2021-2022 Basketbol Süper Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Needham en zayıf halkası bursanin derli toplu oynadılar, bahçeşehir de çok iyi oynuyor. Aaavrupada bizden iyi oynadılar tebrikler iki takıma da.
 
Ergen yorumu olarak görünebilir ama gördüğümü söyleyeceğim şahsi olarak : Obradovic'in kariyerini Türkiye macerası mahvetti biraz. Buradan zaten ağır hezimetlerle ayrılmıştı, hala kendine gelebilmiş değil.
Bursaspor'a da tebrikler. Avrupa'nın en iyi koçuna ve atmosferine karşı doğru oyunla galip çıkmayı başardı.
 
Bursa gerçekten mucizeyi başardı son 6 dakika Hayes de yokken bu maçı kazanmak cidden mucize. Bütün maçı çok iyi oynadılar. Hatta 3. çeyreğin sonunda Needham'in boş üçlüğü girse maç muhtemelen o kadar uzamazdı.

Partizan saçma sapan bir takım olmuş. 45 dakikada sadece Punter'in el üstü soktuğu bir iki pozisyon dışında hiç varlık gösteremiyorlar sahada. Bireysel çabayla, şansla gelen epey isabet vardı dün akşam. Obradovic o kadar çok kontrol etmeye çalışıyor ki takımı herkes yapacağı işi unutuyor. Guardlar tepeden hiç oyunu görmüyor hep kafayı gömüp içeri girmeye çalışıyorlar. Bu kadro maaliyetine sezonun en skandal başarısızlığıdır.

Bursa'yı da ayrıca tebrik etmek lazım. 2014'ten beri adım adım işlenen bir yapılanma var. Bu kurla ayakta kalmaya çalışmak çok değerli. Nedim Yücel, Arda Vekiloğlu, Şemsettin Baş, Karlo, Borovnjak'la başlayan yolculuk buralara kadar geldi. Umarım buralarda kalmaya devam ederler.
 
Son düzenleme:
Büyük saygı hakediyor Bursaspor.Freeman ayrıldıktan sonra bambaşka bir takım oldular.Partizan maçı,ucu ucuna kaybedilen Bologna maçı,Eurocupta ve ligde kazanmak için oynanan her maç.

Inanılmaz bir form-inanmislik-mucadele var takımda.Maçlarını izlemekte ayrı keyif veriyor.
 
Bursa son haftalarda müthiş oynuyordu zaten, partizanın da daha zamana ihtiyacı var. Ben pek şaşırmadım bu sonuca. Obra kalır ve partizan bütçeyi düşürmezse 2 sene sonra euroleague'de play off takımı olarak görebiliriz partizanı. Bu arada onuralp parlamaya devam ediyor, yerli piyasada transferin en gözde ismi olacaktır.
 
Bursa birazda tek maçlık sistemin avantajını kullanarak ilerliyor aslında ama yine de büyük başarı. Bu sistem herkesi bir eleme adayı yaptı. 1-8 eşleşmesinde Ulm büyük bir süpriz yaparak Badalona'yı elemişti bir önceki turda
 
Bursa birazda tek maçlık sistemin avantajını kullanarak ilerliyor aslında ama yine de büyük başarı. Bu sistem herkesi bir eleme adayı yaptı. 1-8 eşleşmesinde Ulm büyük bir süpriz yaparak Badalona'yı elemişti bir önceki turda

Ama bütün maçları deplasmanda oynayacak. Andorra maçı da deplasmandaymış. Böyle saçma iş mi olur yahu?
 
Dar rotasyonla,faul problemleriyle,deplasmanda ciddi seyirci desteklerine rağmen eze eze devam ediyorlar.Elindeki her oyuncudan maksimum katki almaya calisiyor Bursa.Neden bu kadar iyi gittiklerinin,göstergesi budur işte.
 
Ergin yine yaptı yapacağını, ilk 4 ihtimalimiz zora girdi. Haftaya Daçka ya da Antep kaybetmezse saha avantajını alamıyoruz. Covidli topçularımızı zorla maça çıkarmak, genç oyuncuyla maça çıkıp ligin ayarıyla oynamak süpermiş.. Eden bulur diyelim.
 
Antep ve dackanin maçları zor, bursa karşıyaka bahçeşehir kazanıp 6. olup efes/fenerden kaçmaya çalışacaktır. Biz kazanıp daçka ve antep kaybedebilir.

3.olup bursa karşıyaka bahçeşehir den biriyle eşleşmek mi 5.olup anteple eşleşmek mi?

Daçka Antep Galatasaray 3 lüsü Bursa Karşıyaka Bahçeşehir 3 lusunden güçlü değil hatta antep ve biz en zayıf yerli kadrosuna sahibiz. Bahçeşehir ve formsuzda olsa Karşıyaka nin kadro potansiyeli yüksek Bursa da iyi bir kimya tutturdu.

Büyük ihtimal telekomu yenip 3.bitiririz ligi.
 
Tabi ki Ataman kendi F4’ünü düşünmeyip 1 haftada Armani ile 4 maç yaptıktan sonra neredeyse formalite maçı olan Antep’e Larkin ve Micic’le çıkacaktı.
Karakter abidesi olan Ekrem hocamız yüksek karakter gücüyle 1 maç daha alsaydı da saha avantajı için başka takımların kapısında yatmasaydık.

Bu arada Antep son maç Bursa ile deplasmanda, Daçka içerde Ksk ile oynuyor. Bursa da Ksk de ilk turda Efes-Fb ile eşleşmemek için maçlarını kazanmaya oynayacaklar ve rakiplerinden daha güçlüler. Daçka ile Antep’ten birisi kaybetse 4. olup kaybedenle eşleşiyoruz. İkisi birden kaybederse 3. olup Bursa, Bahçeşehir, Ksk’den biriyle eşleşiyoruz.
Açıkçası 3. olmak yerine 4. olmayı tercih ederim. Antep’in Efes galibiyeti bizim için hayırlı bile olmuş olabilir
 
Son düzenleme:
Pitsiolis geldikten sonra gücümüzün neye yettiği belli oluyor. Ekrem hocamız karakter faktörüyle 2 hafta daha takımın başında kalsa play offa kalamıyorduk, o yüzden pek idare ettiğini söyleyemeyecğim
 
Şu an Telekom çok kötü durumda,son maçlarda Samet bile yok,sakat mi onu bilmiyorum.Clemmons zaten gitti.Dar rotasyonla oynuyorlar.Kendimizi kassak 15-20 farkla kazanırız duruyor.

Kaybetmek için oyuncu dinlendirmek lazım.

Hayırlısı olsun,bizim kimseden korkumuz yok.Her maçı kazanmak için oynamalıyız.Play offları bizde farkli bir havada oynayacağız.
 
Lider bitiremeyeceği sezonda , 10 günde 4 ölüm kalım maçı oynamış , bunlarda 40 dakika sahada kalmış ; af edersiniz bi yerlerden soluyan ölmüş adamları neden çıkarıp oynatsın ki Antep’e karşı ? Biraz duygusal hareket ediyoruz. Herkes kendi menfaatini düşünür doğal olarak. Ki mantıklı olan da yedek çıkmasıydı zaten.
 
Pitsiolis geldikten sonra gücümüzün neye yettiği belli oluyor. Ekrem hocamız karakter faktörüyle 2 hafta daha takımın başında kalsa play offa kalamıyorduk, o yüzden pek idare ettiğini söyleyemeyecğim
Ekrem Memnun ve Ertugrul Erdogan kiyaslamasini gecen sene yapinca kesinlikle Ertugrul hocanin misli ile Ekrem Memnundan daha iyi bir coach oldugunu soylemistim. Sadece futbolda Fatih hocamizin basina gelen sanssizliklar(formsuzluklar) , Ertugrul Erdogan'in basina geldi. Ekrem Memnun'a Anadolu Efes'in su kadrosunu verin, Milanoyu gecmeyi birak,Final-8 yapamazdi Efes.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst