• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Euroleague Fantasy Challenge 2013 - 2014

Arroyo ve Gordon büyük hayal kırıklığı oldu. Hazır kredileri iyiyken ikisinden birini elden çıkarmak lazım.

Blake Schilb' i senelerdir takip eden biri olarak; adamın batırma riski olduğunu düşünerek kadrodan çıkarmıştım. Schilb ve Weems potansiyel patlama oyuncularıdır. Adamlar bir hafta 30 rank yapıp sonra eksi rank yapabilir. Tecrübe oluyor size de gençler :)

Tam da yazdığım gibi bu hafta hem Schilb hem de Weems EKSİ rank yaptılar :)

Haftanın ilk gününü 4 oyuncudan kazandığım 93 puanla kapatınca, 200+ mı geliyor heyecanına kapılmıştım ama bu akşamki maçlarda tam anlamıyla hüsran yaşadığımı belirtmeliyim. Gerçekten de çok beğendiğim bir oyuncu olan Partizan' lı Westermann artık beni kadrodan çıkar diye bağırıyor. Pozisyonunda çok sakat var diyerek aldığım Laboral' lı Casseur' da kötü performansıyla beni şaşırtan bir diğer oyuncu oldu.

Rekor puan alınabilecek bir haftada yine arkalarda kaldık yazık oldu .....

Bu oyuna başladığımdan beri en rezalet hafta bu oldu geçen hafta 165 rkg yapınca ümitlenmiştim. Schillb-Palacios-Hamilton-Westermann facialarını aynı hafta yaşadım.geçen hafta 30 rkg değer kazanmıştı oyuncular bu hafta o puanları kaybedip birde zarara gireceğim.

En kötüsü de puanları düşen bazı oyuncuları alma niyetim vardı ama hayal oldu.

Westermann sadece beni değil bütün gsbasket'i sattı anlaşılan. Blake Ahearn oynamamış bugün . Öyle bir kadro düşünün ki en memnun olduğum Ohayon !

Peh 163 puan almışım; sadece tek bir lafım olacak:

Westermann tercihini hiç tartışmıyorum, gerçekten de beğendiğim bir oyuncuydu ama SG-SF tercihlerini belirlerken sakatlıklarla boğuşan Laboral' dan Nocioni ve Casseur arasında kalmıştım. Riskli ve çok top kullanan Nocioni yerine, unspent credit kalmasına bakmaksızın 12-13 rank getirisine inandığım Casseur' da karar kılmak 38 puana mal oldu. Alın size 200+ .....

Arda Abi arkalarda kaldık demiş ama haftanın 2. olmus ligimzde :) Ahearn-Shilb-Gentile-Furkan toplamda 2 puan getirince ilk gün tam anlamıyla battım. AMa son 3 oyuncumun 72 puan getirmesıyle 110 puana şükrettim. Asıl takımıyla yola devam etcem diğer oluşturduğum 2 takım tırt çıktı :)

fazla artıramadım. ilk önce 70 kredi bırakıp takım kurmuştum, sonra değiştirdim stratejiyi ve puanları harcadım. en iyi puan getiren takımımda 0.15 kredi vardı mesela. 2. takımda 17, ana takımım diye düşündüğüm ama en az puan alan takımda ise 8.
bu haftada takım sıralamaları aynı olunca ana takımım khan1905 Galatasaray olmuş oldu ve kalan kredi 0.15 .
şaka maka senin nocioni tercihin iyi olmuş. ilk haftalardan farkın açılmaması lazım. ben daha takımlarda dengeyi kuramadım :)

schilb bende de vardı. -2 beklemiyordum açıkcası. gerçi Siena lı Nelson sakatlanınca o değişikliği mecburen yapmak zorunda kaldıktan sonra çok fazla oynama şansın olmuyor kadroda.
furkan ında sakatlığı olumsuz etkiledi beni.

oyuncular daha oturmuş oldu şimdi. bu hafta hazır tatilde varken biraz çalışayım kadrolara :)

Arda Abi arkalarda kaldık demiş ama haftanın 2. olmus ligimzde :) Ahearn-Shilb-Gentile-Furkan toplamda 2 puan getirince ilk gün tam anlamıyla battım. AMa son 3 oyuncumun 72 puan getirmesıyle 110 puana şükrettim. Asıl takımıyla yola devam etcem diğer oluşturduğum 2 takım tırt çıktı :)

Ligde haftanın 2. si olmak çok önemli değil; kritik tercihler nedeniyle 35-35 puan az aldığım bir hafta benim adıma verimli geçmemiştir ...

Westermann'ı ben kadrodan çıkardım. Çıkaracak olanlar bi daha düşünsün derim ; malum banko coşar bu hafta ben çıkardığım için.

Westermann'ı ben kadrodan çıkardım. Çıkaracak olanlar bi daha düşünsün derim ; malum banko coşar bu hafta ben çıkardığım için.

Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Çocuk gerçekten de normalde çok beğendiğim bir basketbolcu ama ilk iki hafta yerlerde süründü. Şimdi kadrodan çıkarsak oynayacağı tutar diye düşünceliyim.

Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Çocuk gerçekten de normalde çok beğendiğim bir basketbolcu ama ilk iki hafta yerlerde süründü. Şimdi kadrodan çıkarsak oynayacağı tutar diye düşünceliyim.

Abi deme öyle bak aklım bulanıyor iyice :)

Abi deme öyle bak aklım bulanıyor iyice :)

Şimdi baktım Westermann bu haftasonu Adriyatik Liginde sadece 2 dakika oynayıp -1 rank yapmış. Bilemiyorum belki de sakatlık problemi olmuştur.

Ayrıca sakatlıklarla boğuşan ve apar topar 2 numaraya veteran Rimantas Kaukenas' ı alan Laboral' dan bu kadro yapısıyla geçen haftanın MVP si Andres Nocioni mutlaka takıma alınmalı. Kendisinin 68,4 kredisi elbette ki az değil ama bir şekilde kadro kredileri ayarlanıp geçen hafta Euroleague' de 35 rkg , haftasonu ise ACB de 26 rkg yapan Nocioni düşünülmeli diyorum.

S.A arkadaşlar benim için de büyük sürpriz oldu bu haftaki 1.liğim :) koszcarek+ gagic felaket olmasa daha iyi puan alırdım. Westermann 2 haftadır diğer takımımda vardı ama pes ettirdi artık ben de almıyorum bu hafta takımıma bakalım nazire yapacak mı 8-/

Kleiza'yı Barcelona karşısında oynadığı için bu hafta çıkararak bu oyundan ne kadar anladığımı gösterdim galiba ? :)

mustigs olarak lige teşrif etmiş bulunmaktayım :)

kadrolarımı kurdum.
bundan sonra ki haftadan itibaren tek takıma düşüyor olacağız.
oyun kurucu problemi yaşıyorum yine her zaman ki gibi. çok güvenemediği 2 adam var yine orada.
pota altında ise Furkan sakattı onu çıkarttım ve sakatlıklardan dolayı bizim takımın pota altını vahim durumuna göre kadroyu şekillendirdim biraz.

Takımım belli oldu DOP4 ile yola devam ediyorum. PG'lerden neredeyse hiç verim alamadım. Westermann bende de vardı. Sakatlanmış sanırım. Dolayısıyla mecburi değişiklik yapıyorum. Adaylar Kalnietis ve Jayson Granger... Andreas Nocioni'yi almak isterdim ama, 2-3 numaralarım dolu. Değiştirmek istediğim diğer oyuncu Abrines, o da çok çok düşük kredeli olduğu için, Nocioni'yi karşılamıyor... Pivot bölgesinde de bir değişiklik yaptım, F. Vazquez değerlenince sattım...

Haftanın dikkat çeken kelepir oyuncuları:
M. Kalnietis (LOK)
J. Granger (UM)
Bogdan Bogdonovic (PAR)
D. Summers (BUD)

Haftanın patlama yapabilecek kelepir oyuncuları:
Charles Jenkins (CZ)
Mario Hezonja (BAR)
Je'Kel Foster (NAN)

Haftanın MVP adayları:
A. Nocioni (VIT)
B. Schilb (CZ)
P. Jankunas (ZAL)
R. Hendrix (LOK)
D. Lavrinovic (BUD)
N. Krstic (CSKA)

Takımım belli oldu DOP4 ile yola devam ediyorum. PG'lerden neredeyse hiç verim alamadım. Westermann bende de vardı. Sakatlanmış sanırım. Dolayısıyla mecburi değişiklik yapıyorum. Adaylar Kalnietis ve Jayson Granger... Andreas Nocioni'yi almak isterdim ama, 2-3 numaralarım dolu. Değiştirmek istediğim diğer oyuncu Abrines, o da çok çok düşük kredeli olduğu için, Nocioni'yi karşılamıyor... Pivot bölgesinde de bir değişiklik yaptım, F. Vazquez değerlenince sattım...

Haftanın dikkat çeken kelepir oyuncuları:
M. Kalnietis (LOK)
J. Granger (UM)
Bogdan Bogdonovic (PAR)
D. Summers (BUD)

Haftanın patlama yapabilecek kelepir oyuncuları:
Charles Jenkins (CZ)
Mario Hezonja (BAR)
Je'Kel Foster (NAN)

Haftanın MVP adayları:
A. Nocioni (VIT)
B. Schilb (CZ)
P. Jankunas (ZAL)
R. Hendrix (LOK)
D. Lavrinovic (BUD)
N. Krstic (CSKA)

Fran Vazguez değerlenince elden çıkardım demişsin ama bu hafta pota altında sakatlıklarla boğuşan Galatasaray ile kendi evlerinde oynuyorlar. Kısacası bu haftaki maçtan sonra değeri daha da artabilirdi ;)

Kelepir oyunculara gelirsek; Kalnietis benim de çok beğendiğim iyi bir oyuncudur ama nedense geçen sezondan beridir çift PG ile oynayan Kuban' da rotasyonda pek süre bulamıyor ve Marcus Williams ile Sergei Bykov' un arkasında kalıyor. Genelde Bykov ile süreleri paylaşıyor ve bulduğu süreleri de iyi değerlendirdiği söylenemez. Ayrıca ilk iki haftaki RKG leri nedeniyle, kredisinin düşmemesi için bu hafta muazzam oynaması gerekiyor; aksi taktirde kredisi düşmeye devam edecek. Kredisi oturmadan Kalnietis hamlesi bence şu aşamada çok sağlıklı olmayacaktır.

Granger ve Summers doğru seçimler değil ama Partizan' lı Bogdan Bogdanovic geçen haftaki iyi performansıyla kredisini de yükselteceği için mantıklı bir seçim olabilir.

Vazquez'in yerine ondan daha fazla değerlenecek ve bu hafta itibariyle daha fazla RKG getirebilecek bir oyuncu aldım, üstelik şuan daha ucuz ;)

Granger şuan çok ucuz. Haftasonu Valencia'ya karşı da iyi oynadı. Benim ilk tercihim değil ama, iş yapar diye tahmin ediyorum :) En azından ortalama fiyatı bundan aşağıyı gömez sanırım.

Summers'i ucuz olduğu için yazdım. Çok üzerinde durduğum bir oyuncu değil ama, kredi sıkıntısı olanlar için bu haftalık iş yapabileceğini düşünüyorum...

Geri