Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız
Haber yayılmaya başladı şu kıl çoçuk yunusaydın denen tipitipte Huertas-Galatasaray hayırlı olsun yazmış bakalım hayırlısı hakikaten süper olur bide yanına Hodge alınırsa tadından yenmez pivottada Semih çokmu istedim acaba
Huertas-Engin ikilisi guard pozisyonuna, pivot içinde Bourousis/Holman/Bhullar/Jerome Jordan biri gelse yeterli olur. Kimse beklemiyor ama ben bu sene İzzet'ten baya bi katkı bekliyorum.
Ya hakkaten şaka gibi eğer Huertas'ı alabilirsek geçen seneden sonra. Arroyo'yu aratmaz diye düşünüyorum, takımın ihtiyacı olan komutan her türlü imakn zorlanmalı.
Huertas ile temas olduğunu doğrulamış İsmail Şenol. Kızmaya gerek yok Eyüp abiye. O biraz daha iddialı yazmış İsmail ise daha mantıklı. Herkes biliyor ki Huertas NBA'den teklif bekliyor ve hepimiz biliyoruz ki alamayacak
Ismail Senol â€@ismailsenol <small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> 4 dk.4 dakika önce</small> Galatasaray oyun kurucu için bekliyor. Marcelinho Huertas'la bir temas oldu ancak Huertas şu aşamada Avrupa'dan gelecek tekliflere kapalı.
Ismail Senol â€@ismailsenol <small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> 5 dk.5 dakika önce</small> Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, oyun kurucu ve pota altına birer transfer yaparak yabancı transferini kapatacak.
"Piyasada çok fazla alternatif olmadığından, Galatasaray transferler için NBA takımlarının kadrolarının şekillenmesini bekleyecek" İsmail Şenol bunu da yazmış bu konuda yanılmamışım, ama 7 yabancı konusunda en azından şimdilik yanılmış gözüküyorum (bir pg bir uzun alıp yabancı transferini kapayacakmışız) gerçi sezonun hemen başında ya da içinde alır bence bir yabancı daha diğer bir nokta bir pg bir uzun alıp yabancı transferini kapayacak dediğine göre yerli transferi henuz kapanmadı
Yalnız anlamadığım Maynoru düşünmüşüz ama Rusyaya gitmiş Novgorad çok bütçeli bir takım değil istesek alamaz mıydık.
Fark etti iseniz şu forumdaki ortak akıl en iyi bilgiyi veriyor aslında...