• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Yakup Sekizkök

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:00
Mayıs ayının sonunda göreve başlayacak yeni başkan ve yönetimin Galatasaray Basketbol Takımı için yapması gereken bir numaralı iş Ergin Ataman'ın yamağı ve küçük takım hocası olan bu kişiyi takımdan görevden alması olmalı. Hiçbir şekilde bizde bulunmayı hak etmiyor ve hiçbir şekilde büyük takımda koçluk yapacak kapasitede değil.
Daha geldiği hafta hiçbir kapasitesi ve çapı olmadığını yazmıştım. Önce geçen sezonun kalanı, sonra da 8 yılın en büyük bütçesi senin yüzünden rezil oldu. Bir daha ne sen ne de yamaklığını yaptığın Ergin Ataman Galatasaray'ın kapısından içeri girmemeli. Bundan sonra sadece hak edene değer, sevgi ve bütçe verdiğimiz takımlarımız olsun.

malesef asla büyük bir koc olamayacak o seviyede bir karizmasida yok.
Ligde orta sira takimlarda is yapar.

Orhun Eneye benzetiyorum biraz mesela Orhun Enede hic bir büyük külüpte olmaz. Cünkü o karizma malesef yok
Bırak büyük koçu ortalama bir koç olabileceğini bile düşünmüyorum. Orhun Ene bu arkadaştan iki üç gömlek daha iyi koç

Zamanında Ergin Ataman'ı yaka paça kovan camia Yakup hocanın da kara kaşı, kara gözüne hasret değildir heralde.. Hoca hala burda olabiliyorsa onun varlığından ondan çok nemalanan birileri var demek ki. Ticarethanelerde böyle ilişkiler olur, yapacak bir şey yok.

Galatasaray tarihinin en vasıfsız koçu. Yollamayan haindir. Bu bütçe ile yaptıkları skandal ötesi.

Bir şarkı vardı "Bu Gece Son Biraz Sonra Bu Kapıdan Çıkıp Yine" diye tam senlik hocam...

Galatasaray tarihinin en vasıfsız koçu. Yollamayan haindir. Bu bütçe ile yaptıkları skandal ötesi.
Yaka paça yollanılması lazım. Kulübün kapısından geçmesin bir daha. Aynı şeyler Ömer Yalçınkaya ve can natan için de geçerli.

Takım şansa CL’de final oynadı diye kulübün anahtarını verecekler nerdeyse!! Şansa bir şeylerin denk gelmesiyle final oynamayan takım böyle rezil olmaz. İyi bir takım tek kulvarda başarılı olmaz

Yine bilerek attırdı kendini.
Çok büyük hayal kırıklığı oldu.

Yollanmazsa ihanete girer

Eğer kalacaksa seneye tek bir maçı bile takip etmem

Artık ya bu şubeye adam akıllı sahip çıkılacak yada kapatın

Ortasını bırakmadınız senelerdir idare edilip geçiştirilen şube mi olur yeter yani

malesef asla büyük bir koc olamayacak o seviyede bir karizmasida yok.
Ligde orta sira takimlarda is yapar.

Orhun Eneye benzetiyorum biraz mesela Orhun Enede hic bir büyük külüpte olmaz. Cünkü o karizma malesef yok
Bu kıyaslama orhun ene'ye hakaret adamın finali var ligde.

Bu kıyaslama orhun ene'ye hakaret adamın finali var ligde.
taktik olarak iyi olabilir ama hakaret etmiyorum. Büyük külüplerde saha kenarinda belli bi enerji ve karizma lazim taraftarla bütünlesmek icinde.

Bircok örnek var mesela Pistiolis sirf basarisiyla degil saha kenarindaki durusuyla ve karizmasiylada ön plana cikti.
Dusan Alimpijevic mesela cok karizma adam.

Kisaca Orhun Enede bize yakismaz...

Basketbol'dan bizi soğuttun için teşekkürler.

Hemen yarın yolların ayrıldığı açıklanmazsa seneye bir tane maç izlemem. Bence her taraftar buna tepki vermeli!!

Twitter’da okuduğuma göre iki hafta önce filan gaza gelip iki yıl sözleşme uzatmışlar küçük enişteyle. Galatasaray’ın parasını çöpe atmak kolay nasılsa..

Bir gün daha oturmamalıdır bu koltukta

BCL 'de final geldi ama turnuva boyunca istikrarlı tatmin edici bir oyun oynamadık ki.
Ligin zaten en yumuşak takımıyız

Bu şubenin birçok kötü zamanına denk geldim ama Yakup Sekizkök'e yeni sözleşme ve bütçe arttırmaya tanık olacak kadar bir kötülük görmedim.

Daha gitmemesi bile olay...

Şuana kadar istifa ya da yolumuzu ayırdık açıklaması gelmediğine göre geçmiş olsun...

galatasaray'da hiçbir başarısızlık ödülsüz kalmaz.

kendisiyle yeni sözleşme imzalanmış.

Geri