2021-2022 Basketbol Süper Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son çeyreğin ilk 5 dk'sı hariç Karşıyaka bugün kazanmayı sonuna kadar haketti.O 5 dklık bölümde başta koça yazar bence.Ergin Ataman gidişata ve maçın hikayesine kızıp zayıf denilecek bir 5 sürmüşken 6 sayı önde girdiğin çeyrekte sayı atamıyorsun,geride takip ediyorsun.
3.çeyrek sonunu Taylor ile oynayıp son çeyrek faullerinden ötürü kenarda tutması hataydı.Maçı koparabilirlerdi.

Bugün takım olarak Karşıyaka'yı çok beğensemde,Taylor'ı daha çok beğendim.Savunmada top kapmak için kaç kez yere atladı.Dunston'ı 2 kez peşine takıp smaçladı,yetmedi Singleton üzerinden smaç deneyip faul aldı.

Bu adam 1.83 !
 
Eşleşmelerde 2-0 biter diyebilecek tek eşleşmede durum 1-1'e geldi, KSK bir süpriz yaparsa ki çok ama çok zor, final yolu aralanır, KSK ligin en iyi 3. kadrosu olabilir ama 5'e 5'te her türlü kafa kafayız hatta önde olduğumuz senaryolar bile mevcut coaching olarak tur bindiririz vs. Efes'ten kaçamadık derken KSK ile eşleşmek muazzam bir durum olur, bu arada Efes'in yenilmez olmadığının göstergesi bu özellikle dolu tribünler önünde, Micic olmadığında iyi bir takımlar, Micic ile çok farklı seviyeler.
 
Tutku'nun bu kadar gergin olması,her şeye itiraz ediyor olması,bugün QJ Peterson'ın ve Gulley'in neden ruh hali olarak bu kadar garip olduğunun göstergesi bence.

Düşünün savunmadasınız,rakibin her topu yere vurmasında koçunuz steps diye itiraz ediyor,hücum faul diye itiraz ediyor.

En sonunda önce Qj Peterson sonrada Tutku tekniği yedi.Gulley desen faul çıkmadı diye hakemlere trip atıp akan hücumda topu elinde tutuyor,küsüp duruyor.

Garip yani.Koç kenardan anca bu kadar zarar verebilir takımına.
 
Darüşşafakada son 1dk ya girilirken önce Troy Capuain topu kaybetti sonra Boothe ribaundu alıp pota altında Orhan Hacıyeva'ya pas verdi.Sonrada Doğuş karşıya geçerken top kaybetti sayı yedirdi.
 
Efes-KSK maçının ertelenmesi meselesinde KSK oldukça haklı gözüküyor.Erteleme kararı ayrı bunun seri 1-1 olduktan sonra ilan edildi edilmesi ayrı bir sıkıntı. Ayrıca KSK kadar olmasa da bizim seriden çıkacak takım başta olmak üzere her Efes hariç her takımın aleyhinde bir karar .
 
Yani bilmiyorum. Şimdi F4 varken kim takar Türkiye playoffunu. Ancak şöyle de bir şey var; neden baştan ertelemediniz arkadaş ? 2 maç oynanmış. Efes korktu falan yazan ergenler var da; Efes kendi evinde yedekleriyle bile tokatlar yollar KSK'yı. Saçma ilginç kararlar. Hido'nun olduğu yerde makul bir karar beklemek zaten...
 
Standart tarife olmadıktan sonra bu tür şeyler olmaya devam eder.Karşıyaka geçen sezon daha makul bir dönemde Şampiyonlar Ligi maçından ötürü Fenerbahçe maçının ertelenmesini istemişti,ertelenmemişti.

Ayrıca Karşıyaka tarafı maç içerisindeki hakem yönetiminden ötürü bu kadar kızgın.2-0 ile serinin bitirilmeye çalışıldığını düşünüyorlar.
 
Çok saçma bir karar olmuş. Final four maçlarına daha vakit var. Gayet rahat serinin 3. maçı oynanabilirdi bugün. TBF, resmen kıyak geçmiş Efes’e. Camiasını hiç sevmesem de Karşıyaka bu konuda haklı.
 
2.maçı izlemedim ama ilk maçta hakeme dair bir şey yoktu. Zaten sahada KSK da yoktu. Airball şutlar, uyurgezer adımlar, isteksiz oyuncu grubu... F4 maçları 4 gün sonra başlıyor. Bu süre zarfında yolculuk yorgunluğu da hesaba katıldı sanırım. Ek olarak F4 öncesi oyuncusunu sakatlığa kurban vermek istememiş de olabilir Ataman. Yine de tuhaf bir durum, bilemedim. Her şey zaten önceden ayarlanmıştı. Başlamadan ertelemek normal de ; oynanan bir serinin yarıda kesilmesi tuhaf. Efes'in ülkeye üst üste 2.kez Avrupa kupası getirme ihtimalini düşünerek önem verdiler sanırım federasyon olarak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst