• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

Yeni sezonda evimde ligin iddialı takımlarından biri gibi görünen takımla karşılaşıyortum şu an 14-12 yenik durumdayım ama defansım iyi görünüyor hücumdada sorunu aşarsam bu maç benimdir.Şimdilik ilk hedefim ligde kalmak sonra olursa playofflar.

İlk periyot 23-17 gerideyim.

10 top kaybettim bu periyot 5'i guardımdan :)

20-16 geride kapattım artık kolay galibiyet yok gibi :)

faul problemine girmem inşallah yoksa işim yaş..

Kerem SEÇER' Alıntı:
Saldıray ne ya :)

Yeni sezon başlıyor. İlk maçta deplasmandayım. Hayırlı olsun :)
İleride ezberleteceğiz adını Kerem abi.Daha 21 yaşında ama müthiş bir oyuncu.Oyun tarzı Hakeem'i hatırlatıyor.

deplasmanda ilk maçımda 35-24 gerideyim ilk periyot skoru.ADamlar ne atarsa giriyor.

ilk macımda 43-28 öndeyim..Cok rahat geciyor mac :)

Benim takım uzay takımı olma yolunda ilerliyor..

1Q 17-23
2Q 25-16
TO 42-39

Çok top kaybetmesem ezerdim bunları da ancak 3 farkla öndeyim. Geçen sezondan beri guard sorununa çare bulamadım.

İlk yarıda guardım hiç oyundan çıkmadı. (Bu guard geçen dediğim değil onu sattım, onun yedeği ama 19 yaşında daha)

3/6 ile 6 sayı attı, 8 ribaund aldı ama sadece 1 asisti ve 5 top kaybı var. Allah'tan ikinci periyot hiç top kaybetmedi. 0/4 de serbest atış attı bu da cabası.

10-12 sayı farkla önde götürdüğüm maçta son dakikada yediğim üst üste 2 turnike yüzünden 54-50 bitti.
Saldıray Toyka 21 dakikada 4 sayı 10 rebound 4 asist 1 top çalma ve 1 blokla oynuyor.
Yeni alınan oyun kurucum Gintukas Matikauskas 18 sayı 2 rebound ve 4 asistle oynuyor.Ferhat abi sağolsun.

Taa Litvanya'lardan aradım buldum onu senin için Erdal, her takıma lazım bir Litvanya'lı birde Saldıray :)

1Q 17-23
2Q 25-16
3Q 23-27
TO 65-66

Son çeyreğe girilirken maç ortada.

Ne güzel başlamıştı 3 .periyot bir ara 3sayı öne bile geçtim ama gerisi gelmedi skot 79-72 yeniliyorum defansımız iyi dedim defans berbatlaştı hücum açıldı hadi bakalım umutlar son periyotta lige güzel bir başlangıç yapmak istiyorum herkese başarılar..

3. periyotun sonlarında 78-70 öndeydim bende :) Maçı izlemiyorum totem olsun diye, arada öylesine bakıyorum o kadar :) :)

Takımın guardı 1/8 serbest atış atar mı ya?

Son periyotta rakip ilk sayısını 3 dakika 35 saniye sonra attı. :)

Gigi Cortesi güzel bir pasla oyunu açıyor,Despot Aksoviç adlı oyuncu üçlüğü aşağı mahalleden sallıyor...

SAYI :)

Ligdeki ilk maçımı deplasmanda 95-82 kazanarak güzel bir başlangıç yaptım sezona..

99-98 öndeyim son 20 saniye top onlarda aman allahım ne heyecan ama :)

Geçen sene'nin finalistine kendi evimde 105-98 yenildim.

AMAN TANRIMMMMMM!!

Olmaz böyle şey ya 11 saniye kala adamlar 100-99 öne geçtiler son hücüm bana kaldı son 2 saniye var guardım atışını kullandı ve kaçırdı tam kahrolmuşken orda faul yazısını görünce içimi bir mutluluk kapladı ilk atış ve isabetli 100-100 ikinci atış kaçırdı adamlar ribauntı alıp 1 saniyede nasıl benim pota altında hook shot atıp maçı kazanıyorlar anlamış değilim hemde bunu yapan adamların centeri yani bir center 28 metre yolu nasıl 1 saniyede alır ve defansın üzerinden hook shot atabilir olmaz böyle şey itiraz edecem buzzerbeater yöneticilerine maç yeniden oynansın..

107-106 öndeyim son 23 sn. ve top onlarda :) :)

Geri