2022-2023 Galatasaray Futbol Takımı

Geçen hafta ''bu takım 2 aydır hiç mi bir şey çalışmamış'' dediğimizde ''havalar sıcak'' diye anormal komik cevaplar gelmişti. Yani başka takımlar zaten Kuzey kutbunda maç yapıyor ama bizde hava 50 derece. Al sana İstanbul; Antalya'dan daha sıcak da diyemezsin. 2 pas yapmak için güneş ışınlarından izin alacaksan zaten hiç konuşmayalım burada.
Yani son yıllarda şurada yapılan duygusal yorumların kısa zamanda nasıl ''tükürdüğünü yalamak'' olarak geri döndüğünü herkes görse de aynı duygusal yorumlar hiç hız kesmeden yapılmaya devam ediliyor. Aylardır ''Okan hoca gelsin ligi tanıyor bu adam süper, ne yabancısı saçmalamayın, kulübün evladı müthiş deha, Terim'in varisi'' yorumları 1 haftada ''yallah çapsız Okan hoca''ya döndü. O kadar hızlı dönüyor ki insanlar hızlarına yetişilmiyor. Akılla mantıkla yorum yapıp incelemek varken inanılmaz saçma ve gereksiz bir duygu yoğunluğu var. Boş yani bana bomboş geliyor şu yorumlar.
Biri de çıkar 6-7 atıcaz der sonra Okan hoca zaten çöp ben demiştim der. Troll dolmuş ortalık.
 
Bunun neresinde ego gördünüz ? Kimse yazmasın değil mevzu. Herkes her şeyi yazmalı zaten bunu her seferinde söylüyoruz ama bazı yorumlar gerçeklikle alakası olmayan ve inanılmaz troll gibi yorumlar. Ki birçok insan da o yorumları biliyor, görüyor zaten. Aylardır hiçbir done olmamasına rağmen göklere çıkarılan bir hoca iki günde çapsız oluyorsa bırak da yazalım biz de yorumumuzu. Ki bu 1 değil 2 değil ; sürekli aynı mevzu dönüyor burada son 2-3 senedir.
 
Geçen hafta tartıştığın kişiye yorumunun arasına sıkıştırarak hakaretvari konuşuyorsun.Ve ismini bile yazamıyorsun.Adamın dünkü maçla ilgili yorumu bile yok.

Bende Okan Burugu istemiyordum fakat insanlar isteyebilirler,doğru tercih olduğunu düşünebilirler.Hatta üst üste kötü sonuçlar alınırsa Okan Buruk gitsin Fatih Terim gelsin diyecek ve sinir bozacak taraftarlarda var.

Fakat kalkıpta döneklik falan şeklinde kimse kimseye hakaretvari konuşamaz.Bu egonunda üzerinde,terbiyesizliğe varan bir durumdur.
 
Yani ben geçen hafta hiç mi hazırlanmadık diyince ''hava sıcak'' yorumları makul oluyor ; geçen hafta savundukları adam bu hafta çöp ilan edilince yine ben egoist oluyorum. Biri çıkıp 6-7 atacağız dedikten sonra ''zaten Okan hocanın çapı yetmez'' deyince yine ben egoist oluyorum ama bu yorumlar çok makul oluyor. Akşam akşam iyi güldüm.
 
Sanane birader milletin yorumundan,sanane insanların düşüncesinden.Sanane milletin yanılmasından.

Rahatsız oluyorsan ciddiye almazsın.Bu sana kimseye hakaret etme hakkı vermez.Birazcık cesur olsan hakaret edeceğin kişiye açık açık edersin.Öyle ağzında laf geveleye geveleye insanlara hakaret edemezsin.
 
Sen desende penaltı demesende😉
Bu pozisyona penaltı değil diyen varsa ben Galatasaraylıyım demesin. Kötü oynuyoruz kabul ama bu hakemin bizi doğramasına müsade etmez...


Daha 1.dakikada kırmızı kart görüp 10 kişi kalacak takımın yöneticisi hakemi suçlu ilan etmek için susmayacağız diyor. Bizim yöneticiler de dün verilmeyen 2 penaltı için bir açıklama bile yapmadılar. Okan hoca yapınca da bizim çok bilmiş taraftarlar önce oyuna bak diyorlar. Oyunu eleştirelim ama hakemlerin hatalarını da yok saymayalım. Yönetime büyük eksi yazdı bu durum...
 
Su bahanelere karnim tok yeni takim kurulmustu oturùcakmis bla bla bla

Kimse Avrupada neden Final oynamiyoruz demiyor,Kimse Avrupada Grup maclarinda neden yenildik demiyor

Ülkendeki Derbilerde kaybedebilirsin havasi baskadir onuda demiyoruz

50bin kisi önünde Giresunsporu yenmek icin zaman isteniyorsa kapatalim kepenkleri abi Bahaneye luzum yok

Okan Buruk güzellemeleri yapanlar oldu oluyor benim karnim tok

Basaksehrin nasil destekle sampiyon oldugunu Sagır Sultan biliyor duydu.

Ertesi sene destek cekilince sonuclar Malum durumdaydi.

Okan Hoca beni insallah macup eder ben özur dilerim Dee Bostaki gibi yine diyorum En gec Ekim Ortasi imparator göreve gelir .

Tûrk Hoca olucaksa Sergen Yalcin olmasi lazimdi
Fatih Terim listede yoksa

Okan Hoca Kalicaksa Aciliyetli Ciddi kariyeri olan Yabanci Yardimci Antrenor gelmesi lazim

Torent keske Yardimci olarak kalsaydi
 
Son düzenleme:
Valla bir şey yazmak istemiyordum ama geçen hafta oynanan oyunla bu haftaki oyunu aynı görüyorsanız cidden gidin tedavi olun ya da doktora görünün. Ben uğraşmayacağım.
 
Erdem başkanın büyük emekleriyle kurulan rüya takımın başına acilen geçmesi gereken komutan kesinlikle Imparator Fatih Terim'dir. Imparator asla ve asla Okan’dan kötü hoca değildir, Geçen seneki çöp kadroya bile eli yüzü düzgün top oynatıyordu ancak o kadroyu da kendisi kurdu ki niye kurduğunu anlayamadık, Hagi’nin çürük mallarını koskoca GS’ye çakmasalardı, Terim hala bu takımın başında olurdu…
 
Selamünaleyküm değerli renktaşlar. Ben sabırlı olmamız gerektiğini düşünüyorum. Galatasaray dahada iyi olacak. Bu tip puan kayıplarının erkenden olması her zaman daha hayırlıdır. İyi bir kadroya daha iyi takviyeler gelecek, daha iyi olacaz. En önemli husus birliktelik ve sabır. Karşımızda acayip bir kitle var çünkü. Hakemlere de gerekli şeyleri yönetimimiz söyler. Jk camiası ben kendimi bildim bileli hakem diye ağlar. Biz takımımuza sahip çıkalım, gerisi kolay.
 
Yeni baştan kurulan bir takım ve sezonun ilk iki maçında hakemler doğramaya devam ediyor.
2 penaltın verilmemiş, ikinci yarı bizim de kötü oyunumuz var lakin bu hakemlerin seni doğramasını gerektirmiyor.
Giresun gibi kalesinin önünde oynayan takımı sadece golle açabilirsin fırsatları kaçırmışsın ve üstüne hakem Emre ve Lucas'a yapılan penaltıları vermemiş.
 
Kötü oyun üstüne bir de büyük hata ile kaybettik. Hakem konuşmak istemiyorum böyle bir maçtan sonra.
Oyun berbat,hatalar silsilesi. Bu takimin olusunun Giresunla en kotu gununde berabere kalmasi lazim. Ama gel gelelim vaziyete...Hakem 10 tane karari aleyhimize verse,yine bu Giresuna yenilmemen lazim. Takimin degil kosmaya,sahada yurumeye hali yok. O yuzden 7.haftayi isaret ediyorum. Muhtemelen Fatih Terim,Ismail Kartal,Sergen 3 lusunu 7-8 hafta sonra sirayla gorebiliriz
 

Üst