• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

Burak Akın' Alıntı:
ya arkadaşlar lig ne zaman başlıyor bu oyunda:)

Önümüzdeki cumartesi yeni sezonun ilk maçı oynanacak. Yarın play off maçlarının TB: Tie-Break 'e uzayan kısımları tamamlanınca 9. sezonu bitirmiş olucaz.

Ben bugun yenilmek için maça yedeklerle çıktım. İki sebepten dolayı;
1- Son maç kendi salonumda olduğu için ekstra para gelecek tribünlerden.
2- Son hafta aslında 2 maç yapacağıma (1i lig 1i hazırlık olmak üzere) TB'ye uzatarak 3 maça çıkartmış oldum ve daha çok oyuncuma antrenman vermiş olucam. Malum 3 oyuncuma antrenman veriyorum tek mevkide. 3ünün de aynı mevkide 48 dakikayı doldurması gerekiyor cumaya kadar.

Ali Demir' Alıntı:
Oyunda yeniyim ve bir sorum olacak.geçen gün hazırlık maçı yapım ama oyuncuların maç esnasında giriş çıkışlarının bilgisayar kendisi yapıyordu bu normal mi yoksa ben mi beceremedim oyuncuların girişçıkışını anlatırsanız sevinirim
Bençteki oyuncu giriş çıkışları maçın durumuna göre bilgisayarın yönettiği antrenör belirliyor. Hatta şöyle bişey başıma gelmişti, ilk 3 çeyrekte 30 sayı fark atmıştım rakibime ve 4. çeyrekte antrenörüm asları hiç oynatmadı. Sadece bençlerle son çeyreği geçirdi. Maç içi duruma göre hareketten kastım buydu.

Eğer kendi planınızdaki değişiklikleri yapmasını istiyorsanız yani 3 numaranın yedeğini alıp 2 numarada oynatmasını önlemek için altta verdiğim resimdeki işaretli olan seçeneği seçmelisiniz.

2z7l9x1.jpg

Bazen kadroya aldığınız fakat yedekler kısmında ve as kadro kısmına ismini yazmadığınız oyuncuyu da antrenör kafasına göre oynatabiliyor. Bu yüzden oynamasını istemediğiniz oyuncuyu kadroya almamakta fayda var.

İlk devre bitti.45-41 öndeyim..Kazanmak istiyorum.

Veee şampiyon!Maçımı uzatmada 101-98 kazanarak şampiyonluğa uzandım... :) :) :)

Yılmaz Özardıç' Alıntı:
Veee şampiyon!Maçımı uzatmada 101-98 kazanarak şampiyonluğa uzandım... :) :) :)
Tebrikler Darısı başımıza ;)

Ayşegül Aygün' Alıntı:
[quote="Yılmaz Özardıç":2eqv2ciw]Veee şampiyon!Maçımı uzatmada 101-98 kazanarak şampiyonluğa uzandım... :) :) :)
Tebrikler Darısı başımıza ;)[/quote:2eqv2ciw]
Saol Ayşegül saol..

Arkadaşlar oyuncuma teklif geldi nasıl satacam oyuncumu yardım lütfen

oyuncuyu satışa koyduktan 3 gün sonra süresi dolar ve teklif varsa gider yoksa kalır

bu arada googleden buzzerbeater yazıncı 4. link bu topicin linki :)

Sanırım arka plan falan hepsi değişti.
İstediğim oyuncuları alamadım sanırım draftta.Belki de aldım bilmiyorum ama hala net bir forvet bulamadım.Pota altım ciddi şekilde iyi oldu.4 numaralı oyunculardan bir tanesini 3 numaraya koydum.

şu an sayfa bende açılmıyor sizde açılıyor mu???

Ben bir soru sormak istiyorum.Geçen sezonda play-off sonrası transferler yaptım.Bu yüzdende o oyuncuları play-offlarda oynatamadım.Ama yeni sezon oldu hala oynatamazsın yazıyor.Bu nasıl iş bilen biri detaylı bir açıklama yaparsa sevnirim :).

Mehmet Yıldırım' Alıntı:
Ben bir soru sormak istiyorum.Geçen sezonda play-off sonrası transferler yaptım.Bu yüzdende o oyuncuları play-offlarda oynatamadım.Ama yeni sezon oldu hala oynatamazsın yazıyor.Bu nasıl iş bilen biri detaylı bir açıklama yaparsa sevnirim :).
Mehmet play-offlarda oynayamaz yazar ama merak etme düzelecektir.. ;)

Bu arada sitenin yeni hali güzel olmuş..

Burak Akın' Alıntı:
Arkadaşlar oyuncuma teklif geldi nasıl satacam oyuncumu yardım lütfen

Satacağın oyuncunun ekranına girip aşağıda oyuncuyu sat kısmı vardır. oyuncuna istediğin fiyatı belirleyip satıyorsun. ama burda dikkat et oyuncunun ederinden çok fazla paraya satarsan,para cezası alabilirsin.bu da resmi;

http://i32.tinypic.com/2eapkz9.jpg

Bu arada 2.ligdeyim :) Umarım orada kalıcı olurum ve takımımı geliştirdikten sonra 1.lig yani TBL'ye çıkarım :)

İlk maçımı 106-93 kazandım devamı gelir inşallah :)

Yeni sezon başladı 4. ligdeyim ve ilk maçında deplasmanda Ercstore takımını çekişmeli bir maç sonucunda ; 104-97 galip gelmeyi başardım.

Yeni yabancı oyuncularımın çok katkı yapmasına rağmen draft gelen uzun oyuncumun 10 sayı 17 ribaundu ve meşhur Burçin Işılsoy'un 28 sayı 23 ribaundu, yeni Litvanyalımın 27 sayı 8 ribaund 6 asisti maça damga vurdu.

106-87 ile rahat bir galibiyet aldım ki en önemli oyuncumun sakattı ve oynamadı ayrıca maçta çok ilginç şey oldu maç oynanırken oyuncum satıldı dondu falan oyundan attı beni sonra girdiğimde oyuncu yoktu :)

Arkadaşlar bu antrenmanı oyuncular bir hafta içerisinde aynı hareketimi yapıyorlar yoksa her gün güncellersek onu mu yapıyorlar yardımcı olursanız sevinirim

Burak Akın' Alıntı:
Arkadaşlar bu antrenmanı oyuncular bir hafta içerisinde aynı hareketimi yapıyorlar yoksa her gün güncellersek onu mu yapıyorlar yardımcı olursanız sevinirim

haftada bir sefer antreman yapıyorlar oda cuma günü cuma günü sabah hangi antremanı güncelemişsen onu yaparlar

Maçımı 5 sayı farkla kazandım..2 yeni oyuncu aldım 1 tanesi 3 diğeri 2 numara bakalım.. :?

Geri