• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

ilk çeyrek 27-26 geride kapadım guardım sakat olması beni fazlasıyla etkiliyor sgleri çok etkili 13 sayı attı 62 sayı atmışlığı var korkmuyor değilim fazla faul yapıyorum 7 faul yaptım ve sadece 8 oyuncum var işler pek iyi değil..

Onur Balcı karşısında 30-29 gerideyim. 6 tane üçlük yedim bu periyot. Çok kötü savunma yapıyorum bu maçta ya. Gerçi geçen hazırlık maçının ikincisi yarısında belli ettim. İlk yarı müthiş iken ikinci yarı çok sayı yemiştim.

Sana da başarılar bu arada Tolga :)

50-48 yenik tamamladık ilk yarıyı ikinci yarıda yenerim inşallah ahhh tahsin ahh keşke sakatlanmasaydın..

33-28 önde tamamladım..

İlk yarı: 51 - 51

Birimize yazık olacak.

İtiraf edeyim; çok fazla 3'lük atıyor takımım ve dağınık oynuyorlar. Kerem'in takımı da bir o kadar toplu.

Bakalım ne olacak. :)

51-51 ilk yarı sonucu. Takımı toparladıktan sonra yani 15 maçtır ilk kez 50'nin üstünde yedim ilk yarıda.

Onur üçlükler neydi bi ara ya ama 7'den sonra durdu yoksa 20 fark olurdu :)

Kerem SEÇER' Alıntı:
51-51 ilk yarı sonucu. Takımı toparladıktan sonra yani 15 maçtır ilk kez 50'nin üstünde yedim ilk yarıda.

Onur üçlükler neydi bi ara ya ama 7'den sonra durdu yoksa 20 fark olurdu :)

kerem abi sizin maçı izledim senin pg hiç asist yapmamış 7-1 mi ne öyle oynuyor ribaunt desen yok nasıl guard o yeni birini almalısın ama son saniyede üçlüğü o attı galiba.

3'lük atma sevdası var hepsinde. :) Çoğu zaman kızıyorum.

O peş peşe gelen 3'lüklerden sonra, verdiğin tepkiyi görmem gerekmiyor sanırım. :)

:)

Bu arada Veysel aslında ben hep (birkaç maç oldu geleli) o dediğin guardla başlarım ama bi süre sonra çıkar oyundan. Uğur oldu diye öyle devam ediyorum ama haklısın guard bulmam lazım hep de guard arıyorum transferde. Tabi bir de benim oyunu 4 numaradan kurduğum gerçeği var :)

Kerem SEÇER' Alıntı:
:)

Bu arada Veysel aslında ben aslında hep (birkaç maç oldu geleli) o dediğin guardla başlarım ama bi süre sonra çıkar oyundan. Uğur oldu diye öyle devam ediyorum ama haklısın guard bulmam lazım hep de guard arıyorum transferde. Tabi bir de benim oyunu 4 numaradan kurduğum gerçeği var :)

Ben sana pas verme,top sürme ve top tutması iyi olan bir guard satayım mı ?

Dış Defans: iyi Top Tutma: iyi
Top Sürme: iyi Pas Verme: iyi

Benim eleman da bu. "İyi" dediğin bu "İyi" ise bende de var da oynayamıyor :)

Şuan 3.Periyot Oynanıyor 81-79 gerideyim müthiş bir maç gerçekten.

Kerem SEÇER' Alıntı:
Dış Defans: iyi Top Tutma: iyi
Top Sürme: iyi Pas Verme: iyi

Benim eleman da bu. "İyi" dediğin bu "İyi" ise bende de var da oynayamıyor :)

aynı benim adam da bu gerek yok o zaman :)

7 sayı gerideyim son periyoda girerken. Maç daha bitmedi.

Konsantrasyon!

55-52 öndeyim sanki eurolig macı :) cok cekişmeli..

Maçın bitimine 4 dakika var
skor 127-127

yok böyle bir heyecan :)

Finaldeyim öncelikle takımımı tebrik ediyorum..

Bu arada Erkin sanada yazık olmus ya son periyotta gitmiş mac gecmiş olsun..

105-99 yenildim karşı rakibin kfsinin 44 sayı 11 ribaundu sayesinde yenildim bende şutör guardım hopfer 39 sayı attı off off acaba kontejyandan 3.lige çıkar mıyım?

Geri