• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

54-40 yeniliyorum şoktayım bu gençler bu kadar mı kötüydü neyse sağlık olsun bizde lige konsantre oluruz :)

Veysel Kaya' Alıntı:
54-40 yeniliyorum şoktayım bu gençler bu kadar mı kötüydü neyse sağlık olsun bizde lige konsantre oluruz :)
Benim durum da benzer ama nispeten daha iyi, 4 sayı gerideyim ilk yarı sonunda. Devre arasında çektim kulaklarını bakalım ikinci yarı düzelmezlerse maaş yok bu hafta onlara :)

İlk yarıda 33 üçüncü çeyrekte 35 sayı yedim. Maç gitti artık.

Son çeyreğe 75-69 önde giriyorum.

sadece guardımın yerine as oyuncum girdi bu yarıda ve fark 4e kadar indi ki son saniyede dualar eşliğinde orta sahadan attım :) fark 4 son periyotta tek dilerğim guardımın faul yapması sürekli, böyle bir şey var mı ya resmen faul yapınca seviniyorum :)

3.lig takımına 92-70 yenildim ve veda ettim.

Devre arasındaki konuşmam işe yaradı ve ikinci yarı şovumuzu yaptık :) 96-72 kazanmayı başardım ve ikinci yarı skoru 58-31 :)

107-101 kazandım.

A.Özsen: 32 sayı 15 asist 3 ribaunt
A.Madrid: 19 sayı 16 ribaunt 9 asist

Bu iki oyuncu en iyi performans sergileyenlerdi benim adıma.

yuh çüş oha deve demek istiyorum kendime :) son 2 dakikaya 11 sayı geride girdim ve maçı 105-104 kazandım adamlar 2 sayı öndeyken üçlük kullandım girmedi ama faul varmış ilk atış isabetli değerleri kaçtı yine eyvah demişken uzun forvetim o maçtaki 11. hücüm ribauntunu aldı ve centerim sayıya ulaştı 1sn kalmıştı o 1 snde YİNE adamlar pota altıma kadar geldiler ama allahtan bu sefer atamadılar son saniyeyi ne heyecandı ama :)

2. lig takımıyla oynuyorum ve 2. uzatmaya kaldık :) :) :)

Canberk senin Atletico Madrid iyiymiş :)

Canberk Işcan' Alıntı:
[quote="Kerem SEÇER":3g717oo2]
Soru: Kazanırsam 50.000 mi alacağım?

Evet abi 50.000 alıyorsun.Ben aldım[/quote:3g717oo2]

Sen aldın ama ben alamadım :)

2. uzatmanın sonunda guardım şutu sokamayınca 90-89 yenildim. Elendik kupadan. Olsun, 2.lig takımını buraya kadar zorlayabilmek de iyiydi bence.

kısa forvetim 32 sayı 6 ribauntla oynadı
pivotum 17 sayı 15 ribaunt
uzun forvetim 10 sayı 23 ribaunt
şutör guardım 18 sayı 9 ribaunt

ve ve oyuun kurucum 12-0la oynadı 4. periyota kadar ama 4. periyotta 10 sayı atarak maçı bana getirdi en kritik üçlüğü soktu 5 asist ve 4 blok son periyot harikaydı ama maç boyunca çıldırdırttı beni

toplamda 65 ribauntumun 25i hücüm ribauntubuda güzel bir istatislik :)

İndirdik cebe 50000i para biriktirmeye devam :)

122-74 yendim.
Herkes mükemmel ötesi oynadı takımımda.

Yine beşinci ligden bir bot gelmiş bana kupada. Bu sefer daha temkinli olacağım ama, hafife almaya gelmiyor bunları :)

113 - 81 yendim. İlk 3 çeyreğin seyrine göre fark 50'yi geçecekti. Yedeklere, deneme amaçlı, gençleri alınca son çeyrekte şov yaptırdılar rakibe. Kovdum ikisini, bir işe yaramadılar. :)

Şimdiki rakip de 4. ligden ve iddialı bir rakip. Ülke derecesi iyi ve geçen sezon final oynamış. Yenilgiyi şimdiden göze aldım yani. :)

Ligdeki ikinci maçta da güzel bir fark yemiştim. İlk haftaki fark, aynı sayıda kapandı; attığımla yediğim aynı şu an. 3. ligden düşmüş ve ligden çıkmaya en büyük aday. Pes etmiş gibi duruyorum; ama doğruya doğru. :)

Cumartesi günkü rakibim de, iddialı takımlardan. İlk 3 hafta, zor bir fikstürüm var.

Bir de transfer yaptım. Umarım fazladan katkısı olur.

Geri