• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

Play-off heyecanı yaklaştı. :)

Şimdi baktım da, şimdiki rakibimi ilk maçta kendi evimde farklı yenmişim. Geçenlerde deplasmanda karşılaştığım maçta, takımımın ilk çeyrekteki saçma oyununa kurban olmuştum. Yoksa yenemeyeceğim takım değil. Takım da iyice oturdu tabii.

Bu arada ne zamandır soracak oluyorum, unutuyorum; maç sırasındaki "Bonus" ne işe yarıyor? :)

Play Off Maçına çok az kaldı,heyecan yok desem yalan olur.Yabancı 4 numaram hala iyileşmiş değil,fakat yerli genç pivot'um iyileşti bu maçta ilk 5'te başlatacağım onu.Büyük ihtimalle kazanırım diye düşünüyorum ama belli olmaz play off bu belki rakibim daha iyi hazırlanmıştır bakalım neler olacak akşam saatlerinde görecez.

Ben pek heyecanlı degilim..Rahat sampiyon olup bir üst lige yükselecegim diye düşünüyorum :) Zaten 5.ligdeyim o yüzden heyecan yok :)

Başarılar Beyler playofflarda.

Onur Bonus faullerde ki serbest atış olayı. Hak dolması yani.

Herkese başarılar arkadaşlar.Bakalım sonuçlar nasıl olacak. Kimler yoluna devam edecek kimler dur diyecek :)

Büyük olasılıkla benim takım dur diyecektir.
Rakibin etkili oyuncuları var gerçekten de.

bu arada arkadaşlar draft listeleri oluşmuş durumda.
solda menüden önce oyun kılavuzuna tıklayın çıkan pencereden sağda drafta tıklayın. ardından açılan sayfadan Draft sonuçları linkine tıklayın altı çizili yazılmıştır. ve tadaaaa liste karşınızda :)

3. Periyod bitti 72-72 berabere heyecan bastı. :)

Lig lideri karşısında deplasmanda (haliyle) 78-67 öndeyim üç çeyrek sonunda.

İlk elenen ben oldum sanırım.
Baya da fark yedim deplasmandaydım rakip baya ciddiydi pivotlarının ikisi de kendi milli takımlarında oynuyor.
Yapacak birşey yok hatalardan ders aldık umarım sistem beni 3. lige atar :P

maçı canlı izleyemiyorum sizde de aynı sorun varmı ?

Burak Akın' Alıntı:
maçı canlı izleyemiyorum sizde de aynı sorun varmı ?

bizde sıkıntı yok. sanırım explorer kullanıyorsun. Firefox kullanmanı tavsiye ederim. explorer hata veriyor genelde..

Kümede kalma ilk maçımı 101-76 kazandım ve idolüm Halo Dayı'nın yolunda ilerliyorum :) Bu arada draft konusundaki bilgi için teşekkürler Erkin, lazım olacak fazlasıyla benim için :)

Elendim fark tahminimden biraz daha fazla olmuş : )
128-58 lik tarihi farktan sonra basın açıklamamı yapacağım biraz istifayı düşünüyorum.

Sen dördüncüsün otur evinde gelme maça dediler, lidere gidiyorsun üzülürsün dediler, senin etin ne budun ne boşa masraf yapma dediler 20 farkı gömdüm geldim :)

105-85

106 116 yendim rakibimi ve konferans finaline çıktım :)

Rica ederim Ferhat herzaman ;)

Erkin Aksoy' Alıntı:
[quote="Burak Akın":3loeu1jf]maçı canlı izleyemiyorum sizde de aynı sorun varmı ?

bizde sıkıntı yok. sanırım explorer kullanıyorsun. Firefox kullanmanı tavsiye ederim. explorer hata veriyor genelde..[/quote:3loeu1jf]

Teşekkür ederim.

123-103 yendim bende :) Uzun forvetimin 37 sayı 6 rb 3 asistlik katkısı ve guardımın 23 sayı 14 asist 8 rb lik katkısı sayesinde :)

Sizin gibi gençleri 5. ligde değil 4. ligde görmek isteriz : )

Mümkünse de benim grubum gibi gurup nasip etsin size.

Erkin Abi sistem beni 3. lige çıkarır mı ?

Bir de mevcut takımların olduğunu grupta mı devam edeceğiz seneye de ?
Eğer öyleyse ben bu hayvan takımlarla aynı ligde oynamak istemiyorum :)

Zor da olsa yendim. :)

Bundan sonraki maçım Kerem'in takımıyla. İyi olan kazansın. :)

Geri