthiş dakikalarını oynadı.

Bravo Micov.
 
Bugünkü Beşiktaş maçında da Fenerbahçe maçı gibi çok iyi katkı verdi. playoflara doğru özellikle savunma performansının artması çok iyi oldu. Maşallah diyelim. Aynen böyle devam.
 
Üçlük atışlarını geliştirmesi gerek. CSKA'da daha iyi atıyordu. CSKA'daki gibi bizde atsa takım için faydalı hale gelir. Çalışması gerek bunun için. Son dakikalarda attığı üçlük atış da ayıp olmasın diye girdi, tam dışarı çıkacak iken :)
 
Markoishvili-Micov takasindan karli cikan klup biz olduk. CSKA bu konuda hata yaptigini burada herkes soyluyor.. Aslinda seneye Markoyu da Micovla beraber ayni anda oynatsak fena olmaz.. Hedef su olmali. Oyun kurucun skorer guardin ve pivotun yildiz olsun gerisi savunmaci ve tamamlayici... Teodosic-Weems-Kaun 3 lusu gibi.. Bizdede seneye bu tarz 3 yildiz ve 4 tamamlayici gorev adami Marko,Micov,Carter vb olursa komple takim oluruz
 
Micov rolünü benimsemeye başladı artık.. Bilsin ki her mac ekstra çaba sarfetmek zorunda. Cska da iken 3 sayı yüzdesi çok daha iyiydi biraz yüzdesinide yükseltmeli tabi şut işi biraz yorgunlukla da alakali ama atmak zorunda, fazladan yapılacak her harekete mecburuz
 

Üst