• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

Veysel Kaya' Alıntı:
Uzaktan Şut: iyi
Şut Menzili: iyi
Dışarıdan Def.: işe yaramaz
Top Tutma: vasat
Top Sürme: iyi
Pas Verme: iyi
İçeriden Şut: vasat
Kondisyon: güçlü
Serbest Atış:değersiz
Tecrübe: değersiz
potansiyel:efsane
en iyi pozisyon:oyun kurucu

Uzaktan Şut: güçlü
Şut Menzili: vasat
Dışarıdan Def.: iyi
Top Tutma: berbat
Top Sürme: becerikli
Pas Verme: berbat
İçeriden Şut: vasat
Kondisyon: işe yaramaz
Serbest Atış: vasat
Tecrübe: değersiz
en iyi pozisyon:şutör guard
potansiyel:süperstar

hangisini oyun kurucu olarak kullansam ii olur sizce yukardakinin dışardan defansı kötü guardlar beni haşat ediyor aşağıdakinin de pas vermesi ve top tutması kötü ama top sürmesi süper kafam karıştı :?
Veysel bence 2. al çünkü 2.si PG'ye daha uygun gibi bu arada draft linkini bulamıyorum yardım eden yokmu?

draft linki playofflardan sonra

Veysel Kaya' Alıntı:
draft linki playofflardan sonra
Peki sen nasıl görüyosun oyuncuları?Play-off'a kalamadığın için mi?

Arkadaşlar draft linki açık durumda şuan. buyrun bu da resmi.
2a93znb.jpg

Erkin Aksoy' Alıntı:
Arkadaşlar draft linki açık durumda şuan. buyrun bu da resmi.
2a93znb.jpg
Gördüm saolun.Takımımda bir 3 numara olmadığından ilk olarak bir 3 numara kapacağım drafttan bu arada Erkin bey takımınızın ismi ne?

Yılmaz Özardıç' Alıntı:
[quote="Erkin Aksoy":11vm7v0a]Arkadaşlar draft linki açık durumda şuan. buyrun bu da resmi.
2a93znb.jpg
Gördüm saolun.Takımımda bir 3 numara olmadığından ilk olarak bir 3 numara kapacağım drafttan bu arada Erkin bey takımınızın ismi ne?[/quote:11vm7v0a]

Rica ederim. Takımımın ismi Swift WolveS (25590) III.2 kümesindeyim.
Bu arada arkadaşımın draft listesindeki oyuncular hakkında bir yazısını buraya alıntı yapayım.

Oyuncunun 5 yıldız alması demek özelliklerinin yüksek olduğu anlamına gelir, gözlemci oyuncuyu bir maçta izlemiştir ve buna göre bir not verir ve yıldız reytingi ortaya çıkar..
harf reytingi ise aynı yıldız reytingi almış oyuncular arasından hangisinin daha yetenekli olduğunu gösterir, gözlemci oyuncuyu kulübün antrenman tesislerine davet ederek bir kere daha izlemiştir ve oyuncu hakkında daha detaylı bilgi sahibi olur ve bir harf reytingi verir ayrıca 2. gözlemlemede oyuncunun yaşı ve potansiyelide ortaya çıkar.. ( sıralama A(+), A, A(-), B(+),... şeklinde)

Aslında potansiyelin ne olduğu tam olarak bilinemez ancak kabaca bir sıralama yaparsak;

1 yıldız = spiker, daimi yedek yada altıncı adam
2 yıldız = altıncı adam, ilk beş oyuncusu, yıldız
3 yıldız = yıldız, allstar, daimi allstar
4 yıldız = daimi allstar, süperstar, en değerli oyuncu
5 yıldız = en değerli oyuncu, efsane, tüm zamanların en iyisi(çok düşük bir ihtimal)

Aynı potansiyeller neden farklı yıldız değerlerinde diye sorulabilir cevabını şöyle vereyim.. Geçtiğimiz sezonlarda 4 yıldız potansiyel gösterilen oyunculardan daimi allstar potansiyel gelende oldu en değerli oyuncuda aynı şekilde diğer yıldız değerlerinde de o bakımdan bu şekilde bir sıralama yaptım yani olabilme ihtimali olanları da ekledim.. Kalın olarak gösterdiklerim olması daha muhtemel potansiyeller..

Gördüm saolun.Takımımda bir 3 numara olmadığından ilk olarak bir 3 numara kapacağım drafttan bu arada Erkin bey takımınızın ismi ne?[/quote]

Rica ederim. Takımımın ismi Swift WolveS (25590) III.2 kümesindeyim.
Bu arada arkadaşımın draft listesindeki oyuncular hakkında bir yazısını buraya alıntı yapayım.

Oyuncunun 5 yıldız alması demek özelliklerinin yüksek olduğu anlamına gelir, gözlemci oyuncuyu bir maçta izlemiştir ve buna göre bir not verir ve yıldız reytingi ortaya çıkar..
harf reytingi ise aynı yıldız reytingi almış oyuncular arasından hangisinin daha yetenekli olduğunu gösterir, gözlemci oyuncuyu kulübün antrenman tesislerine davet ederek bir kere daha izlemiştir ve oyuncu hakkında daha detaylı bilgi sahibi olur ve bir harf reytingi verir ayrıca 2. gözlemlemede oyuncunun yaşı ve potansiyelide ortaya çıkar.. ( sıralama A(+), A, A(-), B(+),... şeklinde)

Aslında potansiyelin ne olduğu tam olarak bilinemez ancak kabaca bir sıralama yaparsak;

1 yıldız = spiker, daimi yedek yada altıncı adam
2 yıldız = altıncı adam, ilk beş oyuncusu, yıldız
3 yıldız = yıldız, allstar, daimi allstar
4 yıldız = daimi allstar, süperstar, en değerli oyuncu
5 yıldız = en değerli oyuncu, efsane, tüm zamanların en iyisi(çok düşük bir ihtimal)

Aynı potansiyeller neden farklı yıldız değerlerinde diye sorulabilir cevabını şöyle vereyim.. Geçtiğimiz sezonlarda 4 yıldız potansiyel gösterilen oyunculardan daimi allstar potansiyel gelende oldu en değerli oyuncuda aynı şekilde diğer yıldız değerlerinde de o bakımdan bu şekilde bir sıralama yaptım yani olabilme ihtimali olanları da ekledim.. Kalın olarak gösterdiklerim olması daha muhtemel potansiyeller..
[/quote]
Ben play-off larda ilk maçımı 50 sayı farkla 97-47 kazandım.Şimdi lig boyunca yenildiğim tek takım beşiktaş cola turka ile maçım var.Benim basketbol sistemim temel hucum bunu koş basketbolu olarak değiştirsemmi?

eğer dışarıdan ya da içeriden sayı atma reytinglerinden biri diğerine göre ağırlık basmıyorsa temel hücum demen mantıklı. rakibin dış defansı kötüdür senin de dış atıcıların iyidir o zaman dışarıya yönlenmen mantıklı olur. yani takımını senin değerlendirmen en mantıklısı.

Bende küme de kalma maçı oynamışım yahu haberim yok :)

Fb Nestle ile oynamışım :D

82-47 yenmişim onları :P
Kümede kalmasam da bu mağlubiyet onları fena sızlatır.
Seneye hedef şampiyonluk drafttaki oyuncuları inşallah alabilirim.
Yoksa transfer yapmayı öğrenmem gerekecek:P

Emre Doğanla maçımızın başlamasına 3 dk kaldı :)

Deplasmanda ilk yarıyı 49-45 önde geçtim.Savunmada çok anormal sayılar yiyorum iki tane üçlüğü resmen orta sahadan yedim...

Emre Doğan kardeşimi göremiyorum sanırım Abdiii'de :)

70-66 önde bitirdim 3. çeyreği :) :) :) Bu arada ben maçı unutmuşum yahu :)

Alperen Kırat 3 çeyrekte 24 sayı, 5 ribaunt, 1 asist :)

3. periyottta bir ara farkı 10 sayıya çıkarmışken takımımın şu halde olmasına anlam veremiyorum.

Kelimeler kiyafetsiz kalır, ilk 2.5 periyot oyun benim istediğim gibiyken.Fark yedik inanamıyorum.

Burak noldu bu maç böyle yahu :) :) :)

Burak söylememiş ben söyleyeyim maçı 103-86 kazandım :)

Geçmiş olsun Burak :ehue

Yarı finalin başlamasına 15 dk kaldı normal sezonda yenildiğim tek takım olan beşiktaş cola turka'ya karşı oynayacağım.Ne olur ne olmaz bilinmez.. :(

İlk çeyreği 25-20 önde tamamladım Shi Dhinjjang 9 sayıyla en skorer isim..Sertan Çavlan 4 asistle oynuyor..

Devre arası oldu..42-40 gerideyim..En önemli silahlarımdan Egor Filatov sakatlandı. :roll: Ama inanıyorum ki finale çıkacağım. :P

Geri