Roberto Mancini

Tazminat almadan gitmesi, kendisi hakkında saçma sapan konuşanları utandırır diyeceğim ama kendileri şu anda hocalarının milli takımdan aldığı 35 Milyon Euro'nun Türk parası karşılığını hesaplıyorlardır.

Adam gibi geldi adam gibi gitti.
 
Tazminatsız ayrılması başarı bence yönetim açısından. Ben gitmesini istemiyordum. Hayırlısı olsun. Luce sesleri var onun dışında kim gelirse taraftar memnun olmaz. Ne Mustafa Denizli Ne Geret
 
Belki başarılı olabilir derken Semih'i sağ bek, Balta'yı ısrarla stoper, Sabri'yi sağ hücum kullanma gibi gereksiz denemeleri kendinden soğuttu. Heynckes, Luce tarzı biri gelir umarım.
 
İki güne Milan ya da İnter'le anlaşır. Tazminatsız bıraktığına göre vardır bir hesabı.

Sonuçta kalmaya çalışıp kendini kovdurmaya çalışabilir işi yokuşa sürebilirdi. O açıdan temiz bir ayrılık oldu diyelim. Anlaşacağı takım elbet olacak özellikle Lazio ismi geçiyor hayırlısı olsun.

M.city 20 milyon euro tazminatla ayrıldığını unutmayalım.

Yeni hoca hakkında konuşmaya başlamak en iyisi. Bence Lucescu'dan ötesi yalan bu saatten sonra.
 
Aslında sorun Mancini'nin bana verilen sözler tutulmadı demeye getirmesi ve bütçede yapılacak düşüş nedeniyle ayrılması.

Lucescu'yu nasıl getirecekler 2000-2003 arasındaki Lucescu yok karşılarında yüksek bütçeli kadro ister.Hem Donetsk'e para ödemek lazım.

Gerets en son Katar'dan kovulmuştu.Nasıl olur bilemiyorum ama finansal sorunlar boy gösterecekken Lucescu'dan eskisi gibi risk almasını beklemek zor kariyeri eskiye oranla tam zıt durumda
 
Hocalığını hiç sevmemekle birlikte tazminat için kulübün kapısında yatmayarak kaliteli ve karakterli bir insan olduğunu kanıtlamıştır.Hiç Lazio demeyin bizden alacağı parayı vergiler düştüğünde oradan alamaz
 
Adam gibi geldi Adam gibi gitti.

Geçen sezon kimi nerde oynatmıs,ne taktikle oynatmıs vs vs vs bunların hepsini geçelim,Kendine olan saygısından daha fazla kalmadı.

Biz beğenelim beğenmeyelim Mancini kafasındaki takım ile Avrupada başarlı olucağına inanıyordu,yönetim ise gitmesi için para yok eldeki kadro bu diyince gitti.Birileri gibi eli aslında cebinde olup para için gitmedi.Paramda param diyip Citydeki gibi tazminat istemedi.Mancini belliki burda bişiler başarmayı planladığı için gelmis ama olmadı.

Verdiğin bütün emekler için Tesekkürler DÜRÜST ADAM yolun acık olsun.
 
Gidişine bişey diyemeyiz zaten lakin kimi nerde oynattığını, taktiğini, stratejisini konuşmayacaksak neyini konuşucaz bir teknik adamın ?

Tabiki kimi nerde nasıl oynattığını konusucaz.Transferi scout değil kendi yaparsa,Scout`tun ,Tulun Paşanın aldıgı oyuncular ortada.

Dany yetersiz diyor sen kalkıyorsun Dany `den beterini son dk hocaya aldırıyorsun,Adam kadrom yetersiz diyor aldığınız oyuncular cacık .adam bende eldeki iyileri monte etmeye çalısıyorum diyor.

Bence başarılıdr duruşu ile takımı ligde aldıgında 9 idi ligde sezonu 2 bitirdi.Realden 6 yiyen takımı ikinci tura yükseltti.Türkiye kupasını aldı.
 
Taktik-Strateji iyi de adam zaten gitmiş gerek kalmıyor artık.

Gitmesine sevindim ama iyi izlenim bıraktığına bende katılıyorum.

Sezon başında Monaco'nun astronomik teklifini reddetmişti.Sonra sezon başlayınca bize geldi birşeyler yapmak istiyordu kendisi de söyledi zaten verilen vaadler tutulmadı diye (sanırım Telles dışında bir transferi de yok.Yerlilere zaten girmiyorum Hajrovic'i istememişti hatta yabancılardan lisans bile en son ona çıkmıştı.Burdisso yerine istedikleri malumdu zaten.)

Kendini kovdurtmaya çalışmaması bizim için büyük şans yoksa çok yüklü bir kontratı vardı.Ne diyelim yolu açık olsun yolu bir daha da buralardan geçmez zaten.
 
Ben yönetimin aklında Gerets isminin olduğunu sanmıyorum. Adam 5 senedir Avrupa futbolundan uzakta, Arap ülkelerinde çalışıyor. Mustafa Denizli ismi de Lucescu'dan sonra, B planı olarak düşünlüyordur diye tahmin ediyorum. Yönetim Luce ile anlaşmış olmasaydı Mancini'yi gözden çıkartmazdı.

Sinan Engin'in yorumlarını pek önemsemem ama burda yaşanmış bir anıyı aktarıyor. :)


[video=youtube_share;CFk-vAhBBng]http://youtu.be/CFk-vAhBBng[/video]
 

Üst