2022-2023 Galatasaray Futbol Takımı

Maçın hakemleri de bilmiyor o zaman futbolu ben de aynı şekilde bilmiyor olabilirim. Bildiğim şey iki sezondur Hakan Keleş'in takımına evimizde gol sahi atamadan yenilmemiz ve üstelik bu maçta 1 xg bile yapamamız. Takımın kağıt üzerinde kalitesi artmış olsa bile set oyununda bir değişikliğin olmaması, takımın en iyi stoperi gidebilir acaba yerine yeterli ve potansiyelli oyuncularla görüşülüyor mu, Yunus'un sözleşmesi uzatılacak mı bunun gibi şeyler benim daha çok ilgimi çekiyor ve yangın yapılması gereken konular olduğunu düşünüyorum. Bunlar halledilirse belki verilmeyen bir penaltıyı da önemseyebilirim.Hakemcilik oynamak isteyenler de oynamaya devam edebilir oda bir tercihtir Ümraniye maçında da zorlarsan bulunur zaten kırmızı kartlık penaltılık pozisyon.

Aradaki farkı anlamak istemiyor musun? Yahu hakem art niyetli diyorum. O kuralı hepimizden fazla biliyor ama vermek istemiyor adam. Neden ısrarla anlamak istemiyorsunuz cidden şaka gibisiniz.

Geçen sene Giresun maçında dünyaları kaçırdık. Okan yıldızlaştı o maçta. O maçta iyi oynadık ama golü bulamadık. Sonrasında da Fatih hoca gitti zaten.
 
Kimse kusura bakmasin...
50 bin kisi önünde GiresunSporu Yenemiyorsan bunu izahi yok Giresun 12 hafta Macini oynamiyor
Onlarda bizim gibi Yaz Transfer dönemi Hazirlik dönemi gecirdi geldi.

Bahaneler ile kendimizi avutmayalim 2 haftadir oynanan futbolda bi numara yok.Taylan Berkan vede Torrent le oynanan Futbolun üstüne hic bisi eklenmemis.

Seferovice top yine inmedi,Kerem Simarikca oynamaya devam ediyor ,Geride oyun kurma,Basit hatalar kaldigimiz yerden devam.
 
Malesef transfere harcadigimiz mesaiyi hoca konusunda eksik biraktik. Torrent - buruk degisimi cok buyuk fark yaratmayacakti.
Hatta belki kamp donemi torrent ile daha ciddi bile gecebilirdi.
 
Daha iyi yerli oyuncu olmadığı için alabileceğimiz.
Yani sadece yerli niye 5 milyon verelim ki. Nelsson gitmese bile bir tane daha yabancı stoper alınacağı konuşuluyor giderse de iki tane alınacak heralde. 4.stoper için bu kadar para mı verilir. Sağ bek desen hali hazırda üç tane yabancı var hadi Omar'dan çıktın diyelim 3.tercih olarak Ali Turap'ı kullan o kadar para vereceğine. Orta saha desen hiç ihtiyacımız yok . Yerli diye para vereceksek Bünyamin'e falan verelim bari.
 
Kaan gereksiz hamle olur, Kaan yerine sene başında Mert Müldür ile anlaşsak ilk 11'i 4 yerliye çıkarıp hamle için daha iyi şansımız olurdu. Şu aşamada kazimcan'i kullanmak daha mantıklı.

Transfer konusunda ilk tercihim evander veya o kalibrede biri olur bu takımın en net eksiği organizasyonu sağlayacak 10 numara. Mertens yapabilir mi onu şüpheliyim açıkçası sol kanat ve forvet hariç oynayabileceğini düşünmüyorum
 
Nwakaeme'nin adı geçmeye başladı. sanırım yunus ve kerem ile bütün sezonun gitmeyeceği konusunda hem fikir oldu yönetenlerimiz.
Bu hafta içinde 1 yabancı stoper gelebilir. 2 tane oyuncunun üstünde duruluyor. 2 oyuncuda nelsson gibi genç ve potansiyelli.
Luyindama(bonservisle), cicaldau, taylan ve ömer bayramda her an gidebilir.
emin bayram antrenmanlara başladı, duboıs sanırım trabzon maçında da sahada olamayacak.
 
Mukemmel transfer olur Nwakaeme. Inanilmaz olur. Neyse parasi alinmali. Kerem'de satilmali. Artik yetti bu Turk oyuncularin yaptiklari. Ozan Tufan,Kerem,Arda,Emre vs.. Turk futbolunun geldigi noktanin aynasi bu isimler...Kolay simaran,el kol hareketleri ile kendisini belli eden tipler..Daha durun...Kerem 1-2 seneye boyle giderse isimiz is..Cidden 20 yabancili kadroya raziyim...Sonunda hep boyle olumsuz haberlerden sonra, sonunda Nwakaeme ismi ile biraz morallendik. Takimin oldukca kuvvetlenmesi sart. En zayif yonumuz teknik kadro. Bunuda kaliteli oyuncularla dengelemek lazim.
 
Kerem yetenekli oyuncu fakat takım oyunundan uzak,bireysel hareket ediyor.Vazgeçmek yerine yedek başlatırsın olur biter.Yerli oyuncu oynatma kuralından kimse memnun değil fakat en çok şikayet eden biz oluyoruz.

Sen Kazımcan'ı oynatmıyorsun,gol yer diye veya Muslera küserse takım karışabilir vs diye Okan'ı oynatmıyorsun,17 yaşında olmasına rağmen eleştirilen Hamza'yı oynatmıyorsun,Ali Turap'ı oynatmıyorsun ondan sonra kural elimizi bağlıyor,oyuncu menajeriyle karşımıza geliyor diyorsun.3 yerli oyuncu oynatma zorunluluğu var diyip 4 yerli ile maça başlamak zaten tezat.

Trabzonspor'da Doğucan Abdülkadir Ömür'ü kesiyor,sol bekte Eren Elmalı oynuyor,bugün Uğurcan sakatlansa kaleyi gözü kapalı Muhammed'e teslim ederler.Abdülkadir Ömür yedekten geliyor golünü atıyor,kimsede ne trip var ne ben yedek kaldım diye huysuzlanma var.Trabzonspor teknik ekibi büyük iş başarmış bu konuda.Taraftarınıda tebrik ediyorum,hata yapsa bile oynayan bütün genç-yerli oyuncularını destekliyorlar.

Bugün Ahmetcan Kaplan'a ciddi teklifler geliyorsa hem teknik ekibin,hem taraftarın payı büyüktür.

Bizim yerli veya yabancı takımda kimsenin yerinin garanti olmadığının mesajını vermemiz,takımdaki tüm oyuncularında bunu kabullenmesi lazım.Ancak o şekilde şampiyon olabiliriz.
 
Kader Keita sonrası 12 yıl olmuş bu tarz bir adam almayalı. Garry, Bruma falan geldi geçti ama Nwakaeme bir tık daha eli ayağı düzgün, oyun aklı olan, şutu da iyi gole yakın bir topçu. Böyle bir silahın elimize geçecek olması güzel. Ancak adam yeni gitmedi mi ; sanırım Arap takımına gitmişti. Bu kadar kısa sürede geri alabilmek nasıl oldu anlamadım.
 
Belotti'nin menajeri, yarın sabah Galatasaray yönetimi ile bir görüşme gerçekleştirecek. Galatasaray, Belotti’ye yıllığı 3.3 milyon Euro’dan 2+1 yıllık sözleşme teklif edecek. Belotti bugüne kadar Shomurodov’u satmayı başaramayan Roma’yı beklemişti. (@OAccomando91)
 
SON DAKİKA | Haluk Yürekli: “Nelsson, Galatasaray’da kaldı. Nelsson, kafası rahat bir şekilde Galatasaray’da kaldı. Dünya Kupası’na Galatasaray’dan gidecek. Nelsson ve menajeriyle yapılan üst üste toplantılardan sonra Nelsson’un kalmasına karar verildi.” (@spor_gecesi)
 
Nwakaeme ve Cengiz Under umarim kadroya katilirlar. Bu oyunculari Okan Buruk hocanin degilde, yerine gelecegine kesin gozuyle baktigim ( 7 veya 8 haftada ) Imparator tarafindan yapildigini dusunuyorum. Umarim imparator maclari iyi etut edip, iyi analiz yapiyordur eksiklikleri.
 
Son düzenleme:
Nwakaeme ve Cengiz Under umarim kadroya katilirlar. Bu oyunculari Okan Buruk hocanin degilde, yerine gelecegine kesin gozuyle baktigim ( 7 veya 8 haftada ) Imparator tarafindan yapildigini dusunuyorum. Umarim imparator maclari iyi etut edip, iyi analiz yapiyordur eksiklikleri.
umarım böyle bir hamle olmaz ,Galatasaray'a her seferinden aynı mahkumiyeti yaşatmak , hiç bir vizyon ile açıklanamaz.Terim çok büyük ve öyle kalacak ama artık gündeme bile gelmemeli.
 

Üst