#5 Vladimir Micov

Bu sene çok başka oynuyor...Tam bir yıldız gibi. Ayrıca Shilbb ile de aynı dilden konuşuyorlar...Umarım hep böyle devam eder...
 
Avrupa'nın en iyi 2-3 3 numaralarından birine sahibim.
Çabası gayreti mücadelesi ayrı ama geçen sene ki onca sıkıntıya rağmen takımda kalmak istedi ya herşeye bedel.
 
İlk yarısında hücumda hiç katkı veremediği bir maçı 14 sayıyla bitirecek kadar soğukkanlı, teknik ve zeki. Sadece attığı sayı da değil aslında, rakibin faul hakkı ne zaman dolsa içeri penetreyle faul almasını öyle güzel beceriyor ki. Basketbolda zekanın ne kadar önemli olduğunun altını çiziyor adeta.

650 bin dolar yıllık maaşla iki sezondur böyle müthiş bir SF izlediğimiz için çok şanslıyız. Maliyet/fayda oranını göz önünde bulundurarak söyleyebilirim ki basketbolda çıkışa geçtiğimiz 2006 yılından bu yana yapılan en isabetli transferlerden biri. Hatta rahatça ilk üçe koyarım.

Allah sakatlıklardan korusun aslan parçasını.
 
Hiçbir zaman küsmüyor, maç içinde kaybolmuyor, ihtiyaç olduğunda kendini gösteriyor sorumluluk alıyor mütevazi,efendi bir oyuncu.
Sene başında ücretinden de fedakarlık yaptığını da belirtelim böyle oyuncular bulmak zordur bizde kendini buldu sakatlıktan uzak bir sezon geçirir umarım ve bu seneden sözleşme uzatılmalı kendisiyle zira Euroleague takımları çoktan gözüne kestirmiştir kendisini.
 
Büyüksün Vlado, müthiş bir takım oyuncusu ve lider karakter. Böyle bir oyuncuya sahip olduğumuz için çok şanslıyız.
 
Twitter da Burak yazmıştı galiba "parkede geçtiği yerlere iq kalıntıları bırakıyor" gibi bir şey.
Kendisini daha iyi açıklayan bir cümle yok.
 
Gecen sezon deplasmandaki Dacka macinda elindeki kirik daha gecmeden bandajla oynamis ve cok kritik sayilar bulmustu mac sonuna dogru. Bu sezon da aynisi oldu hatta daha da iyi oynadi.

Allah sakatliklardan korusun. Ben bu kadar zeki&teknik ve boyle ozverili cok az basketbolcu izledim bu forma altinda. Masallah!
 

Üst