• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Şike Operasyonu!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Murat Temur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 4:30
Aziz Yıldırım'ın şekeri 220'ye çıkmış.Vay be az kalsın ölüyormuş.Şeker hastaları için genelde umursanmayan bu şekerle,felç riski bile taşıyormuş.Zavallının bacakları kasılmış,yürüyememiş.Herhalde kimse bu numaraları yemiyordur,ama bulunduğu konumdan kendisine böyle imtiyazlar tanınıyor.Ama az kaldı yakında çevresinde kimseyi göremeyecek.O zaman cezaevinde kendi çalar,kendi oynar.

Bu adam hapis yatmaz ya hapis cezasını hastanede çeker hakim acır tutuksuz yargılanma kararı çıkarır . Benim anlamadığım neden hala daha federasyon cezayı hemen açıklamayacağız karar için daha beklenmeli diyor .

Beter olsunlar ...Aziz'e aciyorum ya.Vah vah zavallim benim..Galatasaray ile dalga gecerken iyiydi daha da beter ol...

en kotu ıhtımal cl ye gıdemezler

Ah Adnan Polat ah...Hakkim helal olmasin sana..Aziz'in kankasi az kalsin bizide gumburtuye goturecekti..Ucuz atlattik resmen..Adnan Polat olmasaydi sikenin krali karsiyaka yerine biz Sampionlar ligine giderdik.Bu taraftar seninle utanc duydu Polat!

Bu adam hapis yatmaz ya hapis cezasını hastanede çeker hakim acır tutuksuz yargılanma kararı çıkarır . Benim anlamadığım neden hala daha federasyon cezayı hemen açıklamayacağız karar için daha beklenmeli diyor .

Onur bazen fazla çocukça yorumlar yapmıyormusun kardeşim? Mahkemeden bir ön karar, rapor, nihayi karar çıkmadan federasyon nasıl aklına göre ceza versin.Kendi kendine mahkeme kurup takımımı yargılayacak? Velevki adamlar suçsuz çıksa ozaman alacakları kararın sonuçlarına onlar katlanacak, sorumlu onlar tutulacak, 20 milyon taraftarın önüne atılacaklar bu durumda sence neden bekliyorlar?

Ayrıca adalette acımak diye bir şey yoktur .Ergenekon'dan içeri giren askerlerde, şimdi milletvekili çıkan bazı şahsiyetlerde mütamadiyen hastaneye kaldırılıyorlardı hapisten çok hastanede kaldılar kim acıdı onlara? Bak hala içerdeler. Muz Cumhuriyeti değil burası arkadaşlar.

Mahkemenin sürmesi tam anlamıyla sonuçlanması 2 3 yılda anca tamamlanacak bu süreyi mi bekleyecekler . Eğer Aziz Yıldırım ve ekibi tutuklu yargılanmak üzere mahkemeye verildiyse , elde milyonlarca delil varsa ve 5ağustosta lig açılıp 15 temmuza kadar karar verilmesi gerekiyorsa hala neyi beklemekte federasyon ya da sorumu şöyle sorayım neden bu karar için kulüpler birliği ile görüşülecek(miş ) eğer adamlar '' Yazık sadece şampiyonluğu elinden alalım küme düşürülmesin derse (ki kendi gelirleri için böyle diyecekler ) ''düşürmeyecek mi hak hukuk varsa işlemeli ben o sözlerimle bunu demek istedim çocukça bir yorumla alakası yoktur bunun Federasyon çoğu konuda bağımsız karar verebilen bir kuruluştur deliller varsa ( ki var ) cezasını mahkeme kararı beklemeden verebilir .

Eğerki Aziz Yıldırım şu durumdan sonra suçsuz duruma düşerse , bu ülkede adalet yoktur bence . Bu durumdan sonra suçsuz çıkma olasılığı yoktur ve kanun ne diyorsa o olmalıdır mahkeme sonucuna bakılmaksızın onun sonucunu beklersek 3 yıl sonra küme düşer Fb .

nihat özdemir denilen şahıstan acıklama:darağacında bile olsalar son sözleri fenerbahceymiş:)

Ayrıca mahkeme kararı beklenmeliymiş o yemekler maç öncesi her takımda yenilen yemeklermiş amaçları federasyonun karar vermesini engellemek ki bence başarırlar .

Mahkemenin sürmesi tam anlamıyla sonuçlanması 2 3 yılda anca tamamlanacak bu süreyi mi bekleyecekler . Eğer Aziz Yıldırım ve ekibi tutuklu yargılanmak üzere mahkemeye verildiyse , elde milyonlarca delil varsa ve 5ağustosta lig açılıp 15 temmuza kadar karar verilmesi gerekiyorsa hala neyi beklemekte federasyon ya da sorumu şöyle sorayım neden bu karar için kulüpler birliği ile görüşülecek(miş ) eğer adamlar '' Yazık sadece şampiyonluğu elinden alalım küme düşürülmesin derse (ki kendi gelirleri için böyle diyecekler ) ''düşürmeyecek mi hak hukuk varsa işlemeli ben o sözlerimle bunu demek istedim çocukça bir yorumla alakası yoktur bunun Federasyon çoğu konuda bağımsız karar verebilen bir kuruluştur deliller varsa ( ki var ) cezasını mahkeme kararı beklemeden verebilir .
Eğerki Aziz Yıldırım şu durumdan sonra suçsuz duruma düşerse , bu ülkede adalet yoktur bence . Bu durumdan sonra suçsuz çıkma olasılığı yoktur ve kanun ne diyorsa o olmalıdır mahkeme sonucuna bakılmaksızın onun sonucunu beklersek 3 yıl sonra küme düşer Fb .

Onur'cum anlıyorum paçayı sıyırırlar diye telaş içindesin ama bir rahat ol. Öncelikle dava görülmeye başlanmadı şu aşamada eldeki deliller emniyet ve savcılık delilleri durumunda. Federasyonun düşürülme ile ilgili kararı verebilmesi için mahkemenin savcılık ve emniyet delillerini kabul etmesi lazım. İşte o zaman federasyon bu delilleri gerçek olarak değerlendirip cezayı görüşebilir. Burayı net olarak açıklamışımdır umarım.

Ayrıca mahkemede şike yapıldığı kararı erken çıkar uzun sürecek olarak kişiler hakkındaki ceza kararı ve örgüt soruşturması olacaktır.Yoksa mahkemenin tamamen sonuçlanmasını beklemek mümkün değil zaten. Hatta dediğim gibi mahkemenin karar vermesinede gerek yok delilleri kabul etse dahi federasyon bundan sonra bu delillerin gerçek olduğu garantisi ile sorumluluğu mahkeme ile paylaşarak kararını verebilir.

Şimdi anladım sanırım Doğan ama anlamadığım şeyler de var yani 15 Temmuza ya da ağustosa kadar ceza açıklanmaz mı ?

Şimdi anladım sanırım Doğan ama anlamadığım şeyler de var yani 15 Temmuza ya da ağustosa kadar ceza açıklanmaz mı ?

Ağustosu bulmaz o bahsi geçen 15'i Temmuz ayı içindir ancak işte Aziz Yıldırım'ın mahkeme önüne çıkamaması bu süreci etkiliyor.Çünkü birde hakim karşısında ifade vermesi gerekiyor ve ondan sonra tutuklanması ile ilgili bir karar verilebilir.

Eğer Aziz Yıldırım eldeki deliller çerçevesinde tutuklanırsa ozaman TFF, savcılık,emniyet, zor bir ihtimalde olsa hakim bir araya gelip belli görüşmeler yapabilir onun sonucundada ceza verilir.

Adliyeye sevk edilmiş Aziz Yıldırım bakalım hastalığına bakıp tutuksuz yargılanma kararı çıkacak mı ?

Ayrıca mahkemede şike yapıldığı kararı erken çıkar uzun sürecek olarak kişiler hakkındaki ceza kararı ve örgüt soruşturması olacaktır.

Doğan, yanlış bilmiyorsam; dosya bir bütün olarak ele alınıp karar verilir. Şike yönünden karar verip diğer suçlamalara ilişkin daha sonra hüküm verilebilir gibi bir uygulama yok bildiğim kadarıyla. Yanlışım varsa hukukçu arkadaşlar konuya açıklık getirir.

Federasyon kararı ne kadar geç açıklarsa üzerindeki baskı o kadar artacaktır. Bu da Fenerbahçe´nin lehine olacak bir durumdur. Yoksa hukuken yapılacak şey belli ama Anayasa´ya göre Türkiye bir hukuk devletidir diyerek kendimizi kandırmaya gerek yok.

Operasyonun en azından futbol kısmındaki neticesini yakın zamanda görürüz görmeye ama benim şuan en net gördüğüm şey; bu yaşananlardan sonra Fenerbahçe taraftarının akıl sağlığından iyice olduğu. Televizyondan internet ortamına, üst düzey yöneticisinden sıradan taraftarına kadar hepsi saçmalamak ile meşgul, şuurlarını kaybetmiş gibiler. Bugün de voleybol milli takımımızın maçında durmadan Fenerbahçe diye bağırıyorlardı.

Neyse neticede ne yaparsa yapsınlar aşağıdan yukarıdan Bank Asya yolu gözüküyor. Bizde bugünlerde daha bir can kulağı ile Bank Asya şarkısını dinliyoruz.

http://www.youtube.com/watch?v=ahH_OUMnNHk

Özellikle zıplama kısmı güzel olmuş. :)

Zaten akıl sağlıkları yerinde değildi :D Bank Asya'ya düşme kararı açıklandığında kendini yakmaya kalkan fenerliler çıkar tabi,suyla şov yaparak :D

Yine hastalanmış Aziz.NTVSPOR'da canlı yayın var şimdi,fenerliler protesto yapıyor şuan

Adliyeden yeniden hastaneye mi gitmiş adam karar açıklatmıyor ya amacı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılır .

Sağlık sorunları sebebiyle tutuksuz yargılanma diye bi' durum olmaz, olmamalı.

Adam ambulansta kebap yahu, gazete okuyor falan..

Geri