• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

bugnkü maçımı da 72-65 yendim. ama şok içersindeyim. bir kullanıcı iki tane oyuncumu transfer etmiş diye gm 175bin para kesti bir şey değil oyuncularım ucuza gitmişti zaten diye üzülmüştüm. ingilizcemiz yettiğince durumu anlatmaya çalıştım. inşallah hatayı düzeltirler.

Hahaaa 102-93 çaktım :) :)

Ben de finale çıkanlardanım. 2.lig için önümde son 2 maç kaldı :)

Maçımı kazanıp finale çıktım..

Bu arada bir soru sormam gerekiyor maçta Egor Filatov adlı oyuncum sakatlandı talimat ver yerinde kırmızıyla gösterilmiş oynayamaz demek mi?

Evet Yılmaz ne yazık ki oynayamaz :/
Kadroya tıklayıp oyuncunun kaç hafta sakat olduğuna baktın mı?

:roll: Maalesef baktım 2 hafta yok finalde oynayamayacak.En önemli oyuncumu kaybettim.Bu şekilde şampiyonluk çok zor :roll:

Umarım onun yerine oynayan da iyi bir performans gösterir ve kazanırsın finali.
Başarılar dilerim yarına az kaldı.

Erkin Aksoy' Alıntı:
Umarım onun yerine oynayan da iyi bir performans gösterir ve kazanırsın finali.
Başarılar dilerim yarına az kaldı.
Yok çok zor kaybedeceğim gibime geliyor.. :roll: :roll:

Diğer pivotum da sakatlandı :roll: onun yerine 3 numaram 5 numara olarak oynuyor.Devre bitti 10 sayı gerideyim kaybediyorum :roll:Bir destan yazarak maçı 97-90 kazanarak avantajı elde ettim :) :) :)

Bir destan yazarak maçı 97-90 kazanarak avantajı elde ettim :) :) :)

Çok güzel. Sevindim adına :) 2. maç deplasmanda mı? eğer öyleyse biraz zolanırsın ama finali kazanarak üst lige çıkacağını ümit ediyorum.
Ben de 93-68 yendim. Artık 2. lig beni beklesin.. :)

Erkin Aksoy' Alıntı:
Çok güzel. Sevindim adına :) 2. maç deplasmanda mı? eğer öyleyse biraz zolanırsın ama finali kazanarak üst lige çıkacağını ümit ediyorum.
Ben de 93-68 yendim. Artık 2. lig beni beklesin.. :)
Evet maalesef deplasmanda ama kendi evimde 22 sayı geriden gelerek bu maçı kazandığımı belirtmeliyim..Hiç 5 numaram yok tek sorunum bu.Bu arada senide kutlar 2.ligde başarılı olmanı dilerim.. ;)

Teşekkürler Yılmaz..Darısı başına :)

Maç başladı ilk çeyrek bitti..14-22 gerideyim :roll:

Devrede iyi bir çıkışla 41-40 öne geçtim.. :P :P

ya arkadaşlar lig ne zaman başlıyor bu oyunda:)

Bir pivot istemiştim gelmedi diye 4-5 tane pivota teklif yolladım 8 tane pivotum var :shock: .Almak isteyen varsa başvursun :).Makul fiyata satarım :).

Maçı 84-82 kaybettim :roll: kazansaydım şampiyonluk geliyordu yarın finalinde finali var umarım kazanırım.. :?

Geri