• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani demem o ki bir kaç hafta öncesine kadar burayı yangın yerine çeviren arkadaşlar nerede? Hani hoca bırakacaktı? Hani oyuncu alamayacaktık? Hani ortalık karışacaktı? Neyse uzatmaya gerek yok. Huertas gelsin dertler bitsin. Gerçekten bilgi alıp paylaşan kimse emeğine sağlık benim açımdan sıkıntı yok. Sonuçta bir çaba sarf ediyorlar.

Her dedikodu dedin de Eyüp Yıldız bu haberi vermeden önce kimse adını bile anmıyordu haksızlık etmeyelim :-)

Resul kendine bir hafta sosyal medya yasağı vermiş bir adamı mı savunuyorsun çıkıp. Adam bile sustu yazmıyor sana ne oluyor?

Tarik Black konusunda bizim ve BJK'nin ilgisi varmış(Fersu kaynaklı)

Arkadaşlar bu konuyu Forumun Eyüp Yıldız bölümünde tartışın bence...Sabahtan beri aynı muhabbet..Seven itibar etsin, sevmeyen itibar etmesin bu kadar basit...Kendi bile bir hafta ara vermiş biz ara vermedik...

Birisi insanlık adına NbAdeki transfer kuralarından/tahamullerınden bahseder mı takımların kamp kadroları ne zaman bellı oluyor ? Genelde her takım 20 kişilik kamp kadrosunu mu kuruyor yoksa hakkı tamamen kullanmayabiliyor mu mesela ?

biliyorum aga
tespitleri falan berbat
HOŞBULDUK.. biraz da basket konuşalım dedik ;)

GScimbomlular sizi :D Yahu sormayın oraya Tahir Kum adıyla üye olmuştum.Adamın FB'li olduğunu bilmiyordum.Sonra beni süresiz banladılar :D

Bu arada Fersu'nun twitterına baktım da Tarık Black ile ilgili bir şey paylaşmamış.Tam olarak nerede belirtmiş bu haberi?

Tarık Black Bjk iddiaları bayadır vardı yeniden alevlenmiş Fersu'nun dediği haber doğruysa.Nasıl oyuncu acaba bilen var mı sanki forumda daha önce adı geçmişti elbet güzel inceleme yapan arkadaşlar olmuştur bulamadım o yazıları.Yeniden bilgi eklemek isteyen birileri olursa seve seve okuruz.

Birisi insanlık adına NbAdeki transfer kuralarından/tahamullerınden bahseder mı takımların kamp kadroları ne zaman bellı oluyor ? Genelde her takım 20 kişilik kamp kadrosunu mu kuruyor yoksa hakkı tamamen kullanmayabiliyor mu mesela ?

Takımların kadroları 15 kişilik olmak zorunda fazlasına izin verilmiyor.İsmail Şenol NBDL'e gönderilen oyuncu sayısının 2'den 4'e çıkarıldığını bu yüzden oyuncuların hala beklemede kalmak için ısrarcı olduğunu yazmıştı.Kamp kadroları değişkendir ama dediğim gibi maksimum 15 kişiye kontrat verebiliyorsunuz aynı anda.Nba'de şu an transfer takas vb. işlemler devam ediyor ama dedikodular haliyle azaldı yaz ligide üstüne bitince.Piyasa aktif değil sadece Nba'den kontrat kovalayan havlucuların Avrupa ya da Çine gitmemek için verdiği direniş mücadelesini izliyoruz denebilir :D

Tarik Black nasıl bir oyuncu? Post falan oynayabilir mi?

GScimbomlular sizi :D Yahu sormayın oraya Tahir Kum adıyla üye olmuştum.Adamın FB'li olduğunu bilmiyordum.Sonra beni süresiz banladılar :D

Bu arada Fersu'nun twitterına baktım da Tarık Black ile ilgili bir şey paylaşmamış.Tam olarak nerede belirtmiş bu haberi?

Boşver aga gelme zaten iyice kötü hale büründü site 3-|
Fersunun cevaplara bak Emir Eltutan sormuş cevaplamış *call me*

Bende kendime 1 hafta ceza veriyorum ;-) :-D

Kirk Hinrich. Raymond Felton, Jimmer Fredette, John Lucas, Shane Larkin, Josep Corey, Lester Hudson, Ish Smith, Will Bynum, Donald Sloan, Luke Ridnour, Ronnie Price, Phil Pressey, Jameer Nelson, Darius Morris

Ufak bir araştırma yaptım ve NBA free agents piyasasından alabilme ihtimalimizin olduğu oyuncular sadece bunlar gibi gözüküyor (ki içlerinde gayet zor olanlarda var)

Ne dersiniz, hangileri bize uyar yorumlarınızı bekliyorum...

edit: oyun kurucular içerisinde tabii

Takımların kadroları 15 kişilik olmak zorunda fazlasına izin verilmiyor.İsmail Şenol NBDL'e gönderilen oyuncu sayısının 2'den 4'e çıkarıldığını bu yüzden oyuncuların hala beklemede kalmak için ısrarcı olduğunu yazmıştı.Kamp kadroları değişkendir ama dediğim gibi maksimum 15 kişiye kontrat verebiliyorsunuz aynı anda.Nba'de şu an transfer takas vb. işlemler devam ediyor ama dedikodular haliyle azaldı yaz ligide üstüne bitince.Piyasa aktif değil sadece Nba'den kontrat kovalayan havlucuların Avrupa ya da Çine gitmemek için verdiği direniş mücadelesini izliyoruz denebilir :D

İsmail Şenol onu yazdıktan sınra ben de biraz bakındım okuduklarımdan anladığım nihai kadRo 15 ama garanti olmayan kontratla kampa yirmi kişiye kadar adam alıp bunlardan dört taneye kadarını gelişim ligine yollayabılıyorlar (okuduğum yabancı kaynakta üçten dörde çıktı diyordu) kampta yer alan oyuncu 50k dolar alıyırmus kı gelişim liGindeki yıllık ucretten fazla .Hatta DJ Kennedy,TSnin aldığı Odom bir de İsrail liginde oynayan arap ismi ile uzakdoğu ismi arası ismi olan oyuncu Gibi bu transfer dönemi adından söz ettiren oyuncular gecen sene kamptan son anda kesilmiş ama taa ekim sonu bu yirmi sayısını ben yanlış mı anladım yoksa takımlar pek kullanmıuor mu ?

Kirk Hinrich. Raymond Felton, Jimmer Fredette, John Lucas, Shane Larkin, Josep Corey, Lester Hudson, Ish Smith, Will Bynum, Donald Sloan, Luke Ridnour, Ronnie Price, Phil Pressey, Jameer Nelson, Darius Morris

Ufak bir araştırma yaptım ve NBA free agents piyasasından alabilme ihtimalimizin olduğu oyuncular sadece bunlar gibi gözüküyor (ki içlerinde gayet zor olanlarda var)

Nate Rabinson da free agent diye biliyorum.Hala öyleyse kesinlikle listeye yazılmalı Nbade bile çıldırdıgı maçlar var Avrupayı kesinlikle domine eder geçen sene kısa zamanlı sözleşmelerle takıldı onun içinde Avrupada lider olmak cazip ve ilginç gelebilir.

edit: oyun kurucular içerisinde tabii

Yalnız bu listede olmayan ama NBA'den kontrat bekleyen pgler var Dentmon,Kendal Marshall gibi

Tyrus Thomas'in kontrat durumu nasil?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri