2022-2023 Galatasaray Futbol Takımı

"Galatasaray, sol bek Omar Campos ile ilgileniyor. Ancak şimdilik sadece ilgi var, resmi bir şey yok. Anderlecht de oyuncuyla ilgileniyor. Ancak Santos Laguna, Omar Campos'u çok kolay bırakmayacak. 4 milyondan fazla istiyorlar."

(@axelramirezzz11)
 
Okan Buruk bir önceki maç 3 yerli oynatma zorunluluğundan bahsedip 4 yerliyle maça başlamıştı.

Bugün gene aynı tas aynı hamam.Aferin Okan Buruk ne diyelim.1 kere gelebileceğin teknik direktörlük görevini korkmadan yapsan keşke.
 
3.ligde oynayan takımın başında olsam ilk yarıyı bu rezil takım karşısında gol yemeden,bende bitirirdim.

Savunma Muslera'ya dönüyor,Muslera pas opsiyonu kalmayınca havadan Anholt'a yolluyor taç oluyor.Gene Muslera'ya dönülüyor pas opsiyonu kalmıyor Boey veya Anholt'a uzun pas atılıyor ve taç oluyor.

Dalga mı geçiyorsunuz siz ?

Seferovic'in topu kaptığında kaleyi düşünmemesi tam akıl tutulmasıydı.Dümdüz amatör golcü gibi vursan gol olacak pozisyondu.Başkada ciddi pozisyonumuz olmadı,3 tane ciddi olabilecek pozisyon verip,Abdülkerim'in gereksiz sarı kartını izledik.

Bu takıma 1 stoper + kolay adam geçebilecek Nwakaeme + Seferovic'i yedek bırakacak forvet + 1 tanede 10 numara lazım.

Okan Buruğunda cesur olup bu takıma Okan Koçuk ve Kazımcan'ı eklemesi lazım.Beni yerler korkusu içinde teknik direktörlük mü yapılır ?
 
ilk yarı özeti ;

Takım sanki hiç antreman yapmamış , oyuncular ilk defa bir araya gelmişler gibi top oynuyor.
Ne bir oyun kurgusu var , ne bir set var.
Biraz Torrera haricinde kimse pas atamıyor , topu bile kontrol edemiyor.
Hala defanstan oyun kuramiyoruz , Muslera her topu ya rakibe , ya dışarı yada arkadaşını zora sokacak pozisyon olarak oyuna sokamıyor.
Seforoviç kaleye vurması gerekirken extra pas yapıyor .
Oliveria bence bize atılan 4 yıllık bir kazık. Defansif hiç yok , hucumda çok ağır , ayağı fena değil ama oda pas özürlü gibi.
Yunus Ve Kerem desen olmuşlar artık , bu sene sonu futbolu bırakacaklar gibi. Çok şey başardılar ya hakları , bide bu adamlara ücret iyileştirmesi yapıyor yönetim.
Nelsonun kafa gitmiş ve geri gelmemiş hala , çok basit hatalar yapıyor.
Bu takım bu hali ile ilk 5 e bile giremez.

Hala fırsat varken acilen bu takıma yerli kaliteli oyuncu alınmalı. Mert , Kaan , Cengiz , Umur gibi. Ve kesinlikle kalede Okan denenmeli.
Yabancı 10 umara ve yabancı sap kanat alıp , Torrensi sol açık oynatmalı.

Bide tam hayal krıklığı Van Hault , bu adam nasıl hollanda milli takımında oynamış.
 
Bizim Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan çok tehlikeli kanserli hücre diyebileceğimiz bir taraftar kitlemiz var son yıllarda.

Camianın evladı Okan gelsin,Galatasaray'ın evladı,Fatih Terim'in veliahdı,yok bilmem ne.Yahu bir taraftar kendi takımına bu şekilde mi teknik direktör beğenir ? Kriterleri Galatasaraylı olması mıdır ?
 
Bu kadronun hakki imparatorda olmaliydi. Okan Buruk icin tepki gostermek yersiz.Akhisar ve Rizeden baska takim calistirmasi zor.Bu klasmanlarda en fazla calistirabilir.Yoksa otesi imkansiz. 7.hafta kendisi icin limit olur.
 
Okan hoca 2 maçtır oyunu iyi okuyamıyor. Değişiklikleri de kötü yapıyor.

Geçen hafta kötü oynayan Kerem full oynadı. Bugünde iyi oynamasına rağmen çıktı. Madem çıkardın kanat oyuncusu olarak Barış Alper'i alsa o kanatta fiziği ve sürati ile iş yapardı.

Abdülkerim yerime sol stoper alın diye elinden geleni yapıyor.

Edit: Yine penaltımız verilmedi.
 
Geçen hafta çift forvete döndü diye kendisine tepki gösterildiğinden Gomis'i alıp tek forvet devam ettirdi.

Kerem'i geçen hafta oyundan almadığı için kendisine kızıldığı için Kerem'i oyundan aldı.

Tamamen kovulmak için elinden geleni yapıyor.
 
Bu kadronun hakki imparatorda olmaliydi. Okan Buruk icin tepki gostermek yersiz.Akhisar ve Rizeden baska takim calistirmasi zor.Bu klasmanlarda en fazla calistirabilir.Yoksa otesi imkansiz. 7.hafta kendisi icin limit olur.
Allah yardımcın olsun hocam ne takıntılı adamsın biri Terim'e, biri Kereme takmış kafayı.. Yahu unutun artık bu adamı bırakın efsane olarak kalsın ama artık miadı doldu..
Yalnız şunu da gördük Gomis dışında herkesin gol konusunda ciddi beceriksizliklerle başladı sezona umarım düzelir
 

Üst