2018-2019 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Maaslarin odenmesinde bile zaman zaman problem varken Klobucar’dan cikma dusuncesi gerceklesir mi bilmiyorum ama oyle bir istek varmis, yerine de organizator tam bir PG bakiyorlar, benim duydugum isim Avrupa Kupalari’nda olmayan bir takimda oynadigi icin gelmeyi kabul eder diye tahmin ediyorum diger konulari cozebilirsek, yonetime guvenemiyoruz malum... Eskiden Euroleague de oynamis bir isim kendisi. Webster’in ihtiyaci bu tarz bir oyuncu bana kalirsa, oyuna yon verebilen bir guard lazim mutlaka.
Maaş ödenmesi durumu geçen seneye göre nasıl? İyileşme var mı?
 
Galatasaray taraftarı: “Galatasaray'a gel"

Jordan Theodore: “Avrupa kupası kazanan eşimin maaşını ödemeyen bir kulübe neden gitmeliyim?"

Galatasaray'ı bu hale sokanlar utansın!
 
Böyle de yapmasaymış iyiymiş. Zaten MC yönetiminin tek söylemi maaşları ödemiş olmaktı. Neyse işte tek tek çıkıyor yenen ve yenmeyen naneler.

Şaka bir yana da Jordan gelirse bence Webster'i de değiştirmek lazım. Oyun kurabilen bir 2 numara veya savunmacı bir pg alınmalı ki şu bütçelerle böyle şeylerin yanından geçemeyiz.
 
Maalesef maaşları ödeme de sıkıntı varmış bu durumda transfer yapmamız da imkansız gibi çünkü menajerlik şirketiyle bir anlaşma olması lazım maaşların düzenli ödenmesi konusunda. Bu durumda transfer yaparsak içerisi karışır. Ooofff offf ...
 
Şu an için kötü, sebep olarak da sonuçların iyi gitmemesini öne sürüyorlarmış işin komik kısmı o. Bütçe çok değilken şu maaş aksaması skandaldır. Klobucar kesin gidecek eğer ödemeler halledilirse...

Eee sportif deha başka bir şey abi...

Tez zamanda Olağanüstü Genel Kurul'a gidilmeli. Galatasaray yönetimlerindeki nitelik problemi kulübü çürütmeye başladı.
 
Tuğba Taşçı'nın Theodore ile evlenip ABD'ye yerleştiğini ve basketbolu bıraktığını da bu vesileyle öğrenmiş oldum.
 
Sen Galatasaray’ı futboldan ibaret sanarsan böyle cümle aleme rezil olursun. Kaldı ki durum sanmaktan da öte, art niyet düşünüyorum ben. Çünkü futbolda da malumun ilanı kapıya dayandı, işler raydan çıktı. Mustafa Cengiz rezil olman umrumda değil, olan Galatasaray ismine oluyor. Kaldı ki bu takım daha Fener maçlarını oynamadı bile.
 
Adam hakli. Bu maas olayi boyle giderse daha kotu seylere sebep olur. Sirf bizde degil bjk'de de var. Amator branslari kulupler bu gidisle tek tek kapatir.
 

Üst