#17 Sertaç Şanlı

Re: 19 # Sertaç Şanlı

en azından denemek lazım oyuncu 1 dakika bile neden süre almaz 3 uzunla oynayacağımıza rotasyon olur .
 
Re: 19 # Sertaç Şanlı

Bu tarz oyuncuları oynatan oynatır,oynatamayanda konuşur.Birileri bu yaşta oyuncuları alıp Nba'ye gönderdi bizde o cesaret yok heralde,adamın oynamaya oynamaya D.Howard olmasını bekliyordur sanki.Birde saçmalık şuraya gönderdik pişsin diye,nedense hiç pişmez böyle durumlarda oyuncular,pişecekse bizde pişsin bu oyuncu,kiralık gidince süperstar olarak mı dönecek ?
 
Re: 19 # Sertaç Şanlı

10 dk süre alsa dahi bize faydalı olabileceğini düşünüyorum.
2.14 lük bir adam mutlaka ribaunt katkısı yapar.
 
Re: 19 # Sertaç Şanlı

Şimdi bir çok gence süre veren yaklaşık 10 yıldır bildiğim Oktay Mahmudi bir yanda, Sadece sizin kelimelerinizden bildiğim Sertaç Şanlı bir yanda. Vallah kims eyanlış anlamasın ama ben Oktay Hocanın sizden daha doğru karar verdiğini düşünüyorum. Şu uzun sorununun içinde bile kadroya giremiyorsa, asıl Sertaç düşünsün.
 
Sertaç Neden Oynatılmıyor?

Arkadaşlar forumda şu an en çok konuşulan konu rebaund sorunumuz olduğu, sadece üç uzunumuz olduğu, üç uzunla bir senenin geçmeyceği. Herkeste bir transfer beklentisi var ancak benim anlamadığım elimizdeki değeri neden kullanmıyoruz? Şu ana kadar Sertaç'ı sahada göreniniz var mı? Sezon başında Sertaç transferini herkes çok istiyordu. Fatih Solak geleceğine o gelsin deniyordu ama Sertaç sahaya bile çıkamadı henüz. 5 yıllık sözleşme yapılmış bir oyuncudan bahsediyoruz. Melih ve Göksenin zaman zaman şans buluyor ama Sertaç'ın yüzüne bakılmıyor. Sertaç gerçekten bu rotasyonda bile düşünülmeyecek kadar zayıf bir oyunucu mu? Sorun ne? 4. uzun olarak bile sayılmıyor. Bu konuyu bu sebeple açtım, görüşlerinizi almak istiyorum.
 
Re: Sertaç Neden Oynatılmıyor?

Melih, eminim ki uzun vadeli hedefler doğrultusunda takımın başına getirilen Oktay Mahmuti de Sertaç ve diğer gençlerden en üst düzeyde yararlanmak istiyordur. Hele ki ribaunt sıkıntımızın tavan yaptığını herkesin gördüğü bir dönemde tecrübeli hocamızın Sertaç alternatifini unuttuğunu düşünmek büyük bir yanılgı olur.

Yanlış hatırlamıyorsam Sertaç geçen sezon Telekom´da da hiç şans bulamadı. O zaman niye aldık diye sormamak gerek, çünkü Sertaç potansiyelli bir genç olarak ön plana çıkan isimlerden biriydi. İlk 1-2 sene eksiklerinin giderilmesini sağlayıp, güçlendirme çalışmalarına tabii tutup son 3 senede de değerlendirmek planlar dahilinde olabilir.
 
Re: Sertaç Neden Oynatılmıyor?

sanırım hem fizik olarak hemde mental olarak oktay hocanın istediği düzeyde değil henüz sertaç.
 
Re: Sertaç Neden Oynatılmıyor?

Arkadaşlar Ermal Kuqo'ya sordum. Ayak bileğindeki bağlarda problem varmış. Devamlı burkuluyormuş. Bu nedenle henüz hazır değil herhalde...
 
Re: Sertaç Neden Oynatılmıyor?

Doruk Gölbaşı' Alıntı:
Arkadaşlar Ermal Kuqo'ya sordum. Ayak bileğindeki bağlarda problem varmış. Devamlı burkuluyormuş. Bu nedenle henüz hazır değil herhalde...


ermalin mi sertaçın mı
 
Re: Sertaç Neden Oynatılmıyor?

Eren Pardo' Alıntı:
[quote="Doruk Gölbaşı":39yy8g1w]Arkadaşlar Ermal Kuqo'ya sordum. Ayak bileğindeki bağlarda problem varmış. Devamlı burkuluyormuş. Bu nedenle henüz hazır değil herhalde...


ermalin mi sertaçın mı[/quote:39yy8g1w]
Sertaç'ındır sanırım. Ermal gayet hazır ve oynuyor sonuçta : )
 
Re: 19 # Sertaç Şanlı

Şu an ne durumda bu sezon yararlanabilecek miyiz ? Eğer uzun transferi olmayaksa bir şekilde yararlanmaız lazım Sertaç'dan da .
 
Re: 19 # Sertaç Şanlı

Açıkcası Sertaç'ı doğru dürüst milli maçlarda izleyebildim ve izlediğim adam şu anda bizim takımda süre alabilecek yeterliliğe sahip değildi...Kalın bir oyuncu olmamasına rağmen çok yavaş ve hantal...Şutu fena değil gibi ancak öyle fark yaratabilecek seviyedede değil,sırtı dönük oyununu göremedim zaten...O maçlara özel bir kötülükse bilemem ancak değilse nerde yahu bu adam demekte mantıklı değil gibi...Çünkü ben hiç iyi görmemiştim...Bu arada 3 veya 4 maçını seyrettim sanırım, daha çok izleme şansı bulan Ankaralı arkadaşlar bu soruya daha iyi cevap verebilirler...
 
Re: 19 # Sertaç Şanlı

Başka bir başlıkta sakatlığı olduğu yazıyordu. Geçen seneki 2. lig istatistikleri tatmin edici. Sağ salim dönerse-gerçi hiç izlemedim ama-Oktay Hoca'nın şans vereceğini düşünüyorum.
 
Re: 19 # Sertaç Şanlı

Dün Sertaç'ı Cevahir'in sinemasında gördüm. Ne zaman dönüyorsun diye sordum, bu hafta dedi ama hala aksayarak yürüyor. Antrenmanlara dönüyorum anlamında söylemiş olabilir, çok detaylı soramadım ayak üstü.
 

Üst