• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

Emreyle yaptığımız hazırlık maçının sonucunu ve maçın ve tahminen bu oyunun en skorer oyuncusunu Emre yazsın : )

Burak Barut' Alıntı:
Emreyle yaptığımız hazırlık maçının sonucunu ve maçın ve tahminen bu oyunun en skorer oyuncusunu Emre yazsın : )

Senin o eleman bir daha hayatı boyunca atamaz o sayıları :)

Maç skoru : Barut 139-135 Emraxx

Maçın adamı : Burak için; Vaizdutis Kulvaitis ( 64 sayı 3 Ast. 15 rb. 6 Top Kaybı)

Benim için: Ciro Ferreri (42 sayı 10 Ast 7 Rb 2 Top Kaybı )

Son periyot efsanevi oldu yalnız Burakcım : ) Burdan da tebriklerimi ileteyim sana.

Bugüne kadar hazırlık maçı yapmadığım hafta yoktu. Bu hafta ilgilenemedim, sonra zamanı geçirmişim maç ayarlamak için. :)

Yeni oyuncularımın daha fazla ısınması için iyi olacaktı.

Neyse C.S.E. maçı öncesi uğur olsun bu da. :)

Emre Doğan' Alıntı:
[
Maç skoru : Barut 139-135 Emraxx

Maçın adamı : Burak için; Vaizdutis Kulvaitis ( 64 sayı 3 Ast. 15 rb. 6 Top Kaybı)

Son periyot efsanevi oldu yalnız Burakcım : ) Burdan da tebriklerimi ileteyim sana.

Uuuu ben böyle birşey görmedim, Kobe halt etmiş Lebron ayva yemiş efsane Litvanyalım benim : )
Arkadaşların mı şutları çok iyiydi yoksa ikisi de savunma özürlü müydü anlamadım :P

Son maçtaki eziyettten sonra taraftar ve başkan bu maçtan sonra kalmam için çok baskı yapıyorlar : )

Özelliklerine göre uzun forvet yazmışlar ona hani ribauntları falan iyi olduğu için :)

Canberk Işcan' Alıntı:
Benim oyunkurucu mevkiine ihtiyacım var.Draftta oyunkurucu alacağım,oyunkurucunun özellikleri bu :
Yıldız Reytingi :2
Harf Reytingi: D
Potansiyel: 2
İstatisikler:34 DK. 3-11 saha isabeti 3-5 serbest atış Ribaunt 1 Asist 6 TopKaybı 5 topÇalma 2 Blok 2 Faul 2 Sayı 10

Sizce alayım mı ?

?

Canberk Işcan' Alıntı:
[quote="Canberk Işcan":2f7publ6]Benim oyunkurucu mevkiine ihtiyacım var.Draftta oyunkurucu alacağım,oyunkurucunun özellikleri bu :
Yıldız Reytingi :2
Harf Reytingi: D
Potansiyel: 2
İstatisikler:34 DK. 3-11 saha isabeti 3-5 serbest atış Ribaunt 1 Asist 6 TopKaybı 5 topÇalma 2 Blok 2 Faul 2 Sayı 10

Sizce alayım mı ?

?[/quote:2f7publ6]

kardeş diğer oyunculara bağlı bir şey yani zaten oyun kurucu mevkini draftla dorduracağına transfer etsen daha iyi olur ama bu oyuncuda kötü değil hani ama yeterli de değil.

Tolga Kaplan' Alıntı:
http://www.buzzerbeater.com/player/11303308/overview.aspx

5.ci ligdeyim ve pivotum fazla söze gerek yok :)

Ama siz özelliklerini göremeyebilirsiniz unutmusum kısaca cok iyi aşmıs bir oyuncu :)

[/quote]kardeş diğer oyunculara bağlı bir şey yani zaten oyun kurucu mevkini draftla dorduracağına transfer etsen daha iyi olur ama bu oyuncuda kötü değil hani ama yeterli de değil.[/quote]

Tamam sağol.Bir sorum daha olacak SG mevkiindeki oyuncuyu oyunkurucu olarak oynatsam bir şey olur mu ?

kardeş diğer oyunculara bağlı bir şey yani zaten oyun kurucu mevkini draftla dorduracağına transfer etsen daha iyi olur ama bu oyuncuda kötü değil hani ama yeterli de değil.[/quote]

Tamam sağol.Bir sorum daha olacak SG mevkiindeki oyuncuyu oyunkurucu olarak oynatsam bir şey olur mu ?[/quote]

özellikleri yeterliyse hiç bir şey olmaz şahsen ben pivotu uzun forvet uzun forvetimi sg oynatmışlığım var tabi özellikleriyle bağlantılı yani oluyor :)

Oyuna üye oldum 24 saat sonra lige damga vurucak olan KNYRKN
aktif olucak :)

135000$ feda edip salonumu 100 koltuk daha geliştiriyorum. Alt tribüne 50 ve saha kenarına 50 olmak üzere.Yeni kapasitem 5120 koltuk olacak. Herşey taraftarım için ! :) :)

Edit : bir uzun forvetimi satıyorum.Yeni üye olan arkadaşlar uzun forvet ihtiyacınız varsa ve oyuncumun özellikleri tatmin ederse temasa geçin benle :D

Oyuncunun özellikleri:

Uzaktan Şut: zayıf Şut Menzili: işe yaramaz
Dış Defans: berbat Top Tutma: korkunç
Top Sürme: berbat Pas Verme: zayıf
İçeriden Şut: iyi İç Defans: işe yaramaz
Ribaunt Alma: iyi Blok Yapma: değersiz
Kondisyon: güçlü Serbest Atış: zayıf

Tecrübe: vasat

Kerem SEÇER' Alıntı:
http://www.buzzerbeater.com/match/17734107/reportMatch.aspx

Onur Arena'da C.S.E.-Onur Basket maçı :)

Tebrikler kerem :) Finalde basarılar ;)

Maça çok kötü başladım. Sanırım buraya kadar..

Olacak şey değil ya 5 tane üçlük attı Onur'un takımı daha 9 dakikada.

Erkin Aksoy' Alıntı:
Maça çok kötü başladım. Sanırım buraya kadar..

erkin link verirmisin takip edeyim arada..

ilk periyodu 16-14 önde tamamladım cekişmeli gidiyor

Geri