• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

Emre Doğan' Alıntı:
107-106 öndeyim son 23 sn. ve top onlarda :) :)

Ahahhahha adamlar 107-107 e getirdi, daha sonra şutör guardımla bitime 2 sn kala bhulduğum üçlük skoru 110-107 yaptı.Geri kalan sürede karşı takım sayı bulamayınca maçı 110-107 kazandım :) :) Yalnız yeni transferim 37 sayı attı. :) Son 3lüğü de o yolladı zaten.

Saldıray'ın bitime 2 saniye kala attığı üçlükle maç uzadı 108-108.
Gelde kaçan serbest atışlara yanma.30-15 :?

Veysel Kaya' Alıntı:
AMAN TANRIMMMMMM!!

Olmaz böyle şey ya 11 saniye kala adamlar 100-99 öne geçtiler son hücüm bana kaldı son 2 saniye var guardım atışını kullandı ve kaçırdı tam kahrolmuşken orda faul yazısını görünce içimi bir mutluluk kapladı ilk atış ve isabetli 100-100 ikinci atış kaçırdı adamlar ribauntı alıp 1 saniyede nasıl benim pota altında hook shot atıp maçı kazanıyorlar anlamış değilim hemde bunu yapan adamların centeri yani bir center 28 metre yolu nasıl 1 saniyede alır ve defansın üzerinden hook shot atabilir olmaz böyle şey itiraz edecem buzzerbeater yöneticilerine maç yeniden oynansın..

Rakibin adı Buzzerbahçe mi yoksa :)

Deplasmanda 95-87 kazandım.

Son periyot 30-21 bitti ama 21 sayının 15'ini zorlama üçlüklerle buldular. Sonuçta güzel bir galibiyet aldım. Salıya kadar mutlaka guard almam gerektiğinin de bilincine vardım.

Şutör guardım Aras Mirza 24 sayı ile oynadı. 4 asist 3 top çalma da diğer istatistikleri. 3 top kaybı var.

Uzun forvetten kısa forvet oynattığım Halil Aşık 20 sayı 9 ribaund 7 asist 2 top çalma ile oynadı. 3 top kaybı da ondan.

Finlandiyalı 19'luk guardım Jalmari Auvinen 14 sayı 11 ribaund 2 asist ile oynadı. 7 tane top kaybetti. 1/12 serbest atış ile oynadı.

Arjantinli pivot Javier Abdala 14 sayı 19 ribaund 9 asist 2 top çalma 2 blok ile oynadı. Çok topum var ya 4 tane de o kaybetti :)

Çaylak uzun forvetim Koraç Akman 11 sayı 14 ribaund 2 top çalma ile oynadı. 2 tane de o kaybetti.

Yedek şutör guardım Portekizli Miguel Angelo Alba da 10 sayı ile katkı yaptı.

Maç boyunca 19/40 ile serbest atış kullanarak ve 20 top kaybederek bu maçı kazanmayı başardım :)

Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:
[quote="Veysel Kaya":1okfrdk7]AMAN TANRIMMMMMM!!

Olmaz böyle şey ya 11 saniye kala adamlar 100-99 öne geçtiler son hücüm bana kaldı son 2 saniye var guardım atışını kullandı ve kaçırdı tam kahrolmuşken orda faul yazısını görünce içimi bir mutluluk kapladı ilk atış ve isabetli 100-100 ikinci atış kaçırdı adamlar ribauntı alıp 1 saniyede nasıl benim pota altında hook shot atıp maçı kazanıyorlar anlamış değilim hemde bunu yapan adamların centeri yani bir center 28 metre yolu nasıl 1 saniyede alır ve defansın üzerinden hook shot atabilir olmaz böyle şey itiraz edecem buzzerbeater yöneticilerine maç yeniden oynansın..

Rakibin adı Buzzerbahçe mi yoksa :)[/quote:1okfrdk7]

:) beşiktaşktı takımın adı deli oldum resmen :)

Ligin güçlü takımlarından birini sahamda 93-119 yenmişim...Güzel bir başlangıç oldu bu... : )

Uzatmada 118-116 yendim Orlando Magic om'u.
Saldıray Toyka 19 rebound 11 sayı 7 asist 4 blok ve 1 top çalmayla insan üstü bir performans gösterdi.
Matikauskas 32 sayıyla maçın en skoreri oldu.Yanında 10 asist 5 rebound ve 1 top çalması var.
Hüseyin Özdinçer 13 sayı 15 rebound 5 asistle yararlı bir oyun sergiledi.Ama kritik faullerin hepsini kaçırdı.[1-6]
Sezonu iyi açtık umarım gerisi gelir.

Pivotum 9 asistle ligin ilk haftası sonunda liderlik koltuğunda :)

Gsbasket19 24 19 20 38 101
Finx 35 18 23 18 94

İnanılmaz bi maçı kazandım : )
Kapatmıştım maçı kaybettik fark 20 ye çıkmıştı 3. periyotun sonunda maçı 7 sayı farkla kazanmışım ;)

Durduramazsınız GSBASKET19 geliyor : )

Evimde 87 - 63 kazanarak iyi bir giriş yaptım. Yine liderim. :) Böyle devam ederim umarım.

Oyuncularımın hepsinden memnunum. Hele geçen seneden tanıyıp kendilerini geliştirenleri görünce, daha bir zevkli oluyor.

Yahu ben kazanıyorum ama kimseyi geliştiremiyorum :)

Yani gelişme derken, sağlam oynuyorlar. Ara sıra sinir etseler de, bu durum geçen senenin başlarına göre oldukça az. :)

Bugün üye oldum bakalım nasıl oyunmuş :)

Hoşgeldin Volkan :)

bugun lige güzel başladım. devamı gelir umarım :)

77-62 Kazandım.

Şutor Guard olan ama iç savunmasını geliştirmek için Pivot oynattığım 1.90`lık draftan gelen oyuncum 25 sayı 15 ribaunt 6 asistle oynamış.

Bu arada antremanlar Cuma günleri oluyor di mi ?

Uzaktan Şut: üstün Şut Menzili: iyi
Dış Defans: berbat Top Tutma: becerikli
Top Sürme: becerikli Pas Verme: vasat
İçeriden Şut: değersiz İç Defans: korkunç
Ribaunt Alma: korkunç Blok Yapma: korkunç
Kondisyon: vasat Serbest Atış: güçlü

Uzun süredir istediğim tarzda bir guard transferi yaptım sonunda.
150000 bine yaptım yorumlarınızı bekliyorum.Kendisi İtalyan : )

Burak Barut' Alıntı:
Uzaktan Şut: üstün Şut Menzili: iyi
Dış Defans: berbat Top Tutma: becerikli
Top Sürme: becerikli Pas Verme: vasat
İçeriden Şut: değersiz İç Defans: korkunç
Ribaunt Alma: korkunç Blok Yapma: korkunç
Kondisyon: vasat Serbest Atış: güçlü

Uzun süredir istediğim tarzda bir guard transferi yaptım sonunda.
150000 bine yaptım yorumlarınızı bekliyorum.Kendisi İtalyan : )

Abi hücumda süper ama defansta çok berbat biri almışsın 150000 çok iyi bir fiyat tabi ama yaşı ve potansiyelide önemli.

Ben transfer yamayı düşünmüyorum şu sıralar. Millet katılım paylarını da aldı devamlı fiyat yükseltiyor.

Antremanlar hangi gün oluyor ?

Takımımda 6 oyuncu kurucu var :)

Geri