Arroyo ve Gordon büyük hayal kırıklığı oldu. Hazır kredileri iyiyken ikisinden birini elden çıkarmak lazım.
Blake Schilb' i senelerdir takip eden biri olarak; adamın batırma riski olduğunu düşünerek kadrodan çıkarmıştım. Schilb ve Weems potansiyel patlama oyuncularıdır. Adamlar bir hafta 30 rank yapıp sonra eksi rank yapabilir. Tecrübe oluyor size de gençler![]()
Arda Abi arkalarda kaldık demiş ama haftanın 2. olmus ligimzdeAhearn-Shilb-Gentile-Furkan toplamda 2 puan getirince ilk gün tam anlamıyla battım. AMa son 3 oyuncumun 72 puan getirmesıyle 110 puana şükrettim. Asıl takımıyla yola devam etcem diğer oluşturduğum 2 takım tırt çıktı
![]()
Westermann'ı ben kadrodan çıkardım. Çıkaracak olanlar bi daha düşünsün derim ; malum banko coşar bu hafta ben çıkardığım için.
Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Çocuk gerçekten de normalde çok beğendiğim bir basketbolcu ama ilk iki hafta yerlerde süründü. Şimdi kadrodan çıkarsak oynayacağı tutar diye düşünceliyim.
Abi deme öyle bak aklım bulanıyor iyice![]()
Takımım belli oldu DOP4 ile yola devam ediyorum. PG'lerden neredeyse hiç verim alamadım. Westermann bende de vardı. Sakatlanmış sanırım. Dolayısıyla mecburi değişiklik yapıyorum. Adaylar Kalnietis ve Jayson Granger... Andreas Nocioni'yi almak isterdim ama, 2-3 numaralarım dolu. Değiştirmek istediğim diğer oyuncu Abrines, o da çok çok düşük kredeli olduğu için, Nocioni'yi karşılamıyor... Pivot bölgesinde de bir değişiklik yaptım, F. Vazquez değerlenince sattım...
Haftanın dikkat çeken kelepir oyuncuları:
M. Kalnietis (LOK)
J. Granger (UM)
Bogdan Bogdonovic (PAR)
D. Summers (BUD)
Haftanın patlama yapabilecek kelepir oyuncuları:
Charles Jenkins (CZ)
Mario Hezonja (BAR)
Je'Kel Foster (NAN)
Haftanın MVP adayları:
A. Nocioni (VIT)
B. Schilb (CZ)