2022-2023 Galatasaray Futbol Takımı

Yeni baştan kurulan bir takım ve sezonun ilk iki maçında hakemler doğramaya devam ediyor.
2 penaltın verilmemiş, ikinci yarı bizim de kötü oyunumuz var lakin bu hakemlerin seni doğramasını gerektirmiyor.
Giresun gibi kalesinin önünde oynayan takımı sadece golle açabilirsin fırsatları kaçırmışsın ve üstüne hakem Emre ve Lucas'a yapılan penaltıları vermemiş.

Hele şükür hemfikir olan biri çıktı. Olay budur. Teşekkür ederim usta. Emre'ye yapılan penaltı verilse zaten 1-0 ı bulacaksın. Giresun kapanmayacak açılacak sende belki 2 3 4 ü bulacaksın. Ama gelde bunu anlat 🤦‍♂️
 

Bizim yöneticilerde hâlâ sussun. Geçen sezonda Fatih hoca döneminde böyle susmuştu yöneticiler. Avrupa'yı dize getiren Fatih hoca ligte hakemler yüzünde alamadığı iyi sonuçlar yüzünden görevden alınmıştı. Umarım bu sefer Okan hoca aynı durumla karşılaşmaz. Çünkü 2 haftadır hakemler tarafından katlediliyoruz.

Yanlis hatirlamiyorsam Erden timur her sali toplanti yapacagiz gibi konusmustu.
 
Nevzat Dindar: "Giresunspor maçından önce şampiyonluk coşkusu hissedilirken, mağlubiyetten sonra her şey alt üst olmuş gibi bir hava varmış gibi göründü. Ben abartıldığını düşünüyorum."
 
🗣️Krylya Sovetov Sportif Direktörü Sergey Kornilenko:

"Galatasaray ile Barış Alper Yılmaz'ın transferi konusunda görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Çok zor ama konuşuyoruz."

(@championat)
 
yapılan transferlerde;
içime sinmeyenler ; Oliveira , Mertens ( 10 numara için )
Sinenler ; Midtsjö , Torreira, Dubois
Karassız kaldığım ; Seforoviç
mecburen yerli : Abdulkerim , Kazım ( yerli olarak fena değiller )

Beklentilerim : Kaan , Mert , 10 numara , Yabancı stoper ve kanat hucumcu.
 
💥🗣 Onur Özkan:

“Galatasaray, Osijek formasını giyen golcü Dion Drena Beljo'yu transfer gündemine aldı.

Scout ekibinin 20 yaşındaki Hırvat golcü ile ilgili raporu ise çok olumlu.”
 
Nevzat Dindar: "Nwakaeme, menajeri tarafından Galatasaray'a önerildi."
Asil cilek budur. Keske gelse. Bu gelirse Kerem efendi acilen satilabilinir.15 verene sutlamak lazim. 12 bile olur. Caner Erkin Karagumrukte olmasa mukemmel olurdu sol bekte. 2 sene daha gotururdu. Yunus-Caner Erkin ve Mert Muldur 3lusu ilk 11 de oynayacak oyuncular olsaydi iste o zaman 10 numara 5 yildiz olurdu durum. Ama dedigim gibi Messi-CR7-Ndombele-Depay li bir Galatasarayi Okan Burugun yonetmesi zor olurdu. Cidden zor.
 
Kanat oyuncumuz yok. Yunus kanat oynar ama Kerem tam olarak çizgi oyuncusu değil. Orada oynamayı hareketleri ve alışkanlıklarıyla reddediyor. Çift forvet benim sevdiğim bir detay ama Seferovic-Gomis ikilisiyle iç sahada bile oynanmaz. Bir sürü kaliteli oyuncu aldığınızda iyi bir kadronuz oluyor ama iyi bir takımınız olmuyor. Okan Hoca'nın işi kolay değil.
 
Futbolu bildiğinize emin misiniz? Bileğe basıyor çok net şekilde. Bu her yerde penaltı ve sarı kart hatta kırmızı karttır.
Maçın hakemleri de bilmiyor o zaman futbolu ben de aynı şekilde bilmiyor olabilirim. Bildiğim şey iki sezondur Hakan Keleş'in takımına evimizde gol sahi atamadan yenilmemiz ve üstelik bu maçta 1 xg bile yapamamız. Takımın kağıt üzerinde kalitesi artmış olsa bile set oyununda bir değişikliğin olmaması, takımın en iyi stoperi gidebilir acaba yerine yeterli ve potansiyelli oyuncularla görüşülüyor mu, Yunus'un sözleşmesi uzatılacak mı bunun gibi şeyler benim daha çok ilgimi çekiyor ve yangın yapılması gereken konular olduğunu düşünüyorum. Bunlar halledilirse belki verilmeyen bir penaltıyı da önemseyebilirim.Hakemcilik oynamak isteyenler de oynamaya devam edebilir oda bir tercihtir Ümraniye maçında da zorlarsan bulunur zaten kırmızı kartlık penaltılık pozisyon.
 

Üst