#19 Furkan Aldemir

Alperen Bıkmazer;n889074' Alıntı:
Ribaunt 3.
Hücum ribaunt 2.
Blok 1. liği paylaşıyor
2 sayı yüzdesi 3.
Rating 7.

EL'de pivotlar düzeyinde istatistiksel olarak elit bir performans gerçekten, istatistiğin yanında mücadelesi de herkesin malumu. Ve daha da güzeli her geçen gün gelişiyor, büyüyor.

Gerçekten harika.
Allah nazarlardan ve sakatlıktan korusun onu.
Geçen sene çok eleştirdik ama ona olan güvenin bu sene hakkını veriyor.
Böyle devam Aslan parçası...
 
Kendisinden beklediğimiz performansı sergilemeye başladı. Hoca ona güvenmeye devam ederse bu şekilde devam edeceğine eminim. Nazar değmesin!!
 
Helal sana Furkan, son 2 yılda burada ne dediysem beni haklı çıkardığın için de ayrıca teşekkür ediyorum, inşallah üstüne koyarak devam edersin.
 
Furkan'ın daha iyi ve konsantre çalıştığı her halinden belli. Geçmiş senelerde de bunu söyledik hep çok daha iyi olabilir diye. Müthiş mücadeleci ve ribaund önsezisi olan bir oyuncu. Faul yüzdesinin yükselmesi doğru yolda olduğunun en güzel göstergelerinden biri. Aynen devam aslan parçası.
 
Furkan geçen sezon yükselişe geçtiğinin ve daha yukarılara çıkacağının sinyallerini veriyordu bana göre. Hatta forumda da sıkça dillendiriliyordu Furkan'ın Bonsu'dan daha fazla süre alması gerektiği. Bu sezon ise geçen sezonki görüntüsüne ek olarak daha da muazzam ribaund çekmeye, daha iyi faul atmaya ve daha sert oynamaya başladı.

Bana kalırsa NBA için hala erken, gelecek sezon da bizde oynayıp onda sonra gidebilir. Tabi yıllarca bizde oynasın ama bildiğim kadarıyla NBA'e gitmeyi çok istiyor.
 
Sezona kötü başlasa, şu anda forumda çok farklı konular konuşuluyor olurdu...Teşekkürler Furkan...Parasına çok laf edildi ama her kuruşuna helal olsun...Yine de top 16 öncesi onu yedekleyecek bir pota altı savunucusu daha şart...70-80 maç bir adama yüklenmez bu yük...
 
Şu anda Avrupa'da en elit 5 pota altı oyuncusundan biri kanımca.
Istatistikleri bunu açıkça gösteriyor zaten.
Serbest atışları artık çok daha yüzdeli atıyor.
Birde 2 sayılık şut yuzdesini arttirirsa işte o zaman en iyi 3 pivot arasına girmiş olur...
 
Furkan şuan da gerçekten çok karakterli bir oyun ortaya koymakta. Ribaund katkısı zaten ondan beklenen bir şey, bunun yanında hücumda ki etkinliği ve serbest atışlarda ki isabetleri beni çok mutlu ediyor. Ancak çok fazla süre alması fizik olarak yıpratır ve formunda düşüş olur mu diye korkutan sorular sormadan da kendimi alamıyorum.
 
Gidersen sana gram kızmam, hatta iyi yaptın Murat Özyer gibi bir yalancının idare ettiği şubeden kaçarak derim. Çok büyük bir yürek var sende.
 
Sinan Arroyo ve Furkan götürüyodu takımı son maçlarda. Furkan gidiyor sırada kim olacak belli değil.

Gidersen yolun açık olsun deriz sana aslan parçası. Gitmene sebep olanlarda senle beraber defolup gider umarım kulüpten.
 
Hakkımda çıkan haberler için açıklama yapmak istedim.

NBA'de oynamak her oyuncunun olduğu gibi benim de en büyük hayallerimden biri. Ve bu hayallerim doğrultusunda son günlerde kendim için olumlu şartlar oluştu. Ailem ve menajerlerimle şartları değerlendirdik ve Amerika'daki sistemin benim kariyerim adına daha verimli olacağı kanısına vardık. Ama şunun bilinmesini isterim ki; Galatasaray'daki ka...riyerim boyunca her zaman bu renkler için savaştım, sahada bu renkler için fedakarlık yaptım. Yeri geldiğinde takımdaki çoğu arkadaşımın yaptığı gibi sakatken sahaya çıktım. Sahada sadece bu camianın başarısı için ter döktüm.

Ayrıca sanıldığının aksine ekonomik sebeplerle değil Türkiye'deki basketbol gelişimimi bir üst seviyeye taşımak için gitmeye karar verdim. Bu bağlamda Galatasaray kulübünden geçmiş alacaklarım dışında bir talebim olmadan ve kontrat haklarımı kullanmadan ayrılıyorum. Galatasaray camiasının bizlere aşıladıkları etik değerleri ve saygıyı karşılıklı koruyacağımıza inanıyorum.

Galatasaray'a ilk geldiğimde hayallerimden biri de bu renklerden ayrılırken gittiğim adresin başka bir Avrupa kulübü değil NBA olmasıydı. Bunu gerçekleştirmiş olmanın da gururunu yaşamaktayım. Şimdiki hedefim daha önce bu ligde Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmiş ve şu an temsil eden ağabeylerim gibi başarılı olmak. Bunun için sabır ve azmin önemli olduğunun farkındayım.

Allah'ın izniyle sakatlıksız ve güzel bir şekilde kariyerime hayırlı başarılar katmak istiyorum. Kariyerim boyunca bana destek olan takım arkadaşlarıma, koçlarıma, ağabeylerime ve taraftara teşekkürü borç bilirim.

Dualarınızı eksik etmeyin. Allah utandırmasın...

Furkan Aldemir
 
Giderken de adam gibi kimseye bok atmadan gidiyorsun helal olsun. Yolun açık olsun aslan yürekli, birgün yollarımız tekrar kesişir inşallah.
 
Bir insanın yaptığında haklı veya haksız olması ayrı bir konudur; yaptığının doğru veya yanlış olması ayrı bir konu...

Furkan gitmekte kendince haklıdır. Yasal hakkını kullanmıştır. Buna kimsenin itirazı olamaz. Ancak bu durum, Galatasaray'a yanlış yaptığı gerçeğini değiştirmez. Evet, Furkan'ın takımımıza önemli hizmetleri oldu ama Furkan da bugünlere gelebildiyse, bu Galatasaray sayesindedir. Seni bugünlere getiren takımını, hem de bu kadar zor bir zamanda bırakıp gitmek, kulübe ihanetle eşdeğerdir.

Yabancı bir oyuncu bunu yapsa anlarım. Ancak burda durum farklı... Bir Galatasaraylı olarak kendisi üzerinde hakkım varsa helal etmiyorum. Yazıklar olsun...
 
Bizim sende ki hakkımız helal de asıl sen hakkını helal et.

Illaki bir ihanet eden arayacaksak bu Furkan değil. Yolun açık olsun kardeşim
 
Yapma be oğlum yapma yapma işte şunu !! offf offf !!! şu an sanki bir yakınım beni bırakmış gitmiş gibi hissediyorum ,, ne desem boş şu anda . içinde bulunduğum durumu anlatamıyorum. Çıksaydın yalanlasaydın be şu haberleri.. sıkıntı çok büyük , içime öküz oturdu bi anda off !!

Verdiğin onca emek için , çektiğin ribaundlar ve karakterin için eline,yüreğine sağlık !! Yolun açık olsun Aslan parçası !!

Yönetim bazında bakarsak söylenecek çok söz , konuşulacak o kadar çok şey var ki ; bu platformda dilim varmıyor !!

GİDEN HER SEVGİLİNİN ARDINDAN HEP BİZ OLDUK EL SALLAYAN...
 
Maddi sebeplerden ötürü gitmiyorsa şu durumda bizi bırakıp gitmesi kimse kusura bakmasın ama insafsizliktir.

Tekrar ediyorum. Eğer dediği gibi maddi sebeblerden ötürü değil kariyeri için gidiyorsa bu yaptığı vicdansizliktir.

Hiç olmazsa top 16 bitseydi. Ya da daha sezon baslamadan gitseydi. Şu yaptığını kendisine hiç yakistiramadim.
 
Whalen , Alba, Işıl , Furkan . Sıradaki kim.Micov mu , Sinan mı, Arroyo mu , Sancho mu kim? Daha nereye kadar gidecek bu böyle taraftarla iyi ilişkiler kuran , sahada her türlü özveriyi gösteren ve giden kaç oyuncu daha olacak . Kulüpte sahada 4 kişi dışında hiçbir şey oynamayan futbolcuların kat be kat fazla maaşları kadro dışı olanına bile tıkır tıkır ödenirken nedir böyle basketbola üvey evlat muamelesi göstermek . Ayıptır, günahtır.

Yolun açık olsun Furkan. İnşallah yolumuz ileride bir gün tekrar kesişir ve inşallah o seferde kulübü yöneten adam akıllı insanlar olur.
 

Üst