• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

Haftalık Maaş: $ 4 376

DMI: 11600
Boy: 6'1" / 185 cm
Potansiyel: en değerli oyuncu
Form: iyi
Uzaktan Şut: işe yaramaz Şut Menzili: zayıf
Dış Defans: güçlü Top Tutma: vasat
Top Sürme: güçlü Pas Verme: iyi
İçeriden Şut: berbat İç Defans: iyi
Ribaunt Alma: değersiz Blok Yapma: iyi
Kondisyon: işe yaramaz ? Serbest Atış: becerikli

Tecrübe: işe yaramaz

Yeni transferim işte bu.Bu oyuncuya 113.000 verdim.Sizce fazla mı verdim ?

Biraz fazla olmuş gibi ama bari söyle şut atmasın :) Oyun kurucu olarak iş yapar yinede tabiki ama biraz şut çalıştırsan fena olmaz. Bu arada antrenman güncellemeleri Cuma günleri oluyor..

Bu katılım payı olayı işimizi zorlaştırdı iyice, iki katı ücretle gidiyor iyi oyuncular sürekli.. Nerede kaldı Salary Cap olayı..

ilk maçımı 106 94 kaybettim beni en memnun eden şey maçtan 2 saat önce aldığım şutör guard ın 18 sayı atması oldu

Son transferimide yaparak transfer dönemini kapatmış bulunuyorum şimdilik. Artık kadroda fazlalık olan 2 satılık oyuncum var onlar da 3-5 kuruşa giderse düzlüğe çıkacağız uzun vadede. Nakit miktarı da azaldı, sponsor bulmam lazım sanırım, Ülker kurtarır beni artık :)

İlk yarıyı 42-35 önde tamamladım

Son periyota girerken son saniye üçlüğü yiyerek 6 sayı farkla yenik giriyorum maçı çevirmem lazım.

110-75 yendim kendi sahamda.

92-69 kazandım.

A.Özsen: 22 sayı 5 asist 3 ribaunt(Bu oyuncum draftan geldi)
M.Madrid: 19 sayı 21 ribaunt 2 blok

Ayrıca bir diğer draftan gelen oyuncum:
R.Gökay: 14 dakika 10 sayı 6 ribaunt ile oynadı

zorlandığımız deplasmandan galibiyetle dönmesini bildik.
102-94

Sahamdaki mücadeleyi 86-52 kazandım. Daha farklı bir skor bekliyordum ama son periyot biraz rölantiye aldı bizim hoca, yedeklerle oynadık :) Averajla liderliğe yükseldim sanırım. Bu arada yeni transferimde bombaymış, değdi verdiğim paraya. Uzun uğraşlar sonunda Arjantin'den aldık getirdik, Ginobili'nin teyze oğlu olur kendisi, beraber yemek yemişlikleri falanda var, o denli büyük yıldız yani.. :)

Deplasmanda 99-82 kazandım.İlk galibiyetimizi almış olduk.Yeni transferim F. Ljúfsson 21 dkda 19 sayı 5 rb 4 ast 2 blk oynayarak yüzümüzü kara çıkarmadı.

2-0 gidiyoruz. Transfer filanda yapmadık. Salonu büyüttük fena şekilde. Güzel güzel.

Yenildik 103-101.İlk sezonda olur böyle şeyler.

Sahamda 111-63 yendim. 48 fark güzel oldu :)

Yedekten gelen çaylak uzun forvetim 24 sayı 15 ribaund, pivotum 23 sayı 17 ribaund 15 asist, geçen hafta takımı baltalayan guardım da 18 sayı 0 top kaybı ile oynamış :)

İlk 2 hafta sonunda pivotum 18.0 ribaund ortalamasıyla ligde ikinci, 12.0 asist ortalaması ile ligde lider durumda. Murat Hoca'nın 4 numaradan oyun kurma işini ben 5 numaradan yapıyorum :)

Kupada 5. lig takımını çooookkkk küçümsedim ve yedeklerin yedeğiyle çıktım maça ve ilk periyot sonucu 23-18 yeniliyorum bir ara skor 21-7di allahtan yedekler girdide biraz kapandı fark dakika hesabı yapacam diye yenilecez galiba :)

Yeni geldim de dışarıdan kupa maçının ikinci yarısını izleyeceğim. 3.lig takımına karşı deplasmandayım.

1Q 20-15
2Q 12-18
TO 32-33

Gerideyim ilk yarıda ama yeneceğim sanki.

Soru: Kazanırsam 50.000 mi alacağım?

52-30 ilk yarının sonucu rahat oynuyor takım.

61-32 önde kapadım ilk yarıyı.

Geri